سونی بازی‌های انحصاری بیشتری را برای رایانه‌های شخصی عرضه خواهد کرد

EAST2WEST

کاربر سایت
به نظر می‌رسد نه تنها شرکت سگا و آتلوس نیستند که متوجه محبوبیت پلتفرم رایانه‌ی شخصی شده‌اند. سونی امروز در گزارش رسمی شرکت خود اعلام کرد که بازی‌های انحصاری (first-party) بیشتری را روانه‌ی رایانه‌های شخصی خواهد کرد.

انتظار می‌رود که رقابت آنلاین بازی‌های رایانه‌های شخصی و بازیکنان دیگر صنایع به افزایش خود ادامه دهد […] ما انتقال عناوین انحصاری (first-party) را به پلتفرم رایانه‌ی شخصی به منظور رشد و سودآوری بیشتر شرکت توسعه خواهیم داد.

هنوز دقیقاً مشخص نیست عنوان بعدی که به رایانه‌های شخصی پورت می‌شود چه بازی خواهد بود،آیا این عنوان Bloodborne است که بیشترین درخواست را از طرف بازیکنان رایانه‌های شخصی داشته است ؟ یا بازی Spiderman ؟ یا شاید عناوین جدید منتشر شده مثل Ghost of Tsushima ؟ در هر صورت باید منتظر بود و دید که شرکت سونی چگونه می‌خواهد از پتانسیل بازار رایانه‌ی شخصی برای توسعه‌ی پلتفرم پلی‌استیشن استفاده کند...

Continue reading...

آخرین ویرایش:
یکی MGS کالکشن ( + نسخه ی ۴ البته :D ) بخواد باید از این خبر خوشحال باشه یا نه ؟ ما PS4 اکسکلوسیو نخواستیم :D یکی اون وسط دمه کوون امی رو میدید اینارو رو استیم شل میکرد ! :D
mgs 4 اگه بخواد روی pc پورت بشه باید کلی سانسور بشه :D از باس فایت گرفته تا صحبت های اتاکان و سالید اسنیک از دم تبلیغ بلوری دیسک و دسته ps و مموری کارد و ... است:D

نه فکر نکنم ، الان چپ و راست داره بازی‌هاش emulate میشه اونم با نرخ فریم 60 ، فروش بیشتر سوییچ واسه portable بودنشه ولی حداقل اگه نسل فعلی را نمیدن خب قدیمی ها را رلیز کنن بجای این همه C&D کردن fan-project ها
نمیدونم ولی رو pc بیاد باید از رزولوشن 4k پشتیبانب کنن . اونموقع ماریو رو،رو pc میری یا نینتندو
این دیگه چه منطقیه :|
تو نسخه پی سی این چیزا باشن گاز میگیرن مگه؟
البته بعید میدونم که mGs4 بیاد به پی سی چون کونامی و کوجیما باید حرکت بزنن که مسیرشون از هم جدا شده
ریمیکش که کوجیما نمیخواد. میدی همون کونامی برات ریمیک میکنه.

mgs 4 اگه بخواد روی pc پورت بشه باید کلی سانسور بشه :D از باس فایت گرفته تا صحبت های اتاکان و سالید اسنیک از دم تبلیغ بلوری دیسک و دسته ps و مموری کارد و ... است:D
البته بعید میدونم که mGs4 بیاد به پی سی چون کونامی و کوجیما باید حرکت بزنن که مسیرشون از هم جدا شده

نمیدونم ولی رو pc بیاد باید از رزولوشن 4k پشتیبانب کنن . اونموقع ماریو رو،رو pc میری یا نینتندو

این کاهش فروش را میشه با درآمد از سرویس و فروش بازی جبران کرد ، مایکروسافت این را را زودتر از این دوتا شرکت فهمید و الان سودش هم کرده

منطق ؟ من مگه گفتم این اتفاق نمیفته یا راجع به جدول مندلیف صحبت کردم که شما دنبال منطق و برهانی ؟ دوستمون درخواست mgs4 داشت گفتم باید یه سری سانسور روش انجام بشه که بیشتر مضمون صحبتمم مزاح بود . شما سعی کن کامنتی رو تا کامل درک نکردی نقل قول نکنی !

• Like
Reactions: Raccoon-IS-Here
این کاهش فروش را میشه با درآمد از سرویس و فروش بازی جبران کرد ، مایکروسافت این را را زودتر از این دوتا شرکت فهمید و الان سودش هم کرده
نینتندو خیلی گیره
Sony Removes Mario Creation From PS4 Game Dreams After Nintendo Complains
سونی رو مجبور کرد که ساخت ماریو رو از dreams حذف کنه
Nintendo Cracks Down On The Super Mario 64 PC Port
یه پورت pc از ماریو 64 اومد. رفت از همه سایتا پاکش کرد.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: omid0
منطق ؟ من مگه گفتم این اتفاق نمیفته یا راجع به جدول مندلیف صحبت کردم که شما دنبال منطق و برهانی ؟ دوستمون درخواست mgs4 داشت گفتم باید یه سری سانسور روش انجام بشه که بیشتر مضمون صحبتمم مزاح بود . شما سعی کن کامنتی رو تا کامل درک نکردی نقل قول نکنی !
حالا چیز خاصی هم نگفتم که شما اینقد عصبانی شدی
دسته پی اس و بلوری و هرچی باشه فکر نکنم نیازی به سانسور داشته باشه

همون یه هورایزن اومد چنان تری خورد به قیمت‌های ریجنال استیم که دیگه نمیشه ریجن استیمش رو عوض کنه. لعنتش کنه واقعا سونی رو که هر جا پا میذار گند و کثافت کاریِ انحصاری بازیا و پول پرستیش یجوری میزنه بالا. چه توسط خودش چه توسط بازیاش!

همون یه هورایزن اومد چنان تری خورد به قیمت‌های ریجنال استیم که دیگه نمیشه ریجن استیمش رو عوض کنه. لعنتش کنه واقعا سونی رو که هر جا پا میذار گند و کثافت کاریِ انحصاری بازیا و پول پرستیش یجوری میزنه بالا. چه توسط خودش چه توسط بازیاش!
حالا برادر دیگه خیلی تند نرو :Dاین رو نمیشه به سونی نسبت داد،valve چندین سالی هست که دست به این کارا زده،حالا هورایزون تشدیدش کرد
یادمه ۲ سال پیش گیفت کردن بازی رو محدود کرد امسال هم تغییر ریجن
تغییر ریجن یچیزی بود که من میدونستم تهش محدودش میکنن،دیر و زود داشت ولی سوخت و سوز نداشت

حالا چیز خاصی هم نگفتم که شما اینقد عصبانی شدی
دسته پی اس و بلوری و هرچی باشه فکر نکنم نیازی به سانسور داشته باشه
mgs 4 یه پروژه ای بود که ی بخشی از هزینش توسط سونی پرداخت شد و به همین علت کلا توش این مدل تبلیغات زیاد وجود داشت . نمیدونم بازی کردی اصلا یا نه ولی یکی از باس فایتاش یعنی یکی از همون ۴ خواهر به یاد سایکو نسخه اول بهت میگه ارتباط مموری کارد و دسته رو قطع کن ! تو نسخه اول باید این کارو انجام میدادی واقعا اگر بازی کرده باشیش ! اینجا هم این اتفاق میخواد بیفته که میگه این ps3 هارد داره و دستشم بلوتوث داره ! خوب وقتی یه باس فایت رو میان بر اساس تبلیغات یه پلتفرم طراحی میکنن طبیعی برای پورت pc باید تغییرات ایجاد بشه وگرنه شکل جالبی نمیگیره برای مخاطب .
بخواد عرضه بشه جدای از پورت ساده باید یه مقدار تغییرات ایجاد کنن و البته که امیدوارم این اتفاق بیفته . چون کلا یه اثر تکرار نشدنی و با ارزش واقعا ، هر چند به قول شما بعیده البته مثل این که با شبیه ساز با فریم‌خوب اجرا میشه جدیدا تا اون جایی که من اطلاع دارم .

• Like
Reactions: omid0
حالا برادر دیگه خیلی تند نرو :Dاین رو نمیشه به سونی نسبت داد،valve چندین سالی هست که دست به این کارا زده،حالا هورایزون تشدیدش کرد
یادمه ۲ سال پیش گیفت کردن بازی رو محدود کرد امسال هم تغییر ریجن
تغییر ریجن یچیزی بود که من میدونستم تهش محدودش میکنن،دیر و زود داشت ولی سوخت و سوز نداشت

اعصابم واقعا خورد شد سر هورایزن :))
بابا خب برو رو استور خودت عرضه کن با اون پورتِ ***ایت!

mgs 4 یه پروژه ای بود که ی بخشی از هزینش توسط سونی پرداخت شد و به همین علت کلا توش این مدل تبلیغات زیاد وجود داشت . نمیدونم بازی کردی اصلا یا نه ولی یکی از باس فایتاش یعنی یکی از همون ۴ خواهر به یاد سایکو نسخه اول بهت میگه ارتباط مموری کارد و دسته رو قطع کن ! تو نسخه اول باید این کارو انجام میدادی واقعا اگر بازی کرده باشیش ! اینجا هم این اتفاق میخواد بیفته که میگه این ps3 هارد داره و دستشم بلوتوث داره ! خوب وقتی یه باس فایت رو میان بر اساس تبلیغات یه پلتفرم طراحی میکنن طبیعی برای پورت pc باید تغییرات ایجاد بشه وگرنه شکل جالبی نمیگیره برای مخاطب .
بخواد عرضه بشه جدای از پورت ساده باید یه مقدار تغییرات ایجاد کنن و البته که امیدوارم این اتفاق بیفته . چون کلا یه اثر تکرار نشدنی و با ارزش واقعا ، هر چند به قول شما بعیده البته مثل این که با شبیه ساز با فریم‌خوب اجرا میشه جدیدا تا اون جایی که من اطلاع دارم .
من یه مقداری بازی کردم ولی هیچوقت نتونستم تمومش کنم با وجود اینکه متال گیر ۳ بهترین بازی کل تاریخه برای من
میدونم چه شکلیه این چیزایی که میگی،ولی به نظر من نیازی به سانسور ندارن
مثلا باس فایت بر اساس تبلیغات ps3 باشه مشکل خاصی پیش نمیاد و تهش با سونی اوکی میکنن مسائل حقوقی و اینارو
اتفاقا یه حس نوستالژی به آدم دست میده از نظر من
ولی خب به نظر من ۱ درصد امکانش هست که این بازی ریمستر بشه و یا برای پی سی منتشر بشه چون کونامی باید دست به کار بشه که بعیده....
در مورد شبیه ساز هم درسته
بازی با شبیه ساز RPCS3 از صفر تا صد به صورت 4k/60 fps قابل بازیه
اعصابم واقعا خورد شد سر هورایزن :))
بابا خب برو رو استور خودت عرضه کن با اون پورتِ ***ایت!
استور خودش رو تا بخواد جا بندازه خیلی طول میکشه و هیچوقت به اون فروشی که میخواد نمیرسه و همه از سر لجبازی پایرت میکنن

دیگه معنای انحصاری به اون صورت از بین رفت...ولی حیف که قیمت دلار تو ایران خراب شد وگرنه بهترین پلت‌فرم در آینده pc خواهد بود هم انحصاری های xbox و هم ps یکجا براش میاد.
نینتندو سلام میرسونه:D
همین سونی هم گمون نکنم بخواد بیخیال انحصاری شه و بعضی از بازیهای قدیمیش رو عرضه میکنه یا اونایی که روی pc جور دربیان مثل دریمز که سیاست هوشمندانه ایم هست.
حالا نسل بعد شروع شه مشخص میشه:-"

بابا چرا اینقد میکوبید سر هورایزن :دی
پورتش داغون بود درسته، اما اینم درنظر بگیرید که اکثرا قبل تغییر قیمتا مفت گیرش آوردن، دنوو هم نداشت بقیه هم مفته پلی دادن :دی
من دیروز تموم کردم تنها استاتر داخل روستا اذیت میکرد که اونم شاید 2 درصد گیم نبود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or