سونی بازی‌های انحصاری بیشتری را برای رایانه‌های شخصی عرضه خواهد کرد

EAST2WEST

کاربر سایت
به نظر می‌رسد نه تنها شرکت سگا و آتلوس نیستند که متوجه محبوبیت پلتفرم رایانه‌ی شخصی شده‌اند. سونی امروز در گزارش رسمی شرکت خود اعلام کرد که بازی‌های انحصاری (first-party) بیشتری را روانه‌ی رایانه‌های شخصی خواهد کرد.

انتظار می‌رود که رقابت آنلاین بازی‌های رایانه‌های شخصی و بازیکنان دیگر صنایع به افزایش خود ادامه دهد […] ما انتقال عناوین انحصاری (first-party) را به پلتفرم رایانه‌ی شخصی به منظور رشد و سودآوری بیشتر شرکت توسعه خواهیم داد.

هنوز دقیقاً مشخص نیست عنوان بعدی که به رایانه‌های شخصی پورت می‌شود چه بازی خواهد بود،آیا این عنوان Bloodborne است که بیشترین درخواست را از طرف بازیکنان رایانه‌های شخصی داشته است ؟ یا بازی Spiderman ؟ یا شاید عناوین جدید منتشر شده مثل Ghost of Tsushima ؟ در هر صورت باید منتظر بود و دید که شرکت سونی چگونه می‌خواهد از پتانسیل بازار رایانه‌ی شخصی برای توسعه‌ی پلتفرم پلی‌استیشن استفاده کند...

Continue reading...

آخرین ویرایش:
تو نسل بعدی میخوای بازیهای نسل قبلی رو بدی به مخاطب پی سی که ملت شیره عناوین رو کنسول کشیدن :|
قبلا اسمش ته دیگ بود، شیره چیه؟
بحث سر این هست که این رویه ادامه خواهد داشت ، به منتشر کردن یکسری از بازیهای این نسل و خداحافظی سونی با PC ختم نمیشه.

تو نسل بعدی میخوای بازیهای نسل قبلی رو بدی به مخاطب پی سی که ملت شیره عناوین رو کنسول کشیدن :|
خلاصه یه درصدی هستن که اینجورین و هنوزو میلیونها نفر هستن که منتظر انحصاریهای سونی روی PC هستن و تو هر زمانی عرضه بشه ازش استقبال میکنن

• Love
Reactions: kamyy
نمیگیم بازی هارو پورت نکن رو پی سی اتفاقا حرکت خوبیه هم پی سی باز جماعت حالشو میبره هم بره خودشون سود مالی داره- درک نمیکنم کسایی رو که از سمتی پی سی و از سمت دیگر سونی رو چماغ کردن به سوی هم دیگه :دی نمیدونم این موضع ها چیه اینکه طیف دیگر از گیمر ها هم لذت ببرن از عناوین چه عیبی داره. ولی مَردی گرنتوریسمو رو بده یا تلو نه اینکه چندسالی از عمر بازی گذشته باشه تازه بیای خبر پورت ش رو بدی به پی سی

به نظر من مثلا همون gta هم بعد چندسالی پورت کنی به پی سی یکم ناجوره یکم توهین ماننده .تموم اون لذت هایپ رسما از بین میره وقتی میبینی همه رو کنسول دیگه دارن بازیش میکنن . انگار استودیو ها تهه مونده کاراشون رو میدن به پی سی بعد فروش در کنسول انگار پی سی اولویت اول نیست به چشم بنگاه اقتصادی درجه دومی باهاش برخرد میشه

پورت به پی سی هم عموما بی ایراد نمیتونن باشن کلی آپدیت نیاز دارن بعد لانچ احتمال اینکه خیلی از بازیها داستان بشن مثل gta یا ردد زیاده

سونی با این یک تیر دقیقا دوتا هدف رو میزنه اول عنوان رو چندماه یا چندسال در انحصار کنسول میذاره سپس پورت رو پی سی یه بازی دو سر برد رسما

• Like
Concrete genie و gravity rush ها رو بدن رو pc تا شاید از وضعیت رو به موت شون خارج شن
برای بقیه اش که هر کی خواسته یه PS4 تا حالا جور کرده
به نظر من بازی ای رو میدن که اسم گنده تری داشته باشه و همه پسند باشه که بیشترین مخاطب رو جذب کنن و بیشترین سود رو کنن
بازی هایی مثل Spider man و tlou و Gow خیلی محتلمن از نظر من
بعد که مردم با عناوین سونی و ps studios بیشتر آشنا شدن روی پی سی اقدام به انتشار بازی های دیگه مثل اینایی که گفتی هم میکنن
کلا این پروسه انتشار بازی ها روی پی سی زمان بر هست و طول میکشه تا همه رو پورت کنن
بازی ای هم که به نظرم به زودی برای ps5 و pc منتشر میشه factions از ناتی داگ هست که یه مولتی پلیر جذاب و نفس گیره و همیشه رو پی سی مخاطب خواهد داشت

هورایزن که اومد رو استیم، بعد چند روز موجب یه کتستروفی عظیم شد :دی این یکی اگه میخواد ادامه بده اون روند رو ترجیح میدم بره اپیک سمت پلتفرم اصلی نیاد دیگه :))
و اینکه اگه خواستن لست ۱ رو بدن لطفا همراه بخش آنلاین بدن :دی

خب پس سونی دید روی PC هم میتونه شیر عناوینشو بدوشه و با خودش گفت کی از پول مفت بدش میاد؟ گور بابای Only on PlayStation :))
اگه مث آدم قراره این رویه رو ادامه بده دیگه پول بیخود ندیم پای PS5، من شخصا هیچ مشکلی ندارم یه بازی رو یکی دو سال بعد از ریلیزش بازی کنم
حالا اینطوری آپشن کرک رو داریم :> ، اگرم نشد بازم آپشن استورای ارزون مثل روسیه و ... و نهایتا نسخه اشتراکی که رسما رایگان بالا میاد دیگه و صد البته موس و کیبورد
فقط تنها نگرانی به قول دوستان پورت افتضاح بازیاست

خب پس سونی دید روی PC هم میتونه شیر عناوینشو بدوشه و با خودش گفت کی از پول مفت بدش میاد؟ گور بابای Only on PlayStation :))
اگه مث آدم قراره این رویه رو ادامه بده دیگه پول بیخود ندیم پای PS5، من شخصا هیچ مشکلی ندارم یه بازی رو یکی دو سال بعد از ریلیزش بازی کنم
حالا اینطوری آپشن کرک رو داریم :> ، اگرم نشد بازم آپشن استورای ارزون مثل روسیه و ... و نهایتا نسخه اشتراکی که رسما رایگان بالا میاد دیگه و صد البته موس و کیبورد
فقط تنها نگرانی به قول دوستان پورت افتضاح بازیاست
منم موافق pc هستم ولی با این قیمت دلار کم کم باید 60 میلیون بدیم.کنسول نهایت 15 میلیون میشه...

منم موافق pc هستم ولی با این قیمت دلار کم کم باید 60 میلیون بدیم.کنسول نهایت 15 میلیون میشه...
بله درسته من منظورم امثال خودمه که از قبل PC داشتیم و الا کسی که الان میخواد PC جمع کنه 100 درصد خرید همون کنسول گزینه خیلی اقتصادی تریه براش

• Like
اول این horizon را درست پورت کنه.
بازی با ps4 معمولی روی 1080P راحت 30 فریم میداد. ps4 هم فقط 1.8 ترا فلاپس بود.
بعد روی 2070s نمیتونه راحت همون 1080P و30 فریم بده.
2070s حدود 5 برابر قوی تره.
جان؟!! ۱۰۸۰ و ۳۰ فریم هم نمیده؟! خدایی این اطلاعات رو از کجا میارید؟!
بنده با همین کارت که گفتید بازی رو با جزئیات ultra و رزولیشن 2k ، اجرا و دارم ۶۰ فریم ثابت بدون هیچ افت فریمی میگیرم.

جان؟!! ۱۰۸۰ و ۳۰ فریم هم نمیده؟! خدایی این اطلاعات رو از کجا میارید؟!
بنده با همین کارت که گفتید بازی رو با جزئیات ultra و رزولیشن 2k ، اجرا و دارم ۶۰ فریم ثابت بدون هیچ افت فریمی میگیرم.

اطلاعات را از کامپیوتر خودم میارم.
البته به غیر از شما هم دیدم که میگن مشکل نداریم ولی من که مشکل دارم.
ممکنه متوسط فریم 60 باشه ولی توی بازیها و مخصوصا توی کات سین ها تاخیر(استاتر ) داره و مینیمم فریم خیلی پایین تر از 60 هست.
مشکل دیر لود شدن آبجکتها و تکسچرها هم وجود داره ولی میشه باهاش کنار اومد.
من روی PS4 Pro هم بازیش کردم و ثبات فریم را قشنگ اوجا دیدم.

آخرین ویرایش:
  • Sad
  • Like
Reactions: kamyy and Tolkien
ممکنه متوسط فریم 60 باشه ولی توی بازیها و مخصوصا توی کات سین ها تاخیر(استاتر ) داره و مینیمم فریم خیلی پایین تر از 60 هست.
اگر ssd دارید بازیرو اونجا بریزید، مشکل دیر لود شدن تکسچرا و استاتر و بقیه مشکلات بازی تا حد بسیار زیادی رفع میشه.

• Like
Reactions: kamyy and amir_amd
بنظرم ظلمه بخاطر استاتر لحظه ای که داره بگی 60 فریم ثابت نمیده :دی اگه از اون نظر بخوای نگاه کنی 2080 ti ـم میاد زیر 60.
من با Rx580 روی تنظیمات کنسول (تکسچر الترا) راحت توی محیطای اصلی بازی 55-73 فریم میداد و حتی توی انفجارا و شلوغیا هم افت فریمی نداشت، تنها مشکلش استاترش هست که فریم یهو برای چند صدم ثانیه میاد پایین اما چون این اتفاق فقط توی کاتسین و روستاهاش میوفته هیچ تداخلی با گیمپلی بازی ایجاد نمیکنه که اذیت کنه. حتی همون کاتسینا هم فقط اول گیم هست کل کاتسینای گیم به اندازه انگشتای دست هم نیست و همه مکالمه های کارکترا با هم ساده و بدون انیمیشن هست که اونجاها این مشکلو نداره. کرش کردنش هم برا من طول بازی کلا 2-3 بار کرش داشت که نسبت به کل تایمی که پلی دادم هیچی به حساب میاد.

در کل فک میکنم مشکلاتی که داره مثل rdr خیلی راحت با دوتا آپدیت قابل حله اینکه دیگه خودشون نمیخوان با ریویو های منفی استیم و پایین اومدن فروشش جواب میگیرن.

اگر ssd دارید بازیرو اونجا بریزید، مشکل دیر لود شدن تکسچرا و استاتر و بقیه مشکلات بازی تا حد بسیار زیادی رفع میشه.

بازی را روی SSD ریختم . استاتر تقریبا از بین رفت (کلا یکی دیدم) و دیر لود شدن آبجکتها و تکسچرها هم کلا محو شد.
ولی ارزش داره ssd ارزشمند را برای این بازی مصرف کرد.روی ps4 بازی از هارد 5400 دور اجرا میشد.

بنظرم ظلمه بخاطر استاتر لحظه ای که داره بگی 60 فریم ثابت نمیده :D اگه از اون نظر بخوای نگاه کنی 2080 ti ـم میاد زیر 60.
من با Rx580 روی تنظیمات کنسول (تکسچر الترا) راحت توی محیطای اصلی بازی 55-73 فریم میداد و حتی توی انفجارا و شلوغیا هم افت فریمی نداشت، تنها مشکلش استاترش هست که فریم یهو برای چند صدم ثانیه میاد پایین اما چون این اتفاق فقط توی کاتسین و روستاهاش میوفته هیچ تداخلی با گیمپلی بازی ایجاد نمیکنه که اذیت کنه. حتی همون کاتسینا هم فقط اول گیم هست کل کاتسینای گیم به اندازه انگشتای دست هم نیست و همه مکالمه های کارکترا با هم ساده و بدون انیمیشن هست که اونجاها این مشکلو نداره. کرش کردنش هم برا من طول بازی کلا 2-3 بار کرش داشت که نسبت به کل تایمی که پلی دادم هیچی به حساب میاد.

در کل فک میکنم مشکلاتی که داره مثل rdr خیلی راحت با دوتا آپدیت قابل حله اینکه دیگه خودشون نمیخوان با ریویو های منفی استیم و پایین اومدن فروشش جواب میگیرن.

بله من هم 99% اوقات با VSYNC روشن فریم 60 میگیرم ولی 2070S دوبرابر قوی تر از PS4 PRO هست و باید خیلی رونتر باشه که نیست.
البته از حق نگذریم گرافیک بازی روی همون حالت HIGH هم از PS4 بهتر هست.
البته مانیتور من نداره HDR ولی تلوزیون HDR خوبی داشت و رنگهای چشم نواز تری میدیدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or