سونی اسپانیا: The Order: 1886 نامزد GOTY سال و بهتر از بازی inFamou: Second Son

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
620x349xthe-order-1886-skin-e1391791689822.jpg.pagespeed.ic.R_hsTXHwKM.jpg

درود.

بازی The Order: 1886 را فقط با چند اسکرین شات شناخته و دیده‌ایم. ولی همین عکس‌ها به انضمام آن تریلر بسیار کوتاه، توانسته علاقمندان بی‌شماری را به خود جذب نماید. Order که با گرافیک بسیار بالا در حال ساخت است طبق سخنان PlayStation اسپانیا به همانند یک فیلم می‌باشد و حتی از بازی معروف Infamous: Second Son نیز بهتر می‌باشد (از نظر گرافیکی). آقای Angel Luis مدیر تولید PlayStation اسپانیا در صفحه توییتر خود در این مورد چنین گفت:

"این بازی بسیار عالی به نظر می‌رسد و در واقع شبیه به یک فیلم است"

وی در ادامه نیز اذعان کرد بازی دارای گرافیکی باورنکرنیست و به شخصه فکر می‌کنم حتی از بازی Infamous: Second Son نیز بهتر باشد. این مقام مسئول اضافه کرد که این دو بازی با یکدیگر بسیار متفاوت هستند.

وی در آخر نیز در صفحه خود گفت که برای ما این بازی نامزد بهترین بازی سال است . embargo تریلر بازی که چند روز پیش پخش شد 18 فوریه برداشته خواهد شد.

worldsfactory

• Like
Reactions: Destro
وسط بحثتون (البته فکر کنم تموم شد:دی ) فقط این رو بگم 2011 بعد از اومدن U3 ، یه مقاله ای IGN گذاشته بود که U3 رو با GOW III مقایسه میکرد که کدوم از نظر گرافیکی بهتره :-"
وقتی غول گرافیکی 2011 رو با غول گرافیکی 2010 مقایسه میکنند ، این نشونه ی این نمیتونه باشه که GOW III تو زمان خودش خیلی خوف و ... بوده؟ :دی (صفحه پیش میگفتن اندازه U2 زمان خودش خوف نبوده :| )
نتیجه ی مقاله هم فکر کنم تساوی شده بود :دی

وسط بحثتون (البته فکر کنم تموم شد:دی ) فقط این رو بگم 2011 بعد از اومدن U3 ، یه مقاله ای IGN گذاشته بود که U3 رو با GOW III مقایسه میکرد که کدوم از نظر گرافیکی بهتره :-"
وقتی غول گرافیکی 2011 رو با غول گرافیکی 2010 مقایسه میکنند ، این نشونه ی این نمیتونه باشه که GOW III تو زمان خودش خیلی خوف و ... بوده؟ :دی (صفحه پیش میگفتن اندازه U2 زمان خودش خوف نبوده :| )
نتیجه ی مقاله هم فکر کنم تساوی شده بود

اون مقاله رو منم خوندم كل كل گرگ ميلر و ديمون بوده:دی كه البته ميدوني كه اصولا با رويي كه از گرگ ميلر سراغ داريم مهم نيست نتيجه مقاله چيه هر چي اون بگه درسته. دو ساعت باهاش بحث كني ميتونه قانعت كنه كه دفاع از غزه بهترين گرافيك تاريخو داره تو اونجا يادم نيست طرفدار كدوم بود ولي بيشتر نظرم رو U3 هست

ديگه از infamous ميخواست بهتر نشه كنسلش ميكردن سنگينتر بود خو :d
اما بازي خيلي خوبي ميشه ، نامزد گوتي هم ميشه شايد ، اما فقط نامزد :d

یکی از بهترین گرافیکا به نظرم فاینال فانتزی 15 میشه!
ولی تا الان the order بهترین گرافیکو داره!
hnfamous یه سری سوتی داشت تو trailer!

یکی از بهترین گرافیکا به نظرم فاینال فانتزی 15 میشه!
ولی تا الان the order بهترین گرافیکو داره!
hnfamous یه سری سوتی داشت تو trailer!
خودم به شخصه پنكه دو آتيشه FF هستم ولي اين 13 و 14 بدجور تو برجك من زده اين 15 هم كه كلا گيم پليش يه جورايي فرق كرده يه مقدار نگرانم ميكنه

از نظره تکنیکی واقعا جالب میزنه
هرچند که این عکسهای اخری texture های روی زمین کیفیتشون چندان جالب نبود که فکر میکنم final build نیستن اما شخصیتهای بازی واقعا خیره کننده طراحی شدن ....
به نظره من infamous که یک بازی open world هست .... نمیشه با یک بازی non open world مقایسش کرد اما گرافیکه اونم خوبه

Goty هم من میگم TES online و The Witcher III اینا هم خیلی رقیبهای قوی هستند

از نظر من ی فاجعه به معنای واقعی کلمه بود و دقیقا مشکل من هم با این بازی فضای و جو بازی هست
با کمال احترام حسین نظرتو بذار سر کوزه آبشو بکش :دی برای اولین باره که میشنوم یه نفر به اتمسفر Dishonored داره ایراد میگیره :دی

تلاشی که سازندگان یه بازی open world برا گرافیک یه بازی میکن که هرچه واقع گرایانه تر بشه مثل : infamous و watch dogs و ... واقعاستودنیه و نمیشه با بازی های اکشن مقایسشون کرد

ولی از اونجایی که تیم ready at down به نوعی با سانتا همکاری میکنه و اینا هم خدای گرافیک تکنیکین مسلمه the order گرافیکش زود به چشم میاد ولی هنر دیگه ای که به خرج دادن در کنار گرافیک جو و اتمسفر گیرای بازیه

اگه گیم پلی و داستان درست حسابی هم داشته باشه (دیگه چی موند:d) بی شک نامزد گوتیه....

تلاشی که سازندگان یه بازی open world برا گرافیک یه بازی میکن که هرچه واقع گرایانه تر بشه مثل : infamous و watch dogs و ... واقعاستودنیه و نمیشه با بازی های اکشن مقایسشون کرد

ولی از اونجایی که تیم ready at down به نوعی با سانتا همکاری میکنه و اینا هم خدای گرافیک تکنیکین مسلمه the order گرافیکش زود به چشم میاد ولی هنر دیگه ای که به خرج دادن در کنار گرافیک جو و اتمسفر گیرای بازیه

اگه گیم پلی و داستان درست حسابی هم داشته باشه (دیگه چی موند:d) بی شک نامزد گوتیه....
شک نکن که از نظر داستان با عنوان قدری طرفیم.
با توجه به نوع اسلحه و زمان وقوع جریان بازی گیم پلی هم به احتمال زیاد بی نقض باشه ... تو این سبک بنظرم بتونه استاندارد جدیدی رو تعریف کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or