سونی اسپانیا: The Order: 1886 نامزد GOTY سال و بهتر از بازی inFamou: Second Son

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
620x349xthe-order-1886-skin-e1391791689822.jpg.pagespeed.ic.R_hsTXHwKM.jpg

درود.

بازی The Order: 1886 را فقط با چند اسکرین شات شناخته و دیده‌ایم. ولی همین عکس‌ها به انضمام آن تریلر بسیار کوتاه، توانسته علاقمندان بی‌شماری را به خود جذب نماید. Order که با گرافیک بسیار بالا در حال ساخت است طبق سخنان PlayStation اسپانیا به همانند یک فیلم می‌باشد و حتی از بازی معروف Infamous: Second Son نیز بهتر می‌باشد (از نظر گرافیکی). آقای Angel Luis مدیر تولید PlayStation اسپانیا در صفحه توییتر خود در این مورد چنین گفت:

"این بازی بسیار عالی به نظر می‌رسد و در واقع شبیه به یک فیلم است"

وی در ادامه نیز اذعان کرد بازی دارای گرافیکی باورنکرنیست و به شخصه فکر می‌کنم حتی از بازی Infamous: Second Son نیز بهتر باشد. این مقام مسئول اضافه کرد که این دو بازی با یکدیگر بسیار متفاوت هستند.

وی در آخر نیز در صفحه خود گفت که برای ما این بازی نامزد بهترین بازی سال است . embargo تریلر بازی که چند روز پیش پخش شد 18 فوریه برداشته خواهد شد.

worldsfactory

• Like
Reactions: Destro
در كمال احترام به ناوتي بعيد ميدونم چون اين بازي سانتا را در پشت خود دارد يادمون نره حتي گاهي اوقات ناوتي هم از سانتا كمك فني ميگيره
قطعا هيچ استديويي از سوني در حد ناتي داگ نيست بدون تعارف ....ناتي داگ جزو 3تا استديو برتر بازي سازي هست و بعد از Bethesda Game Studios پر افتخار ترين استديو سازنده ي گيم هست ....سانتا مونيكا با همه خوبي هاش ولي واقعا قابل مقايسه با ناتي داگ نيست چه برسه به r&d .
در مورد اين بازي هم ميشه اميدوار بود از لحاظ تعداد گاتي جزو 4 بازي اول باشه اخر سال ولي اينكه رتبه يك بشه و بيشترين گاتي رو ببره و در اخر به عنوان goty سال 2014 شناخته بشه خيلي بعيد .....يكم واقع بين باشين .
اين بازي قطعا بيشترين جوايز گرافيك رو درو خواهد كرد (البته در صورتي كه U4 امسال عرضه نشه ) ولي goty رو فكر نكنم البته احتمالش هست همونطور كه سوني اسپانيا گفته در سايت ها و مجلات معتبر به عنوان نامزد گاتي هم برگزيده بشه ولي اكثرشون بعيد ميدونم به اين بازي goty رو بدن به هرصورت استديويي كه داره اين بازي رو ميسازه قبلا روي psp كار كرده والبته موفق هم بوده ولي به هرصورت اين اولين بازيه aaa شون محسوب ميشه براي پلتفرم خانگي ضمنا ip هم جديد هست و امسال هم رقبا كم نيستن از بازيه بانجي بگير تا Thief و Titanfall و يا حتي Halo5 اگر هم U4 امسال عرضه بشه كه ديگه هيچي ....
جالبه توي همين نسلي كه پشت سر گذاشتيم از سال 2006 تا 2013 فقط دو تا new ip بودن كه goty شدن يكي بايوشاك سال 2007 و يكي هم TLoU سال 2013 . يني واقعا شانس اين كه يه new ip بياد گاتي بشه خيلي كمه مگر اين كه استثنايي باشه .

قطعا هيچ استديويي از سوني در حد ناتي داگ نيست بدون تعارف ....ناتي داگ جزو 3تا استديو برتر بازي سازي هست و بعد از Bethesda Game Studios پر افتخار ترين استديو سازنده ي گيم هست ....سانتا مونيكا با همه خوبي هاش ولي واقعا قابل مقايسه با ناتي داگ نيست چه برسه به r&d .
در مورد اين بازي هم ميشه اميدوار بود از لحاظ تعداد گاتي جزو 4 بازي اول باشه اخر سال ولي اينكه رتبه يك بشه و بيشترين گاتي رو ببره و در اخر به عنوان goty سال 2014 شناخته بشه خيلي بعيد .....يكم واقع بين باشين .
اين بازي قطعا بيشترين جوايز گرافيك رو درو خواهد كرد (البته در صورتي كه U4 امسال عرضه نشه ) ولي goty رو فكر نكنم البته احتمالش هست همونطور كه سوني اسپانيا گفته در سايت ها و مجلات معتبر به عنوان نامزد گاتي هم برگزيده بشه ولي اكثرشون بعيد ميدونم به اين بازي goty رو بدن به هرصورت استديويي كه داره اين بازي رو ميسازه قبلا روي psp كار كرده والبته موفق هم بوده ولي به هرصورت اين اولين بازيه aaa شون محسوب ميشه براي پلتفرم خانگي ضمنا ip هم جديد هست و امسال هم رقبا كم نيستن از بازيه بانجي بگير تا Thief و Titanfall و يا حتي Halo5 اگر هم U4 امسال عرضه بشه كه ديگه هيچي ....
جالبه توي همين نسلي كه پشت سر گذاشتيم از سال 2006 تا 2013 فقط دو تا new ip بودن كه goty شدن يكي بايوشاك سال 2007 و يكي هم TLoU سال 2013 . يني واقعا شانس اين كه يه new ip بياد گاتي بشه خيلي كمه مگر اين كه استثنايي باشه .

متاسفانه با اینکه خودم ناتی داگ پرستم ولی تمام بزرگی و اعتبار ناتی داگ متعلق به تیم اولشه که انچارتد 2 و اخرین شاهکار رو ساخته ... وگرنه تیم دوم تا حالا که چیز دندون گیری ازشون ندیدیم ... انچارتد 3 هم یه نسخه تکراری و بسیار ضعیف تر از انچارتد 2 بوده ... حالا این تیم با افرادی که ناتی داگ جذب کرده و تجربه هایی که کسب کرده با انچارتد 4 چی کار میکنه باید منتظر بشینیم ببینیم ... ضمنا از لحاظ فنی کمتر استودیویی رو میشه با سانتا مونیکا مقایسه کرد ... من که بیشتر به order امید دارم تا به یه سری میلک شده ...

متاسفانه با اینکه خودم ناتی داگ پرستم ولی تمام بزرگی و اعتبار ناتی داگ متعلق به تیم اولشه که انچارتد 2 و اخرین شاهکار رو ساخته ... وگرنه تیم دوم تا حالا که چیز دندون گیری ازشون ندیدیم ... انچارتد 3 هم یه نسخه تکراری و بسیار ضعیف تر از انچارتد 2 بوده ... حالا این تیم با افرادی که ناتی داگ جذب کرده و تجربه هایی که کسب کرده با انچارتد 4 چی کار میکنه باید منتظر بشینیم ببینیم ... ضمنا از لحاظ فنی کمتر استودیویی رو میشه با سانتا مونیکا مقایسه کرد ... من که بیشتر به order امید دارم تا به یه سری میلک شده ...
درسته كه تيم نيل و بروس كه همون تيم اول ناتي داگ هستن خارق العادن اما تيم دوم هم عالي بودن ....همين U3 كه مي فرماييد تونست متا بسيار بالا و عالي 92 رو كسب كنه و از لحاظ جوايز goty هم رتبه چهارم رو تونست كسب كنه اون هم در سال 2011 كه مثل سال 2013 با ترافيك بازي هاي شاهكار طرف بوديم .
اين يه فكت كه U3 يه بازي عالي و شاهكار بود و اينكه ميفرماييد بسيار ضعيف تر بود نسبت به U2 اصلا غير قابل قبول .....از نظر منتقدين اين بازي عالي بوده .
در مورد ميلك هم بيشتر اين قضيه به سانتا مونيكا ميچسبه كه كاري كرد تا اخرين نسخه gow متا 80 بگيره و از جوايز اخر سال هم هيچي نسيبش نشه .
در مورد فني بودن همين بس كه سانتا مونيكا و ديگر استديو هاي سوني از ice team ناتي داگ كمك ميگرن.

دوست عزيز من دارم صرفا از جهت فني صحبت ميكنم وگرنه بحث بازي كه پيش بياد غير از گرافيك مسائل خيلي زيادي مطرحه ولي از نظر گرافيك بدون شك بهترين گرافيك نسل 7 ( كنسولي) متعلق به GOW هست بدون هيچ تعارفي
در ضمن اين حرف من نيست همه ميدونن كه Santa الان آچار فرانسه ي سونيه يكي از بزرگترين وظايفش غير از بازي سازي كمك به استوديوهاييه كه براي سوني انحصاري بازي ميسازن حتي ايندي ها
حالا اينكه ناوتي داگ بازي بهتر ميسازه اون يه بحث ديگست. اما بحث گرافيك كه مياد وسط سانتا سلطان فرست پارتي هاست بدون هيچ شكي

دوست عزيز من دارم صرفا از جهت فني صحبت ميكنم وگرنه بحث بازي كه پيش بياد غير از گرافيك مسائل خيلي زيادي مطرحه ولي از نظر گرافيك بدون شك بهترين گرافيك نسل 7 ( كنسولي) متعلق به GOW هست بدون هيچ تعارفي
در ضمن اين حرف من نيست همه ميدونن كه Santa الان آچار فرانسه ي سونيه يكي از بزرگترين وظايفش غير از بازي سازي كمك به استوديوهاييه كه براي سوني انحصاري بازي ميسازن حتي ايندي ها
حالا اينكه ناوتي داگ بازي بهتر ميسازه اون يه بحث ديگست. اما بحث گرافيك كه مياد وسط سانتا سلطان فرست پارتي هاست بدون هيچ شكي
ديگه جك تعريف نكنيد TLoU بهترين گرافيك نسل هفتم هست و بعد از اون U3 و Halo4 هستن از نظر منتقدين و منابع متعدد هم اين سه بازي از gow 3 و اخرين نسخه و بهترين نسخه gow ازلحاظ گرافيكي يعني gow a بهتر بودن
اصلا u3 استاندارد تايين كرد براي گرافيك نسل هفتم بعد شما ميگي :|
اناليز gow به نقل DF
While there's a definite sense that the law of diminishing returns is kicking in on the single-player game from a conceptual standpoint, this doesn't detract from the scale of the technical achievement on offer throughout the entire package. For anyone looking to see what the PS3 hardware is truly capable of when pushed to its limits, this ranks as one of the most exceptional technical achievements of the current-gen era, convincingly up to the standards set by the likes of Uncharted 3 or Halo 4.
از همون لحاظ فني كه گفتي ND به مراتب سرتر از SM هست همونطور كه دوستان در بالا اشاره كردن همين Ice team ناتي داگ به كمك تمام استديو هاي سوني رفته كه يكيش هم همين سانتا مونيكاس
اين نكته رو هم مد نظر داريم كه ناتي داگ سه بار بيشترين جوايز بهترين گرافيك سال رو به دست اورد 2009 و 2011 و 2013 و سانتا مونيكا فقط يك بار اون هم 2010

ديگه جك تعريف نكنيد TLoU بهترين گرافيك نسل هفتم هست و بعد از اون U3 و Halo4 هستن از نظر منتقدين و منابع متعدد هم اين سه بازي از gow 3 و اخرين نسخه و بهترين نسخه gow ازلحاظ گرافيكي يعني gow a بهتر بودن
فکر میکنم منظورش این نیست که گرافیک GoW III رو بگذاریم کنار TLoU اونوقت گرافیک GoW بهتر باشه !!! :دی نسبت به زمان رو میگه به نظرم :-/ :دی
کلاً GoW:A رو هم که داخل آدم حساب نمیکنم :دی

اناليز gow به نقل DF
از همون لحاظ فني كه گفتي ND به مراتب سرتر از SM هست همونطور كه دوستان در بالا اشاره كردن همين Ice team ناتي داگ به كمك تمام استديو هاي سوني رفته كه يكيش هم همين سانتا مونيكاس
اين نكته رو هم مد نظر داريم كه ناتي داگ سه بار بيشترين جوايز بهترين گرافيك سال رو به دست اورد 2009 و 2011 و 2013 و سانتا مونيكا فقط يك بار اون هم 2010
من که خودم بهترین بازی عمرم تلو((فعلا قبل از اومدن 1886 :دی )) هست و در نتیجه عاشق ناتی داگ ولی بازی که هر بار بازی کردنش از گرافیک باورنکردنیش حیران میشم (( just woow )) خدای جنگ 3 هست و از نظر من گرافیکش از اسنشن حرفه ایی تر به نظر میرسه !

کلا ناتی و سانتا هردو جیگرن فرقی ندارن با هم :دی

فکر میکنم منظورش این نیست که گرافیک GoW III رو بگذاریم کنار TLoU اونوقت گرافیک GoW بهتر باشه !!! :دی نسبت به زمان رو میگه به نظرم :-/ :دی
کلاً GoW:A رو هم که داخل آدم حساب نمیکنم :دی
اگر نسبت به زمان هم مدنظر باشه كه U2 و بعد از اون Geow باشني تانك از رو بقيه رد ميشن:d
من بقیه رو نمیدونم ولی در مورد خودم تو نسل 7 تو زمان عرضه بازی ها ، گرافیک GoW خیلی من رو تحت تاثیر قرار داد ، حتی بیشتر از U2 تو 2009 و GeoW تو 2006 با این توضیح که وقتی GoW اومده بود که ما چندماه قبلش U2 رو دیده بودیم
فقط همين رو بهت بگم كه منتقد ign براي اولين بار تو نقد U2 بود كه صراحتا از واژه فك برانداز تو نقدش در مورد گراف يه بازي استفاده كرد شما ها كجاي كاريد:d
هنوز كه هنوز مرحله نپال تو U2 با روح و روان ادم بازي ميكنه .
كلا U2 و Geow توسال هايي كه اومدن تنها بازي هايي بودن در نسل هفتم كه قابل رقابت با pc هاي high end زمان خودشون بودن .

آخرین ویرایش:
اگر نسبت به زمان هم مدنظر باشه كه U2 و بعد از اون Geow باشني تانك از رو بقيه رد ميشن:d
من بقیه رو نمیدونم ولی در مورد خودم تو نسل 7 تو زمان عرضه بازی ها ، گرافیک GoW خیلی من رو تحت تاثیر قرار داد ، حتی بیشتر از U2 تو 2009 و GeoW تو 2006 :دی با این توضیح که وقتی GoW اومده بود که ما چندماه قبلش U2 رو دیده بودیم :دی

به نظرم اینکه گرافیک GOW 3 بهترین گرافیک نسل قبل بود شکی درش نیست.
منتهی یه بخشی از بزرگی گرافیکش رو مدیون کارگردانی هنری بی نقصش بود.
البته که از نظر فنی هم بازی بی نظیری بود.منتهی کارگردان هنری بازی یه کاری کرده بود بازی بیشتر تو چشم بیاد.
گل سر سبد بازی هم کرونوس بود. ( به عنوان نره غول بازی ;;))

اناليز gow به نقل DF

يه نفس عميق بكش بعد پست بده دوست من دعوا كه نداريم

اينقدر جوايز جوايز نكن خواهشا GOW 3 هم زمان خودش اين جايزه رو گرفت Acsension هم كه تيم اصلي سانتا مسئول ساختش نبوده. اون جمله هم كه از DF نقل كردي رو فكر كنم درست متوجه نشدي اون سه تا بازي رو گزاشته در كنار هم دليلش اين نيست كه دقيقا در يه سطحن توي نقد تكنيكي هيلو 4 دقيقا اشاره ميكنه كه 20 دقيقه اول GOW دقيقا حس نسل بعد رو بهت ميده اما هيلو فقط تا حدودي نزديك ميشه اما نميرسه

در ضمن فريم ريت 45 تا 60 گادآو وار رو هم به داستان اضافه كن و همينطور رزولوشنش اونموقع نتيجه مشخصه.

- - -ویرایش - - -

فقط همين رو بهت بگم كه منتقد ign براي اولين بار تو نقد U2 بود كه صراحتا از واژه فك برانداز تو نقدش در مورد گراف يه بازي استفاده كرد شما ها كجاي كاريد
هنوز كه هنوز مرحله نپال تو U2 با روح و روان ادم بازي ميكنه .
كلا U2 و Geow توسال هايي كه اومدن تنها بازي هايي بودن در نسل هفتم كه قابل رقابت با pc هاي high end زمان خودشون بودن .

خوب از واژه ي فك برانداز استفاده كرده چون بوده ولي آيا اين به اين معنيه كه بقيه فك برانداز نيستن؟ اگه اونجوري بود ميگفت فك برانداز ترين:d

در مورد باقي صحبتات هم كه همه كلا نظر شخصيته كه ميخواي بزور به ما بقبولوني:d .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or