سونی اریکسون P1i

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام من چگونه P1 را بدون برنامه با USB به کامپیوتر وصل کنم؟با برنامه چی؟

با اون CD که در جعبش هست میتونی برنامه PC SUIT رو بریزی , بدون برنامه هم که با Ram Reader میشه به کامپیوتر وصل کردش!

thm file چی هست؟

همون پسوند فایلهای Theme هست برای سونی اریکسون ولی برای P1 پسوند فایلهای Theme این هست: utz.

با اون CD که در جعبش هست میتونی برنامه PC SUIT رو بریزی , بدون برنامه هم که با Ram Reader میشه به کامپیوتر وصل کردش!

همون پسوند فایلهای Theme هست برای سونی اریکسون ولی برای P1 پسوند فایلهای Theme این هست: utz.

بدون PC Suite میشه به PC وصل کرد با USB اما باید رو مود File Transfer باشه که به صورت یه Removable Disk میاد بالا که فقط درایو مربوط به Memory M2 این گوشی هست.

شما باید از نرم افزار Sony Ericsson Update Service استفاده کنی که در سایت SonyEricsson موجود هست.

در صورتی که CDA گوشی شما با Frimware جدید هماهنگی داشته باشه مطمئنا اضافه میشه به گوشیت.اما اگر نشد صفحه کلید به صورت جدا هست ولی بدون تشخیص دست خط.

سلام
من وقتی فایلی رو بلوتوث میکنم بعضی وقت ها یه ارور میاد بعد اینکه فایل کاملا فرستاده شده و فایل نشون داده نمیشه(یا وقتی فایلی میگیرم) ولی رستارت که میکنم تو inbox م هست کسی راهی چیزی نمیدونه؟!

بچه ها يك Emu بازي هاي سگا ( كه فرمتشون smd هست )‌ براي UIQ 3 وجود داره به اسم Pico Drive (‌درست متضاد Mega Drive :biggrin1: ) ...
100 در صد كار مي كنه (‌ تو اين وضعيت كه نه PC هست نه كنسول ، داريم سگا بازي مي كنيم :biggrin1: )
خودتون بگردين پيداش كنين ، چون من در وضعيتي نيستم كه بخوام لينك دانلود بدم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or