سونی اریکسون P1i

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این سوال را بالا هم پرسیدم کسی جواب نداد.
توی صفحه مسیج ها( گوشی P1i ) فقط inbox نشون داده میشه و برای دیدن بقیه پوشه ها مثل sent و ... باید از منوی more بطور غیر مستقیم انتخاب بشن ایا داهی هست که اونها رو هم توی همون صفحه اصلی ببینیم؟؟

نگاه کن با Wheel کنار گوشیت بیا رو Inbox بعدش کنارش یه فلاش به سمت راست هست.روی اون که بزنی بخش های SMS تغییر می کنن.یعنی Draft,Sent,Outbox و ... نمایش داده میشن.

سلام
بچه ها گوشی من p1 هستش و ازش هم راضیم . فقط میخواستم ببینم چرا تو باز کردن فایلهای pdf اینقدر طول میکشه مخصوصا اگه فارسی باشن و برای رفتن از صفحه ای به صفحه دیگه هم به زمان زیادی نیازه. ایا برنامه ای هست که راحت تر این فایلها رو باز کنه.؟؟؟؟:confused:

سلام
بچه ها گوشی من p1 هستش و ازش هم راضیم . فقط میخواستم ببینم چرا تو باز کردن فایلهای pdf اینقدر طول میکشه مخصوصا اگه فارسی باشن و برای رفتن از صفحه ای به صفحه دیگه هم به زمان زیادی نیازه. ایا برنامه ای هست که راحت تر این فایلها رو باز کنه.؟؟؟؟:confused:
اين مشکل بخاطر سخت افزار نه چندان جالب P1 ميباشد مخصوصاً CPU پايين اون.البته خو هنوز يه برنامه کامل و درست حسابی هم برای خوندن PDF تو UIQ3 نيومده

اینگار میگه M600 اینگار یه گوشی اشغاله:biggrin1::-"
میلاد خوده تو بودی که میگفتی من عاشق P1 ام و P1 بگیر و خیلی خوفه اصلا تو بودی فکره PRADA رو از سرم بیرون کردی و P1 رو کردی تو سرم:biggrin1:

اینگار میگه M600 اینگار یه گوشی اشغاله:biggrin1::-"
میلاد خوده تو بودی که میگفتی من عاشق P1 ام و P1 بگیر و خیلی خوفه اصلا تو بودی فکره PRADA رو از سرم بیرون کردی و P1 رو کردی تو سرم:biggrin1:
خو 200 تومان با M600 فرقشه:دی

نه P1 عشق هست ولی از اون نظر نه از يه نظر ديگه .بلييييييييي:دی

حالا برای اينکه اسپم نباشه پستمون . دوستان برای کانورت فايل های تصويری برای موبايل از برنامه اي به اسم P1 استف بزنيد آاااااخرشه

سلام
بچه ها توی گوشی p1i در قسمت تنظیمات ویدئو گزینه ای به نام media buffer هست . اون برای چیه؟؟؟
و در قسمت موزیک هم یه گزینه به اسم shuffle و loop , اینها واسه چیه؟

سلام
بچه ها توی گوشی p1i در قسمت تنظیمات ویدئو گزینه ای به نام media buffer هست . اون برای چیه؟؟؟
و در قسمت موزیک هم یه گزینه به اسم shuffle و loop , اینها واسه چیه؟

اون مدیا بافر برای تنظیم بافر تصویرتون هست که از 0 ثانیه تنظیم میشه تا 15 ثانیه.

اون Shuffle هم وقتی On باشه موزیک به ترتیب پخش نمیشه و از قسمت های مختلف لیست پخش می کنه.

من 3 تا مشکل دارم!

1)وقتی اهنگی رو واسه زنگ انتخاب میکنم بعده یک روز میره روی دیفالت خوده گوشی!!
خودم حدس میزنم چون mp3 هست این طوریه:confused:

2)تو music player گوشی وقت update music رو میزنم تا سرچ کنه چیزایی که جدید ریختم رو کله فایلهای صوتی گوشی رو پیدا میکنه در حالی که من فقط موزیک ها(mp3)ها رو انتخاب میخوام! راهی داره که درستش کنم؟!

3)تو سایت راه حل زمان دلیوری sms رو دیدم ولی یادم نمیاد کجا بود کسی راهش رو بلده؟!

من 3 تا مشکل دارم!

1)وقتی اهنگی رو واسه زنگ انتخاب میکنم بعده یک روز میره روی دیفالت خوده گوشی!!
خودم حدس میزنم چون mp3 هست این طوریه:confused:

2)تو music player گوشی وقت update music رو میزنم تا سرچ کنه چیزایی که جدید ریختم رو کله فایلهای صوتی گوشی رو پیدا میکنه در حالی که من فقط موزیک ها(mp3)ها رو انتخاب میخوام! راهی داره که درستش کنم؟!

3)تو سایت راه حل زمان دلیوری sms رو دیدم ولی یادم نمیاد کجا بود کسی راهش رو بلده؟!

1.فریمور گوشیت رو آپدیت کردی ؟

2.وقتی Update Music رو میزنی کل فایل های صوتی رو میاره توی Music Player.فکر نمی کنم بشه کاری کرد که فقط فایل های MP3 بیاد.می تونی برای آهنگ های دلخواهت Playlist بسازی.

3.اگر منظورت اینه که مثلا ساعتی رو که میزنه عوضیه باید این کار رو انجام بدی :

1 - برید به Location ( دوستانی که نمیدونند برند به Control Panel -> Device -> Location ) .
2 - قسمت اول یعنی Current Time Zone رو بزنید .
3 - اون رو روی کشور یا حالا شهر Honolulu بذارید و Save رو بزنید .
4 - حالا برید و تارخ گوشی خودتون رو تنظیم کنید ( یعنی ساعت و تاریخی که توش هستید )
5 - حالا برید به Inbox و به SMS هایی که براتون اومده نگاه کنید و میبینید که درست شدند .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or