سونی اریکسون P1i

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستانی که بعد از آپدیت تشخیص دست خط فارسی به گوشیشون اضافه نشده پیشنهاد می کنم Cda گوشی رو تغییر بدن.من دارم همین کار رو می کنم.

دوستانی که بعد از آپدیت تشخیص دست خط فارسی به گوشیشون اضافه نشده پیشنهاد می کنم Cda گوشی رو تغییر بدن.من دارم همین کار رو می کنم.

با چه ورژنی عوضش کنیم؟!
Scriptـش رو از کجا گیر بیاریم...

اگر بتونیم CDA تغییر بدیم امکان داره شاهد تغییرات زیادی داخل FW باشیم.

اگر بتونی CDA رو با CDA یک گوشی دیگه عوض کنی ، 100% شاهد تغییرات زیادی خواهی بود ، ولی تغییر منطقه زیاد فکر نمی کنم اثری داشته...
مال من World Generic 1 هست که طبق تحقیقاتی که کردم ، بهترین نوع همینه...

اگر بتونی CDA رو با CDA یک گوشی دیگه عوض کنی ، 100% شاهد تغییرات زیادی خواهی بود ، ولی تغییر منطقه زیاد فکر نمی کنم اثری داشته...
مال من World Generic 1 هست که طبق تحقیقاتی که کردم ، بهترین نوع همینه...

معلومه که اگر با گوشی دیگه CDA هاشون تغییر کنه چیزای خفن تری میاد.مثلا P1 به W960 :biggrin1:

اما خوب CDA خود گوشی با FW بخونه عالیه.چون سازگاری بیشتری Frimware با سیستم گوشیتون داره.

معلومه که اگر با گوشی دیگه CDA هاشون تغییر کنه چیزای خفن تری میاد.مثلا P1 به W960 :biggrin1:

اما خوب CDA خود گوشی با FW بخونه عالیه.چون سازگاری بیشتری Frimware با سیستم گوشیتون داره.
دقیقا همین موردی رو که اشاره کردی ، یه نفر داره روش کار می کنه...
موفق شده ، ولی همون چیزی که خودت گفتی : سازگاری کامل نداره!
به این منظور که نمی تونی از Keypad درست استفاده کنی ( خودت که بهتر فرق بین پد P1 و W960 رو می دونی)!
در هر صورت من که از گوشیم راضیم ، فکر هم نمی کنم با توجه به تعداد نقاطی که بیشتر حرف ها در زبان فارسی دارن ، بشه راحت با تشخیص دست خط فارسی کار کرد ، همون صفحه کلید مجازی فارسی راحتتره.
می تونی برای نصبش ، از همون فارسی ساز ورژن قبل هم استفاده کنی! ;)

دقیقا همین موردی رو که اشاره کردی ، یه نفر داره روش کار می کنه...
موفق شده ، ولی همون چیزی که خودت گفتی : سازگاری کامل نداره!
به این منظور که نمی تونی از Keypad درست استفاده کنی ( خودت که بهتر فرق بین پد P1 و W960 رو می دونی)!
در هر صورت من که از گوشیم راضیم ، فکر هم نمی کنم با توجه به تعداد نقاطی که بیشتر حرف ها در زبان فارسی دارن ، بشه راحت با تشخیص دست خط فارسی کار کرد ، همون صفحه کلید مجازی فارسی راحتتره.
می تونی برای نصبش ، از همون فارسی ساز ورژن قبل هم استفاده کنی! ;)

اصلا کلا باید بی خیال تبدیلش شد چون اون موقع گوشیت یه آهن پاره بیشتر نیست.

اما CDA که با فریمور سازگار باشه خیلی گوشی خوب کار می کنه.

عزیزانی که P1 دارن و آپدیتش کردن ، می تونن برای فارسی سازی از پیوستی که گذاشتم هم استفاده کنن! این رو از Language Pack خود Sony Ericsson گرفتم! دیگه نیازی نیست برای فارسی سازی گوشیتون یک آرشیو 18 مگابایتی برای تمام زبان ها رو دانلود کنید... ;)

Attachments

آخرین ویرایش:
اقا این ابدیت گوشی قضیش چیه؟ با DIAL UP چقدر طول میکشه و ایا واقا اثر زیادی روی کارایی گوشی داره؟؟
بچه ها یه سوال دیگه هم دارم. توی صفحه مسیج ها( گوشی P1i ) فقط inbox نشون داده میشه و برای دیدن بقیه پوشه ها مثل sent و ... باید از منوی more بطور غیر مستقیم انتخاب بشن ایا داهی هست که اونها رو هم توی همون صفحه اصلی ببینیم؟؟

آخرین ویرایش:
اقا این ابدیت گوشی قضیش چیه؟ با DIAL UP چقدر طول میکشه و ایا واقا اثر زیادی روی کارایی گوشی داره؟؟

آپدیت جدید مشکل فریمور قبلی رو حل کرده و مطمئنا تاثیر هم داره توی سرعت گوشی شما.سرعتش بالاتر میره.

با Dial Up هم یه 2-3 ساعتی ممکنه طول بکشه.اگر پول تلفن برات مهم نیست بزن آپدیت.

زبان فارسی هم با تشخیص دستخط بهش اضافه میشه.البته اگه ME باشه CDA گوشی شما.

سلام
اگه وسط اپدیت dc بشه یا برق بره چی میشه؟!:biggrin1:

آپدیتش به صورتی هست که اول دانلود میشه بعد رو گوشی ریخته میشه.

اگر موقع دانلود اتفاقی بیوفته ایرادی نداره اما اگر موقع ریختن رو گوشی اتفاقی بیوفته باید بری گوشی رو فلش کنی.

این سوال را بالا هم پرسیدم کسی جواب نداد.
توی صفحه مسیج ها( گوشی P1i ) فقط inbox نشون داده میشه و برای دیدن بقیه پوشه ها مثل sent و ... باید از منوی more بطور غیر مستقیم انتخاب بشن ایا داهی هست که اونها رو هم توی همون صفحه اصلی ببینیم؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or