سونی اریکسون P1i

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوب این ماهیهاش که حرکت نمیکنن یه تمی میخوام که ماهیهاش حرکت کنن
ضمنا من lock iphone vا دان کردم نصب کردم اومد ولی وقتی گوشی باز کردم دیگه اون جوری قفل نشد و مثل اول قفل شد لینک دانلود
حالا چیکار کنم؟!

آخرین ویرایش:
سلام ببخشید پس جدا زدم
من سوالم را بالا مطرح کردم اما سوال بالا + اینکه
یه تم برای p1 که آیکون و بک گراند و اسکرین سیور و ilock و ..... را داشته باشه یا جدا جدا بدید
واکمن 3 لینک دانلود و آموزش ریختن و هک uiq3

آخرین ویرایش:
سلام ببخشید پس جدا زدم
من سوالم را بالا مطرح کردم اما سوال بالا + اینکه
واکمن 3 لینک دانلود و آموزش ریختن و هک uiq3

توی تاپیک موبایل آموزشش رو گذاشتم می تونید برید اونجا دانلود کنید و طبق آموزش انجام بدید... ;)

یه تم برای p1 که آیکون و بک گراند و اسکرین سیور و ilock و ..... را داشته باشه یا جدا جدا بدید
واکمن 3 لینک دانلود و آموزش ریختن و هک
خوب این ماهیهاش که حرکت نمیکنن یه تمی میخوام که ماهیهاش حرکت کنن
ضمنا من lock iphone vا دان کردم نصب کردم اومد ولی وقتی گوشی باز کردم دیگه اون جوری قفل نشد و مثل اول قفل شد لینک دانلود
حالا چیکار کنم؟!uiq3
خوب تمامش را آقا پدرام بخون بعدش اینکه من نمیدونم کدوم صفحه است این همه صفحه؟!:confused::-"
ضمنا تمام برنامه های uiq را بگید اونا که مفید و کاربردی اند

آخرین ویرایش:
خوب تمامش را آقا پرهام بخون بعدش اینکه من نمیدونم کدوم صفحه است این همه صفحه؟!:confused::-"
ضمنا تمام برنامه های uiq را بگید اونا که مفید و کاربردی اند

من پدرام هستم... :biggrin1:

شما برو توی انجمن Mobilestan.Net تو بخش UIQ کلی آموزش هست برای UIQ3.0 و برنامه هاش هم همون جا هست...

سلام
من یه مشکلی با این core player دارم!
من وقتی میخوام از داخل منیجر یه ویدیو باز کنم ویدیو ها ایکون core player دارن وقتی میزنم اجرا کنه میگه این فرمت رو ساپورت نمیکنه(وقتی از داخل خود برنامه اد کنم مشکلی نداره) و مجبورم گوشی رو یه دور خاموش روشن کنم که به حالت دیفالت برگرده و با خوده پلیره گوشی ویدیو ها رو پخش کنه!
میشه یه کاری کرد که دیگه با Core player نخونه و فقط با پلیر گوشی ویدیو ها رو باز کنه؟!

سلام
من یه مشکلی با این core player دارم!
من وقتی میخوام از داخل منیجر یه ویدیو باز کنم ویدیو ها ایکون core player دارن وقتی میزنم اجرا کنه میگه این فرمت رو ساپورت نمیکنه(وقتی از داخل خود برنامه اد کنم مشکلی نداره) و مجبورم گوشی رو یه دور خاموش روشن کنم که به حالت دیفالت برگرده و با خوده پلیره گوشی ویدیو ها رو پخش کنه!
میشه یه کاری کرد که دیگه با Core player نخونه و فقط با پلیر گوشی ویدیو ها رو باز کنه؟!

ایراد Core Player همینه.از من میشنوی پاکش کن.

همین زیاد هم به کارم نمیاد! اصلا به کارم نمیاد
پلیر خودش خوبه!!

الان تنت گرمه . . . دوروز دیگه چهار تا تصویری کانورت کردی ریختی دیدی گوشی باز نمیکنه ، میفهمی بکار میاد یا نمیاد :)

الان تنت گرمه . . . دوروز دیگه چهار تا تصویری کانورت کردی ریختی دیدی گوشی باز نمیکنه ، میفهمی بکار میاد یا نمیاد :)

بدرد ***** می خوره.من 2 بار به خاطر این نرم افزار گوشیم رو Flash کردم.
کلی Player هست که میشه استفاده کرد رو P1.
فقط اسم بیرون کرده این Core Player وگرنه به هیچ دردی نمی خوره.حتی اگر بهترین و بیشترین فرمت ها رو هم اجرا کنه...
نرم افزار زمانی به درد می خوره که بتونی باهاش راحت باشی،خوب کار کنه و مشکلی ایجاد نکنه...;)

سلام دوستان چند تا سوال داشتم
1. صفحه ی نمایش p990i بزرگتره از p1i ؟ یا برعکس؟ یا هم اندازن؟ کیفیتش چی؟
2. قیمت p1i و p990i چنده(دقیق)
3.می شه با این گوشی ها همزمان اهنگ گوش داد و مشغول کاره دیگه ای بود؟
4. صدای کدوم بهتره؟
5.خلا صه کدوم بهتره؟
خواهشا به تمام سوالاتم جواب بدین

سلام دوستان چند تا سوال داشتم
1. صفحه ی نمایش p990i بزرگتره از p1i ؟ یا برعکس؟ یا هم اندازن؟ کیفیتش چی؟
2. قیمت p1i و p990i چنده(دقیق)
3.می شه با این گوشی ها همزمان اهنگ گوش داد و مشغول کاره دیگه ای بود؟
4. صدای کدوم بهتره؟
5.خلا صه کدوم بهتره؟
خواهشا به تمام سوالاتم جواب بدین

1. فقط می دونم P1 صفحه نمایشش 2.6 اینچ هست.P990 یا 2.4 هست یا همون 2.6
2.قیمت دقیق نمیشه گفت.P1 حدودا 340 هزار تومان هست و P990 هم حدودا 200 تا 230 هزار تومان.
3. می تونی از توی Music Player گزینه مینیمایز رو بزنی و توی گوشیت بگردی واسه خودت.
4. 100% گوشی P1.
5. باز هم 100% گوشی P1.سرعت سخت افزاریش هم بالاتر هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or