سومین جام فیفا 13 (جام رمضان) - Fifa13 PS3

شما برگزاری دوم جام قبل رو چطور برآورد میکنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    37
شما باورتون میشه ؟ من که باورم نمیشه فکر میکنم با این جام بای بای کردم
داداشمون بازیش خوبه با یه ترکیب تقریبا جدید و مقداری چسب روی ال۱ و مثلث منم مه فقط تو فکر حمله زارچ زارچ گل خوردم :دی

- - -ویرایش - - -

آقا بازی اول من کینگ76 هم انجام شد، من میزبان بودم و 6-1 بردم!!! بازی دوم هم تا دقیقه 40 تونستیم بازی کنیم که من 3-0 جلو بودم و مهدی عزیز نتش قطع شد!!! البته اینو بگم که اقا مهدی خوب بازی می کنه ولی کمی تو بازی اول بدشانسی آورد
واقعاً گروه C گروه جالبیه!!! دانیال و فراز بازی های عجیبی کردن!!! خدا کنه همه شون حذف شن به ما نخورن که ابرومون میره!!!
من که رفتم خدا به داد شماها برسه :دی

آقا بازی اول من کینگ76 هم انجام شد، من میزبان بودم و 6-1 بردم!!! بازی دوم هم تا دقیقه 40 تونستیم بازی کنیم که من 3-0 جلو بودم و مهدی عزیز نتش قطع شد!!! البته اینو بگم که اقا مهدی خوب بازی می کنه ولی کمی تو بازی اول بدشانسی آورد
واقعاً گروه C گروه جالبیه!!! دانیال و فراز بازی های عجیبی کردن!!! خدا کنه همه شون حذف شن به ما نخورن که ابرومون میره!!!

بازیتون رو 6 - 1 و 3 - 0 ثبت کنم حسام جان؟

- - -ویرایش - - -

شما باورتون میشه ؟ من که باورم نمیشه فکر میکنم با این جام بای بای کردم
داداشمون بازیش خوبه با یه ترکیب تقریبا جدید و مقداری چسب روی ال۱ و مثلث منم مه فقط تو فکر حمله زارچ زارچ گل خوردم :دی

- - -ویرایش - - -

من که رفتم خدا به داد شماها برسه :دی

تو امید بالا اومدن از گروه بودی که دانیال :d
اینم بدونید بهترین تیم سوم هم بالا میاد نیاید زارچ زارچ گل بخورید :d

من که اینجا سرگردم مونیدم!!گروه ما هیچ کسی پیداش نیست!فقط من هستم!فکر کنم امین هم سربازیه!

امین تویه پروفایل من گفته میخواد با حریفش بازی کنه که نیستش
شما با هم بازی کنید
lanoire هم که هست و شمارش رو دارید فقط میمونه نفر آخر گروه که یه جانشین واسش پیدا میکنیم یا به کل حذفش میکنیم و گروه شما با سه تیم بازی میکنه یا اینکه به همه نتیجه هاش 1 - 0 میدیم

شما با هم بازی کنید
lanoire هم که هست و شمارش رو دارید فقط میمونه نفر آخر گروه که یه جانشین واسش پیدا میکنیم یا به کل حذفش میکنیم و گروه شما با سه تیم بازی میکنه یا اینکه به همه نتیجه هاش 1 - 0 میدیم
lanoire که دیشب گفت بن شدم الانم جواب نمیده..

بازي من با علي واقعا هيجاني بود بازي اول دقيقه ٨٦ علي گل سوم ( چيپ زد ) رو زد و بازي ١-٠ باخترو ٣-٢ برد
ولي بازي دوم كه قلبم اومد تو دهنم دقيقه ١٥ مسي اخراج شد :(( ولي دقيقه ٢٠ ژاوي با هد گل زد و من ١٠ نفر رو چيده بودم رو خط دروازه خوب والدزم سوپر مني شده بود واسه خودش تا اخرشم يه گل ديگه زدم و بازي ٢-٠ بردم

شما با هم بازی کنید
عرفان تفاضل من 11 اشتباه زدی 12

بازي من با علي واقعا هيجاني بود بازي اول دقيقه ٨٦ علي گل سوم ( چيپ زد ) رو زد و بازي ١-٠ باخترو ٣-٢ برد
ولي بازي دوم كه قلبم اومد تو دهنم دقيقه ١٥ مسي اخراج شد :(( ولي دقيقه ٢٠ ژاوي با هد گل زد و من ١٠ نفر رو چيده بودم رو خط دروازه خوب والدزم سوپر مني شده بود واسه خودش تا اخرشم يه گل ديگه زدم و بازي ٢-٠ بردم
پس یکی شد 3 - 2 باختی
یکی هم 0 - 2 بردی ؟

پس حریفان من کجان؟ من هنوز هیچ چی بازی نکردم...

شماره هاشونو که بهت دادم باهاشون هماهنگ کن

- - -ویرایش - - -

اخرین بازی هم زدیم
۳ -۱ من بردم منم میزبان بودم
۲ - ۰ من بردم slimshady2312 میزبان بود
این گروه 3 چرا اینطوره ؟ :d همه معادلات آدم رو به هم میزنه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or