سومین جام فیفا 13 (جام رمضان) - Fifa13 PS3

شما برگزاری دوم جام قبل رو چطور برآورد میکنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    37
عرفان داداش الان این 2 تیمی که گفتی از نفرات سوم انتخاب می شن رو بر اساس چه معیاری انتخاب می کنی؟
امتیازارو ثبت نکردی
ببخشیدا می دونم سرت شلوغه ولی سوال پیشومد دیگه :d
علی جام امتیاز ها همه ثبت شده هستن
همه رو تا اعلام میکنین تویه excel سریع وارد میکنم و تویه یه بازه زمانی همش آپدیت میکنم
سعی میکنم چندتا بازی انجام بشه و صفحه اول رو آپدیت میکنم اما به خواست تو الانم آپدیتش میکنم
اول امتیاز هست که تیم های سوم همه در نظر گرفته میشن و هر کدوم امتیازش بیشتر بود اگه هم مساوی بودن میریم سر تفاضل گل بعد گل زده بعد گل خورده و بعد هم بازی با هم دیگه :d
سوال دیگه ای باشه درخدمتم :-*

علی جام امتیاز ها همه ثبت شده هستن
همه رو تا اعلام میکنین تویه excel سریع وارد میکنم و تویه یه بازه زمانی همش آپدیت میکنم
سعی میکنم چندتا بازی انجام بشه و صفحه اول رو آپدیت میکنم اما به خواست تو الانم آپدیتش میکنم
اول امتیاز هست که تیم های سوم همه در نظر گرفته میشن و هر کدوم امتیازش بیشتر بود اگه هم مساوی بودن میریم سر تفاضل گل بعد گل زده بعد گل خورده و بعد هم بازی با هم دیگه :d
سوال دیگه ای باشه درخدمتم :-*
مخلصم عرفان جان واقعا داری برای بخش ps3 زحمت می کشی از طرف همه ی بچه ها ازت تشکر می کنم:x

مخلصم عرفان جان واقعا داری برای بخش ps3 زحمت می کشی از طرف همه ی بچه ها ازت تشکر می کنم:x

خواهش میکنم
دارم یه جام رو درست میکنم که هممون بتونیم کنار هم تویه یه فضای خوب بازی کنیم
اما همش نگرانم شرمنده شما بچه ها بشم که بهم اطمینان کردین و اومدین
بعضی بچه هایی که ثبت نام کردن و نیومدن خیلی نگرانم میکنه اینکه بازی ها رو دچار مشکل نکنن و منم شرمندتون بشم
بقیه بچه ها هم همش از من میخوان که فلانی نیومد و ... حقم دارن منم وظیفمه و دارم تلاشم رو میکنم اما تجربه واسم شد افراد معتبر(طرف حرفم اینایی هست که اعلام حضور کردن و نیومدن) رو تویه جام شرکت بدیم
بازم اگر کوتاهی میبینید من به نوبه خودم از همتون عذر میخوام ایشالله که شرمندتون نشم

خواهش میکنم
دارم یه جام رو درست میکنم که هممون بتونیم کنار هم تویه یه فضای خوب بازی کنیم
اما همش نگرانم شرمنده شما بچه ها بشم که بهم اطمینان کردین و اومدین
بعضی بچه هایی که ثبت نام کردن و نیومدن خیلی نگرانم میکنه اینکه بازی ها رو دچار مشکل نکنن و منم شرمندتون بشم
بقیه بچه ها هم همش از من میخوان که فلانی نیومد و ... حقم دارن منم وظیفمه و دارم تلاشم رو میکنم اما تجربه واسم شد افراد معتبر(طرف حرفم اینایی هست که اعلام حضور کردن و نیومدن) رو تویه جام شرکت بدیم
بازم اگر کوتاهی میبینید من به نوبه خودم از همتون عذر میخوام ایشالله که شرمندتون نشم
عرفان جان، شما واقعاً داری زحمت می کشی و قشار 28 نفر رو شونه هاته!!! همه ی ما اینو میبینیم و ازت ممنونیم!!! واقعاً یعنی ازت ممنونیم!!! عرفان عزیز وقتی بازی های این مرحله ی گروهی تموم بشه!!! فقط افرادی تو لیگ باقی مومونن که ازشون مطمئن هستیم!!! یعنی فقط فشار تا یک دو روز آینده وجود داره!!! بعشد میافته رو غلطک!!! ولی باز هم ازت ممنونیم و امیدواریم که بتونیم جبران کنیم! در مورد افرادی که نیستن هم خودت رو ناراحت نکنن!!! اگر یک نفر ازش خبری شند گروه رو سه نفره جلو ببر، ولی این شرط رو بذار که از این گروه ها، فقط دو تیم صعود می کنه، و تیم سوم حتی اگر امتیاز خوبی هم گرفته باشه، نمی تونه با تیم های سوم دیگه برای صعود رقابت کنه!!!!

دوستان به دلیل اینکه دو کاربر باعث بی نظمی شدن(علی که واسش مشکل ایجاد شد و جام رو ترک کرد) و یکی هم که اصلا نیومد تویه جام و یکی هم اصلا جواب تماس و ... رو نمیده!!!
مجبور شدیم یه سری تغییرات تویه جدول گروه های 1 و 4 ایجاد کنیم
گروه 1 تمام نتایج علی رو که از دور مسابقات خارج شد 1 صفر به نفع حریفاش حساب کردیم و Bestboyiran و B I J A N EBL که تازه به جمع ما اضافه شدن به گروه 4 میرن جای اون دو نفر که نظم رو بهم ریختن چون هیچ بازی نکرده بودن اینطور حق کسی نه پایمال میشه و هم بازی های گروه 4 هم روندشون انجام میشه
الان شماره تماس گروه E واسه هماهنگیشون ارسال میشه
با تشکر

آخرین ویرایش:
با تشکر از عرفان عزیز بابت زحمتی که واسه جام میکشن
-----------------
یه تشکر خدمت محمود جان بابت امشب که باهم بازی کردیم خیلی حال داد دمت گرم داداش
------------
متاسفانه بازی من و ناصر عزیز به مشکل خورده هر کار کردیم به هم وصل نشدیم بازم فردا امتحان میکنیم انشالله که به هم وصل بشیم بتونیم بازی کنیم که بازی های لیگ به خاطر ما به مشکل نخوره

با تشکر از عرفان عزیز بابت زحمتی که واسه جام میکشن
-----------------
یه تشکر خدمت محمود جان بابت امشب که باهم بازی کردیم خیلی حال داد دمت گرم داداش
------------
متاسفانه بازی من و ناصر عزیز به مشکل خورده هر کار کردیم به هم وصل نشدیم بازم فردا امتحان میکنیم انشالله که به هم وصل بشیم بتونیم بازی کنیم که بازی های لیگ به خاطر ما به مشکل نخوره

متاسفانه ناصر نتش با خیلی ها این مشکل رو داره از جمله خود من
ایشالله که حل بشه ولی واسه ما که نشد
واسه جام های بعد اگه خواست ثبت نام کنه باید تویه شرایط خاصی قرارش بدین(از نظر گروه بندی)

با تشكر از عرفان عزيز، آقا عرفان خيلي خوب كاري كردي كه اون تغييرات رو توي جام دادي. من به نمايندگي از طرف بچه ها اينو بگم كه شما هر تصميمي كه براي ليگ بگيري يراي ما قابل اعتماده و احترام ميذاريم. حتي اگر لازم شد كسي رو حذف كني اين كار رو بكن. فشاري ك روت هست زياده ولي به زودي و در مراحل بعدي كمي سبك تر ميشه و بازي ها با هيجان بيشتري ادامه پيدا مي كنه. شما تصور كن تو مرحله بعدي بچه هاي گروه سوم با افرادي مثل حسن و خودت و محمود روبرو ميشن. تازه mhfifa رو در نضر بگير. بازي هاي زيبايي پيش رو هست. محكم و قوي به كارت ادامه بده و نگران چيزي نباش

آخرین ویرایش:
ممنونم حسام جان ولی سعی میکنم با هماهنگی شما بیشتر کارها رو انجام بدم چون تجربت خیلی از من بیشتره و پیشت درس پس میدیم
فقط مجبور بدم واسه گروه 4 اینکار رو بکنیم چون شدیدا گروه E قفل کرده بود و امیدوارم با اینکار قفل گروه باز بشه و دو تا از بهترین بازیکنها به گروهشون اضافه شده
امیدوارم بازی های گروهی تا فردا این موقع تموم بشن و ایشالله بریم سراع اون بازی های گروه بعد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or