سومین جام فیفا 13 (جام رمضان) - Fifa13 PS3

شما برگزاری دوم جام قبل رو چطور برآورد میکنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    37
استاد دادن پاس گل هستم ب حریف :دی البت بازیم افتضاح هست اما این مورد رو اعصابمه خیلی!
این استادیومی هم که مربوط ب برزیل میشد واقعا افسرده کننده بود
حسام جان بازی تو زمستان بود ؟؟؟توپ قرمز بود بازیکنام حال نداشتند

استاد دادن پاس گل هستم ب حریف :دی البت بازیم افتضاح هست اما این مورد رو اعصابمه خیلی!
این استادیومی هم که مربوط ب برزیل میشد واقعا افسرده کننده بود
حسام جان بازی تو زمستان بود ؟؟؟توپ قرمز بود بازیکنام حال نداشتند

سه چیز اعصابم رو میریزه به هم!
بازی تویه زمین برزیل و اینکه عقب بیافتم!
بازی تویه زمین بارونی
بازی تویه زمین برفی
اصلا همون بازها من از پیش باخته هستم :d

آقا یه دقعه یادم اومد باید انصراف بدم :d مامااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان:d

- - -ویرایش - - -

اگه بدونی چه فشاری رووومه دیگه پیشنهاد هم نمیدی :d
این جام تموم بشه کتونی هام رو می آویزم به چووب لباسی و میرم توو کار باغچه آب دادن و حقوق بازنشستگی :d

- - -ویرایش - - -

اگه دوست داری مسابقه بعدیتم با persian_boooyyy انجام بده چون iran-god-of-fifa نتش تموم شده و شنبه شارژ میکنه و میاد شما دیگه همون بازیت باقی بمونه

باشه ... پس برای بازی با persian_boooyyy تو صفحه اول بنویسید و بهش بگید تا بدونه ...

عرفان جان خسته نباشی رفیق!!! واقعاً مشخصه که چقدر داری زحمت می کشی، بازی های مرحله ی اول گروهی که تموم بشه، یک خورده فشار کار میاد پایین، ایشاالله موفق باشی

عرفان جان گفتی ما دوباره اعلام حضور کنیم ... اینم اعلام حضور

خوش اومدی علی جان
علی جان جانشین اون علیAliviper7 ما میشه که گفتن به مسابقات نمیرسن تویه گروه 1
با این توضیح که شما 2 بازی از 6 بازی رو باختی :d مگه اینکه حریفی که 2 بازی رو برده قبول کنه که دوباره باهات بازی کنه
وگرنه 4 باز رو پیش رو داری اما این امید هم بهت بدم که 2تا از بهترین تیم های سوم هم میان بالا
پس میتونی با همین 4 بازی هم بیای بالا
بازم توافق با خودت و هم گروهیاته
اما در هر صورت خوش اومدی به جام
الان شماره هم گروهیات واست ارسال میشه

بچه ها من یه چت ساختم واسه بازیا همه اونایی که تو ادد لیستم بودنو ادد کردم هرکی وقتی آن میشه وارده این چت بشه که راحت باهم دیگه در ارتباط باشیم تازه هیجانه بازیا میره بالا تازه میشه واسه هماهنگیم با خبر شد کی آزاده واسه بازی ::bighug:
وقتی وارده چت بشی اون پایینه پت دوتا گزینه هست یکیش نشون میده که کیا الان تو چت هستن یکیشم که واسه ادد کردنه دوستاتون به چته دیگه اوناایی که تو ادد لیسته من نبودن خودتون ادد کنید :دی
چیهه اومدی پایین دنباله چی بگردی برو بالا سریع :دی

بچه ها من یه چت ساختم واسه بازیا همه اونایی که تو ادد لیستم بودنو ادد کردم هرکی وقتی آن میشه وارده این چت بشه که راحت باهم دیگه در ارتباط باشیم تازه هیجانه بازیا میره بالا تازه میشه واسه هماهنگیم با خبر شد کی آزاده واسه بازی ::bighug:
وقتی وارده چت بشی اون پایینه پت دوتا گزینه هست یکیش نشون میده که کیا الان تو چت هستن یکیشم که واسه ادد کردنه دوستاتون به چته دیگه اوناایی که تو ادد لیسته من نبودن خودتون ادد کنید :دی
چیهه اومدی پایین دنباله چی بگردی برو بالا سریع :دی

آخه معمولا تو تویه این پایین یه حرفهای رکیکی میزنی گفتم بیام جوابت بدم:d
تو چرا اومدی پایین؟ :d

مشالله گروه ما وله وله!
تکلیفش مشخص نیست..ACPErsia که شماره نداده...Footififa دیشب خواستیم بازی کنیم گفت اکانتم بن شده!
مشالله!
عزيز خودتو ناراحت نكن، با عرفان هماهنگ كن.
king76 عزيز من اموز هستم. شما چه ساعتي آنلاين ميشي؟

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or