اگه خدا خواستو اومدم بالا خوشحال میشم باهات تو یه گروه باشم:dحسن با خیاله راحت بیا بالا احتمالا من نیام کاش همه بازیا مساوی
اینقدر زیاد گل زدی که خودتم یادت رفت:d عرفان جان بازی دوم 5-1 به نفع ایشون (البت فرقی نمیکنه )سلام دوستان من ALIxCOMMANDER هستم
امروز با آقای ali_of_iran بازی کردم و بازی اول ایشون 4-1 برنده شدن و بازی دوم من 1-6 برنده شدم
با تشکر از عرفان جان و احسان جان
اینقدر زیاد گل زدی که خودتم یادت رفت:d عرفان جان بازی دوم 5-1 به نفع ایشون (البت فرقی نمیکنه )
واقعا بازیت خوب بود دمت گرم
ادش کن داش علی ایشون همیشه آنه داره ltou میزنه بازی کنید ali of iran هم اگه آن بودی با ناصر بزن ببینیم کی میاد بالا گروه مرگ شددوست گلم naserabdali36 اگه آنلاینی بیا پی اس ان اد کنیم بازیمون رو انجام بدیم
(البته اگه دوست داری)
underal منو 3 0 برد ناصر با مام قوا انتقامم و ازش بگیر
از اونجاییکه بچه ها امشبو فردا وقت دارن ما گفتیم سعی کنن زود بازیارو تموم کنن بچه هایه گروهه منم خوب پایه هستنو بازیاشونو انجام میدن تا فردا منم که 3 تا بازیمو انجام دادم منتظرم اونا هم تموم کنن نتیجه هارو بزنم الان فک کنم که علی جان با ناصر عبدالله هم بازی کرده و هم با under که قرار بود انجام بشه فقط میمونه بازی ناصر و under که گروه ما راحت بشه . من میگم چون فردا از صب همه آن میشن ایدوره 3 تا بازی و با هم انجام بدن برا گروه بندی دوره بعد راحت میشه
از محمدم خبری نی فکر کنم باید یکیرو جایگزینش کنین البته خودشم گفته بود از جمعه میام البته اگه درست یادم باشه