سومین جام فیفا 13 (جام رمضان) - Fifa13 PS3

شما برگزاری دوم جام قبل رو چطور برآورد میکنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    37
سلام دوستان من ALIxCOMMANDER هستم
امروز با آقای ali_of_iran بازی کردم و بازی اول ایشون 4-1 برنده شدن و بازی دوم من 1-6 برنده شدم
با تشکر از عرفان جان و حسام جان

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من ALIxCOMMANDER هستم
امروز با آقای ali_of_iran بازی کردم و بازی اول ایشون 4-1 برنده شدن و بازی دوم من 1-6 برنده شدم
با تشکر از عرفان جان و احسان جان
اینقدر زیاد گل زدی که خودتم یادت رفت:d عرفان جان بازی دوم 5-1 به نفع ایشون (البت فرقی نمیکنه )
واقعا بازیت خوب بود دمت گرم

بازی منو داش علی هم که انجام شد بازی رفت ایشون میزبان 5 0 بردم بازی برگشت من میزبان 2 2 شد :(( وحشتناک گل نمیزدم بازی برگشت فک کنم 3 تا حمله کردی علی :دی ولی خب نیمه 2 لگ بارون شد یهو نه به اون 3 نیمه که اسمی بود نه نیمه آخر دقیقه 90 گل خوردم :دی یه حمله هم کرد بعد گل تک به تک سیلوا کند ذهن زد بیرون :دی

دوست گلم naserabdali36 اگه آنلاینی بیا پی اس ان اد کنیم بازیمون رو انجام بدیم
(البته اگه دوست داری)
ادش کن داش علی ایشون همیشه آنه داره ltou میزنه :دی بازی کنید ali of iran هم اگه آن بودی با ناصر بزن ببینیم کی میاد بالا گروه مرگ شد :دی

باو این محمود جو گیره ی چی میگه:دی
نمیشه تا فردا تموم شه که:دی
الان خیلیا هنوز بازی اولو نکردن
حسام سریع بیا نتیجه ی بازیتون رو بزن مردیم از انتظار

:دی :دی
گروهه من همیشه تو روز اول 3 تا بازیشو میکنه :دی حالا که فکرشو میکنم راستی زودی تموم شد :دی
ولی خب یه دوره دیگه گروهی باز هست از اونور دیرتر بازی میکنیم :دی

از اونجاییکه بچه ها امشبو فردا وقت دارن ما گفتیم سعی کنن زود بازیارو تموم کنن بچه هایه گروهه منم خوب پایه هستنو بازیاشونو انجام میدن تا فردا منم که 3 تا بازیمو انجام دادم منتظرم اونا هم تموم کنن نتیجه هارو بزنم الان فک کنم که علی جان با ناصر عبدالله هم بازی کرده و هم با under که قرار بود انجام بشه فقط میمونه بازی ناصر و under که گروه ما راحت بشه . من میگم چون فردا از صب همه آن میشن ایدوره 3 تا بازی و با هم انجام بدن برا گروه بندی دوره بعد راحت میشه :دی

جدی 6 تا بازیاتو انجام دادی ؟ :d
ماشالله به سرعت بچه ها :d کاش فرصت رو تا امشب میزاشتم=))=))=))

- - -ویرایش - - -

از محمدم خبری نی فکر کنم باید یکیرو جایگزینش کنین البته خودشم گفته بود از جمعه میام البته اگه درست یادم باشه

محمد گفته بود جمعه اینترنتش راه می افته و میاد
همیشه پنج شنبه جمعه ها غیبش میزنه :d

میرن دهاتشون:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or