سوال برای خرید کنسول

kparsakia

کاربر سایت
بعد عمری میخوایم 1 کنسول جدید بخریم (یه جورایی از کامپیوتر خسته شدم :d:>)
حالا میخوام ببینم PS3 بخرم یا X360 یا PC رو ارتقاع بدم ()x) :d ؟
اگه میشه قیمتاشونم بگین مثلا 360 یا PS3 و اینا که یه خوبشو بخوام بخرم چقدر میشه !؟

سلام
شما از بازی کردن چی می خواین؟ دنبال این هستی که فقط یک بازی را تموم کنی یا در کنار تموم کردن بازی می خوای از افکتهای بازی هم لذت ببری ؟ سقف پولت چقدر هست؟

سلام
شما از بازی کردن چی می خواین؟ دنبال این هستی که فقط یک بازی را تموم کنی یا در کنار تموم کردن بازی می خوای از افکتهای بازی هم لذت ببری ؟ سقف پولت چقدر هست؟
اینکه در کنار بازی کردن لذت ببرم و از همه مهم تر آنلاین راحت بتونم انجامش بدم !
در مورد بازی های ps3 مگه هک نشده ؟ حالا شاید یکم مشکل داشته باشه ولی دیگه تا 1-2 ماه دیگه حله !:>:d
400 تمونم بیشتر نمیخوام خرج کنم ;;):">
قیمت هارم اگه میشه بگین

از همه مهم تر آنلاین راحت بتونم انجامش بدم !
الان PS3 اسون ترینش هست ولی اگه قرار باشه این طوری باشه :
در مورد بازی های ps3 مگه هک نشده ؟ حالا شاید یکم مشکل داشته باشه ولی دیگه تا 1-2 ماه دیگه حله !
یعنی PS3ت رو هک کنی و بازی کپی بازی کنی ، دور PSN رو بزن ;)
ولی اگه PS3 نخواستی ، اگه کپی بازی دور لایو xbox 360 رو هم بزن (به خاطر این که گفتی راحت تر ، وگر نه XBL هیچ مشکلی نداره!) یا یک xbox 360 خام بخر و فقط ارجینال بازی کن.

ببین داداش من خودم تا دیروز x360 داشتم. همیشه هم هر جا میشستیم از PS3 بد میگفتم. به اصرار داداشم X360 رو فروختیم و دیشب PS3 خریدیم.

به خدا PS3 خدائه. اصلا شک نکن. یه بازی اولش میخری 30 تومن. بعدش میبری تعویض میکنی. واسه ما که اینجوریه. من یه کیلزون 2 گرفتم گفت بیار 5 تومن میگیرم MGS 4 میدم.

اصلا شک نکن. تاززه PS3 هم هک شده و تا چند وقت دیگه واقعا میشه با هزینه ی کم بازی کرد.

اصلا شک نکن برو PS3 بگیر نگران هیچیم نباش.

الان PS3 اسون ترینش هست ولی اگه قرار باشه این طوری باشه :
یعنی PS3ت رو هک کنی و بازی کپی بازی کنی ، دور PSN رو بزن ;)
ولی اگه PS3 نخواستی ، اگه کپی بازی دور لایو xbox 360 رو هم بزن (به خاطر این که گفتی راحت تر ، وگر نه XBL هیچ مشکلی نداره!) یا یک xbox 360 خام بخر و فقط ارجینال بازی کن.
یعنی با x360 و سی دی کپی نمیشه آنلاین بازی کرد ؟!!!!!!!
الان با pc میشه این کارو کرد پس واسه چی x360 میخرن به جا ps3 تا کپی هم بتونن بازی کنن ؟
یکم بیشتر توضیح بدین + قیمت !
در مورد آنلاین بازی کردن با بازی کپی تو xbl هم اگه میشه یه چیزایی بگین !
ممنون:x;;):d

یعنی با x360 و سی دی کپی نمیشه آنلاین بازی کرد ؟!!!!!!!
الان با pc میشه این کارو کرد پس واسه چی x360 میخرن به جا ps3 تا کپی هم بتونن بازی کنن ؟
یکم بیشتر توضیح بدین + قیمت !
در مورد آنلاین بازی کردن با بازی کپی تو xbl هم اگه میشه یه چیزایی بگین !
ممنون:x;;):d
نه نه ، اشتباه برداشت نکن.خیلی راحت هم می شه بازی کرد ، ولی چون گفتید راحت من با در نظر گرفتن ban و stealth کردن و ... این حرف رو گفتم.
متاسفانه قیمت ندارم اینجا می توین قیمت کنی :
قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف
هرمشکلی هم داشتی می تونی تو بخش بگردی و مشکلت رو حل کنی ;)

راستی فرق arcade و elite و اینجور چیزا رو هم بگین :-؟؟ :biggrin1:
چطوری تشخیص بدم ؟

arcade يه xbox با مموری داخلی هست و هارد نداره و بدنه و دسته سفید داره.
ولی Elite یه هارد 120 گیگ داره با بدنه و دسته مشکی.
پک هم یک xbox 360 با هارد 250 با 2 دسته و بازی ارجینال مربوط به پک معمولا به رنگ مشکی ;)

• Like
Reactions: aramin

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or