قبلا يه گزينه تشكر اين پايينا بود اما به لطف مسترها پاك شد.
به هر حال از جناب گارديان تشكر ميكنم به خاطر جوابشون چرا كه همين هم واسه من خيلي ارزشمند بود.

اما من به طور كامل جوابم رو نگرفتم.

بازهم تكرار ميكنم كه:
چجوري بايد گيم پلي رو تويه بازي جا داد.منظورم اينه كه چجوري بايد گيم پلي بازي رو نوشت؟بايد گيم پلي رو همراه با سناريو نوشت؟
خواهشا يه جواب كامل بديد.:blushing:
پاسخ سوال شما مثل آموزش خلبانی در یک جلسه میمونه :biggrin1:
من برای جوابتون کتاب معرفی کردم , یعنی جواب انقدر گستردس که در باره این موضوع کتابهای زیادی نوشتن. تنها کاری که میتونم بکنم اینه که سرنخ رو دستتون بدم و خودتون برید دنبالش و بدونید نمیشه خیلی از سوالها رو حاضر و آماده به جوابش رسید و جواب خیلی پیچیده تر از یک جمله ساده هست.
اما کلیت موضوع اینه که نوشتن گیم پلی قواعد خاصی داره در سبک های مختلف , هر تیم یا شخصی اونو به شیوه ای مینویسه ولی همشون از یک کلیت واحد طبعیت میکنن و اون هم واضح بودن چیزیه که به نگارش در میارن , یعنی هرکس با خوندنش بتونه گیم پلی رو درک کنه
برای مثال ماریو رو در نظر بگیر:
داستان :
یک لوله کش به نام ماریو برای نجات شاهزاده ای به نام پرنسس پیچ مراحل سختی رو طی میکنه و معماهایی رو حل میکنه و در آخر با مبارزه با یک غول, پرنسس رو نجات میده
گیم پلی :
بازی به سبک پلتفرمر هستش , اصلی ترین حرکت کاراکتر پرشه و با پرش روی دشمنا می تونه اونا رو از بین ببره , کاراکتر با خوردن قارچ بزرگ میشه وجونش هم دو برابر میشه.
در بازی تعدادی لوله وجود داره که با گذر از این لوله ها میتونه به قسمت دیگه ای از مرحله بره (میان بر)
کاراکتر با خوردن آیتم گل رنگش عوض میشه و میتونه تیر شلیک کنه...
میبینی که داستان هیچ ربطی به گیم پلی نداره
مظورم اينه كه مثلا اينكه جعبه جون كجا قرار بگيره يا مهمات كجا باشن يا كي و كجا بايد به بازيباز يك اسلحه جديد داد.ميخوام بدونم قبل از اينكه مهمات و جعبه جون و اسلحه را بوسيله كد نويسي وارد بازي بكني قبلش بايد اين آيتم ها رو و جاهاشون رو مثل داستان رويه كاغذ بنويسي؟چجوري؟
اینی که شما میگی اسمش Level Design هستش نه Gameplay Design
Level Design همونطور که از اسمش مشخصه محل قرار گیری و شکل ظاهری مرحله رو تعیین میکنه , مثلا 4 تا اتاق داشته باشه , فلان جا پله داشته باشه , تو فلان اتاق یک جعبه جون باشه و ...