سوالهاي يك بازيساز آماتور

منظور من توي دمو يا فيلم بازي هستش نه توي خود بازي.مثلا توي يكي از دموهاي متال گيز4 توي يكي از سي دي هاي بازي رايانه بود موقعي كه اسنيك از جاش بلند ميشد اهنگ هم شروع ميشد.

منظور من توي دمو يا فيلم بازي هستش نه توي خود بازي.مثلا توي يكي از دموهاي متال گيز4 توي يكي از سي دي هاي بازي رايانه بود موقعي كه اسنيك از جاش بلند ميشد اهنگ هم شروع ميشد.
سلام

دوست من, داخل دموی بازی یا به بیان بهتر Cut Scene اینکار راحت تر هستش. برای این منظور اول که ساخت تصویر به پایان رسید, با استفاده از نرم افزار های مونتاژ صدا و تصویر مثله Adobe Premier, لحظه ای که میخواهند یک آهنگ پخش شود رو پیدا کرده و بوسیله مثلا adobe premier تو همون لحظه شروع به پخش موسیقی میکنند.

اگه جواب گویا نبود, سوالتون رو طور دیگه ای مطرح کنین.

اي بابا.نمي دونم چجوري بگم.
اين روشي كه تو ميگي بهش رسيده بودم اما مطمئنم كه يه كلك ديگه اي هم ميشه زد.وگرنه اينجوري پدر cut sceneسازها در مياد.
اگه دموي متال رو داري يه بار ديگه ببينش.
اگر هم نداري بذار يه مثال ديگه بزنم:
فرض كن يه دمو داريم كه كه ميخوايم با يه اهنگ هماهنگش كنيم كه مثلا موقعي كه يارو به وروديه غار ميرسه اهنگ بره توي اوج.اينم فرض كن كه فاصله زماني كه طول ميكشه اهنگ شروع بشه تا اهنگ بره توي اوج 20 ثانيه هستش.اين يعني اينكه انيميشن يارو موقعي كه از توي غار حركت ميكنه تا برسه به ورودي غار الزاما بايد 20 ثانيه باشه؟
يا ميشه يه انيميشن 5 ثانيه اي هم درست كرد و بعدش با((روشهاي خاصي))با اوج اهنگ هماهنگش كرد؟
اگه اين ((روشهاي خاصي)) رو بلدي لطفا بگو.

اي بابا.نمي دونم چجوري بگم.
اين روشي كه تو ميگي بهش رسيده بودم اما مطمئنم كه يه كلك ديگه اي هم ميشه زد.وگرنه اينجوري پدر cut sceneسازها در مياد.
اگه دموي متال رو داري يه بار ديگه ببينش.
اگر هم نداري بذار يه مثال ديگه بزنم:
فرض كن يه دمو داريم كه كه ميخوايم با يه اهنگ هماهنگش كنيم كه مثلا موقعي كه يارو به وروديه غار ميرسه اهنگ بره توي اوج.اينم فرض كن كه فاصله زماني كه طول ميكشه اهنگ شروع بشه تا اهنگ بره توي اوج 20 ثانيه هستش.اين يعني اينكه انيميشن يارو موقعي كه از توي غار حركت ميكنه تا برسه به ورودي غار الزاما بايد 20 ثانيه باشه؟
يا ميشه يه انيميشن 5 ثانيه اي هم درست كرد و بعدش با((روشهاي خاصي))با اوج اهنگ هماهنگش كرد؟
اگه اين ((روشهاي خاصي)) رو بلدي لطفا بگو.
ببین, شما میتونی موزیک های loopable داشته باشی, یعنی موزیکی بسازی مثلا 5ثانیه که اول و آخرش دقیقا مثله هم باشن و وقتی بازیکن گوش میده, متوجه نمیشه که داره 5ثانیه رو روی loop گوش میده. این به این درد میخوره که مثلا تو یه درگیری یه بازیکن اون قسمت رو تو 2دقیقه رد میکنه, یکی ناشیه و 15دقیقه علاف میشه, برای همین از قبل نمیشه پیش بینی کرد و موزیک ساخت چون زمان پخش متغیره!

فکر میکنم همچین چیزی بود منظورت. من چندین دفعه خوندم, باز اگه اشتباه گفتم, حتما بگو.

سلام.چرا تاپيك خوابيده؟يعني همه بازيساز شدن و تمام فوت و فن هاشو ياد گرفتن؟حالا ما يه چند وقت نبوديم.شما چرا نيستين.
بعد از جستجوي زياد بالاخره دمو رو پيدا كردم.برو ببين.دقت كن كه چجوذي نوشته ها با موسيقي هماهنگ هستن.اگه دليلشو و روش اين كارو بلدي بگو لطفا.
http://www.gamespot.com/ps3/adventu...triots-official-trailer-6?tag=videos;title;10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or