سوالات و مشکلات Xbox Series X|S

merlin_179317002_bdab34db-887e-4d98-9d35-989134dda4af-superJumbo.jpg
سوالات مربوط به کنسول اکس باکس سری X و S رو میتونید در این تاپیک بپرسید و پیگیری کنید.
برای سوالات مربوط به کنسول های نسل 8 ماکروسافت به تاپیک پرسش و پاسخ Xbox One مراجعه کنید
برای سوالات مربوط به شبکه لایو به تاپیک مشکلات اینترنتی(ایران) کنسول اکس باکس و پیشنهادات رفع و رجوع آنها مراجعه کنید.

سوالات متداول:​

1. چند مدل از اکس باکس وجود داره و تفاوت های بینشون چی هست؟
در کل تا آخرین ویرایش این تاپیک 3 نسخه کنسول برای نسل 8 و دو نسخه برای نسل 9 منتشر شده
نسخه های نسل 8 شامل xbox one - xbox one s - xbox one x و نسخه های نسل 9 شامل xbox series s و xbox seeies x هستند

2. تفاوت بین کنسول های series s و series x چیست؟
کنسول series s با قیمت 300 دلار و کنسول series x با قیمت 500 دلار عرضه شدند
کنسول series x قابلیت اجرای بازی ها با رزولوشن 4k و کنسول series s با رزولوشن 1440p را دارند.
حافظه داخلی کنسول series x معادل 1 ترابایت و حافظه داخلی کنسول series s معادل 512 گیگابایت هستند.
کنسول series s بر خلاف series x درگاه دیسک ندارد.

3. آیا محدودیتی در انتشار بازی ها برای کنسول های series x|s وجود دارد؟
خیر. تمامی بازی ها برای هر دو کنسول منتشر میشوند.

4. آیا استفاده از کنسول های اکس باکس در ایران خطر بن شدن را دارد؟
خیر. هیچ خطری در صورت رعایت قوانین مربوط به کاربران وجود ندارد.

5. آیا میتوانم کنسول خودم را هک (کپی خور) کنم؟
خیر در حال حاضر نمی توانید کنسول خود را کپی خور کنید اما میتوانید از طریق برخی فروشگاه ها اقدام به نصب عناوین به صورت آفلاین کنید.

6. برای اتصال به سرویس xbox live دچار مشکل هستم.
برای اتصال به سرویس لایو شما باید روی کنسول خودتون DNS های گذر از تحریم ست کنید که میتونید اطلاعات دقیق تر در این مورد رو در تاپیک مشکلات اینترنتی(ایران) کنسول اکس باکس و پیشنهادات رفع و رجوع آنها کسب کنید.

7. چطوری میتونم به فیلم ها و عکس های خودم از بازی ها دسترسی داشته باشم؟
در حالت عادی شما با استفاده از نرم افزار موبایل xbox به تصاویر آپلود شده در اینترنت دسترسی دارید اما اگر تمایل به ثبت تصاویر به صورت آفلاین هستید میتوانید یک هارد اکسترنال را به کنسول خود متصل کرده و با تنظیم کردن هارد به عنوان یک media storage اقدام به ذخیره ی تصاویر در هاردتان کنید.

8. آیا خاموش نکردن کنسول به صورت کامل و روشن بودن کنسول در حالت استندبای خطرناک است؟
خیر هیچ خطری وجود ندارد اما مصرف برق شما کمی بالاتر میرود.

9. آپدیت بازی را کنسل کردم و کل بازی حذف شد مشکل چیست؟
در کنسول های اکس باکس بعد از شروع آپدیت به هیچ عنوان نمیتوان حتی به صورت آفلاین وارد بازی شد چرا که فایل های بازی دچار تغییر شدند و قابل اجرا نیستند پس باید تا آخر آپدیت صبر کنید و کنسل کردن آپدیت به معنای حذف کامل بازی از کنسول شماست.

10. آیا اکانت های ظرفیتی و اشتراکی در اکس باکس قابل استفاده هستند؟
بله هر اکانت در اکس باکس دارای 2 ظرفیت میباشد.
اگر اکانت در کنسول به صورت Home ثبت شده باشد به آن ظرفیت هوم میگویند و میتوانید به تمام خدمات آن اکانت از طریق حساب کاربری خودتان دسترسی داشته باشید (گلد ، گیم پس و بازی ها)
اگر اکانت در کنسول به صورت Home ثبت نشده باشد به آن ظرفیت عادی یا سوییچ میگویند و شما برای استفاده از بازی های این اکانت ها باید ابتدا وارد آن اکانت شوید و سپس با switch profile به حساب کاربری خودتان لاگین کنید
از ظرفیت هوم به صورت آفلاین هم میتوانید استفاده کنید اما در صورت استفاده از ظرفیت سوییچ الزاما باید به اینترنت متصل باشید.

11. گیم پس چیست؟
گیم پس یک اشتراک در اکس باکس است که به شما اجازه میدهد تا از لیست بازی های موجود در گیم پس هر کدام را که میخواهید بدون محدودیت در تعداد بازی کنید.

12. آیا بازی های گیم پس همیشه برای من میمانند؟
خیر! برخی از بازی ها با اضافه شدن بازی های جدید از گیم پس حذف میشوند و بعد از حذف دیگر نمیتوانید آن ها را بازی کنید.

13. آیا می توانم از گیم پس به صورت آفلاین استفاده کنم؟
خیر با هر نوع از ظرفیت به هر حال باید الزاما آنلاین باشید.

14. آیا میتوانم بعد از اتمام سرویس گیم پس همچنان به استفاده از گیم پس ادامه دهم؟
خیر شما باید سرویستان را تمدید کنید و هیچ راهی برای ادامه ی استفاده بدون تمدید وجود ندارد.

15. تفاوت بین گیم پس و گیم پس آلتیمیت چیست؟
گیم پس آلتیمیت همان گیم پس است اما در کنارش سرویس gold و EA play نیز به شما تعلق میگیرد.

پست اول به مرور تکمیل میشه​

سلام. من قصد خرید series s دارم. کلا میخوام بیام سمت ایکس باکس چون بازیهاش ارزون تره. حالا سوالم اینه. گیفت کارت گیم پس بهتره بخرم یا گیم پس اشتراکی؟ گیم پس بازیهای جدید روش میاد یا همشون قدیمی و ارکید هستند؟
ممنون میشم دوستان بنده رو راهنمایی کنند.
گیم پس ظرفیت هوم بگیر 1 ساله.
بازی همه جوره توشه و بازی جدید هم میاد همیشه.
هر شخصی با هر سلیقه ای بیاد تو گیم پس بازی واسش هست.

من سونی 2500 امپری گرفتم خیلی خوبه حدود 25 ساعت با هدست جواب میده
/upload/filemanager/2021/03/18/sony-qalam-2500-3.jpg
ممنون چیز خاصی داره دقیق بشه چک کرد اصله یا فیک؟ اینی که گرفتم مشخص بود فیکه هولوگرام نداشت ولی گفتم شاید شارژ دهیش خوب باشه باز کردم که خیلی افتضاح بود خوشبختانه پشتیبانی مرجوعی ثبت کرد ماشالا همه مارکا هم فیکشون پره تو بازار

• Like
Reactions: ALI PUNKER
j uh

امروز نت رو یه باز عوض. کردم DNSاولی رو‌ زدم. درست شد
با چه نتی درست میره؟

پارس انلاین دارم که‌ وصل میشه ولی سرعتش کلا فاkداپه. مبین‌نت و رایتل و همراه اول هم نمیره. ارور ریجن میده

دوستان دسته با باتری های قابل شارژ براتون چند ساعت کار میکنه؟ باتری مارک camelion گرفتم ۲۷۰۰ mah دیشب تا صبح تو شارژ بود امروز کلا ۶ ساعت شارژ داد تا کامل خالی بشه
عادیه یا بیشتر باید دووم بیاره؟ اگه مارک خوبی میشناسید که تو دیجیکالا باشه برام بفرستید چون یه جفت باتری دیگه هم لازم دارم
من از یه مارک معمولی دارم 65 تومن گرفته بود حدودا 12 ساعت شارژ میده
باتری که شما گرفتین در صورت اصل بود گن قیمتش رنج 180 تا 200 هست باید حداقل 25 ساعت شارژ بده
مارک خوبی همین camelion 2300 یا 2500 یا سونی بگیر
اگه مشکلی نداری میتونی باتری فابریک ایکس باکس بخری

• Like
Reactions: ALI PUNKER
من از یه مارک معمولی دارم 65 تومن گرفته بود حدودا 12 ساعت شارژ میده
باتری که شما گرفتین در صورت اصل بود گن قیمتش رنج 180 تا 200 هست باید حداقل 25 ساعت شارژ بده
مارک خوبی همین camelion 2300 یا 2500 یا سونی بگیر
اگه مشکلی نداری میتونی باتری فابریک ایکس باکس بخری
ممنون همین سونی ۲۵۰۰ که دوستمون گفت رو سفارش دادم کلا همشون فیک دارن همین سونی هم ظاهرا فیکش هست تو بازار خوشبختانه دیجیکالا مرجوع میکنه
قیمتش اگه مناسب بود نگه میداشتم ولی ۲۰۰ تومن ارزش نداشت مرجوع زدم فابریکش که برام گرون درمیاد ارزش نداره اگه میخواستم هزینه زیادتر کنم مارک baseus چهارتایی داره ۶۵۰ خود باتری هم مستقیم با کابل شارژ میشه نهایتش اگه این سونی هم فیک بود مرجوع میزنم همون baseus میگیرم اون دیگه مدل فیک هم نداره نیاز به شارژر جدا هم نیست

دوستان دسته با باتری های قابل شارژ براتون چند ساعت کار میکنه؟ باتری مارک camelion گرفتم ۲۷۰۰ mah دیشب تا صبح تو شارژ بود امروز کلا ۶ ساعت شارژ داد تا کامل خالی بشه
عادیه یا بیشتر باید دووم بیاره؟ اگه مارک خوبی میشناسید که تو دیجیکالا باشه برام بفرستید چون یه جفت باتری دیگه هم لازم دارم
درود
باتری فیکه،خودمم سونی 2500 گرفتم توی نهایتا 5 ساعت شارژش تمام میشد که فیک بود.
همین مارک camelion 2300 رو گرفتم تقریبا بین 23 تا 25 ساعت با ویبره و هدفون کار داد.
متاسفانه فیک این باتری ها زیاد هست ولی شنیدم مارک camelion اگه روی جعبه ش هولوگرام باشه اصله(باتری که خریدم داشت)حالا نمیدونم روی فیکهای camelion هم هولوگرام هست یا نه.

ممنون چیز خاصی داره دقیق بشه چک کرد اصله یا فیک؟ اینی که گرفتم مشخص بود فیکه هولوگرام نداشت ولی گفتم شاید شارژ دهیش خوب باشه باز کردم که خیلی افتضاح بود خوشبختانه پشتیبانی مرجوعی ثبت کرد ماشالا همه مارکا هم فیکشون پره تو بازار
من تحقیق کردم کلی و تو بازار ما 90 درصد فیک هست.
این سایت کارش درسته و اورجیناله باتریش.
خودم حضوری ازش گرفتم و رفیفم هم همین مدل و پستی خرید زد.

• Like
Reactions: zilyzal
احتمالا فیکه یا با شارژر خوبی شارژش نکردی، خود شارژر هم خیلی مهمه اگر ضغیف باشه نمیتونه اون باتری رو درست شارژ کنه
من کملیون 2500 دارم تقریبا هر 10 12 روز یه بار شارژ میکنم ( شبی 1 2 ساعت کلا بازی میکنم)

از سایت خانه باتری خریدم من اگر خواستی یه چک بکن

• Like
Reactions: zilyzal
درود
باتری فیکه،خودمم سونی 2500 گرفتم توی نهایتا 5 ساعت شارژش تمام میشد که فیک بود.
همین مارک camelion 2300 رو گرفتم تقریبا بین 23 تا 25 ساعت با ویبره و هدفون کار داد.
متاسفانه فیک این باتری ها زیاد هست ولی شنیدم مارک camelion اگه روی جعبه ش هولوگرام باشه اصله(باتری که خریدم داشت)حالا نمیدونم روی فیکهای camelion هم هولوگرام هست یا نه.
اینی که گرفتم دقیقا camelion بود که نداشت هولوگرام سونی هم سری جدیداش ظاهرا فیک فرستادن برای مشتریا ولی خب سفارش زدم

من تحقیق کردم کلی و تو بازار ما 90 درصد فیک هست.
این سایت کارش درسته و اورجیناله باتریش.
خودم حضوری ازش گرفتم و رفیفم هم همین مدل و پستی خرید زد.
چون دیجیپلاس دارم ازونجا همیشه خرید میزنم دیگه ثبتش کردم امیدوارم فیک نفرستن نهایتش مرجوع میکنم ازین سایت میخرم
این باتریا که 2500-2700 حدودا چند ساعت باید تو شارژ باشن؟
با چه نتی درست میره؟

پارس انلاین دارم که‌ وصل میشه ولی سرعتش کلا فاkداپه. مبین‌نت و رایتل و همراه اول هم نمیره. ارور ریجن میده
من با مخابرات با دی ان اس الکترو وارد اکانت میشم واسه دانلود هم از 1.1.1.1 - 1.0.0.1 استفاده میکنم الکترو فکر کنم رو همراه اول هم جواب میداد

• Like
Reactions: capitanrayan
چون دیجیپلاس دارم ازونجا همیشه خرید میزنم دیگه ثبتش کردم امیدوارم فیک نفرستن نهایتش مرجوع میکنم ازین سایت میخرم
این باتریا که 2500-2700 حدودا چند ساعت باید تو شارژ باشن؟
اتفاقا خودم باتری سونی رو از همین دیجی کالا گرفتم که فیک فرستادن،شارژر camelion دارم روی کارتونش زده که 2000 8 ساعت نیاز به شارژ داره که من برا 2300 10 ساعت که میذارمش فول میشه،برای 2500 فکر کنم بین 12 تا 14 ساعت کافی باشه البته به شارژر هم مربوط میشه.

دوستان این Persian Xbox قابل اعتماد ازش خرید بکنم و بعد فرق بیمه ظرفیت کامل و هوم چیه؟
والا این جاها رو نه کسی تایید می‌کنه نه رد می‌کنه. سرچ کن ببین کسی ناراضی بوده یا مشکلی داشته. اگر تو گوگل به جوابت نرسیدی دیگه با خودته.

وقتی کلا اکانت xbox live با پسوردش دست خودت باشه میشه ظرفیت‌ کامل. می‌تونی پسوردش رو عوض کنی. (من فقط اینو ایتفاده کردم)

اینایی که‌ میگم بر اساس اطلاعات عمومی روی اینترنت هست. اگر‌جاییش اشتباه بود دوستان تصحیح کنن.
اکانت بازی که به دونفر فروخته میشه بهش میگن ظرفیتی:

1- وقتی اول به شما فروخته بشه و روی کنسولت بزنی و Home تعریفش می‌کنی، می‌تونی روی همون‌ پروفایل یا پروفایل خودت بازی کنی. هم افلاین هم انلاین.

2- اکانت رو به نفر دوم هم می‌فروشه، به اصطلاح میگن ظرفیت سوییچ. اول وارد پروفایلی که بازی داخلش هست میشه، بازی رو اجرا می‌کنه و با پروفایل خودش بازی می‌کنه و باید آنلاین باشه.

اکانت ظرفیتی رو حق نداری پسوردش رو تغییر بدی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or