سوالات و مشکلات Xbox Series X|S

merlin_179317002_bdab34db-887e-4d98-9d35-989134dda4af-superJumbo.jpg
سوالات مربوط به کنسول اکس باکس سری X و S رو میتونید در این تاپیک بپرسید و پیگیری کنید.
برای سوالات مربوط به کنسول های نسل 8 ماکروسافت به تاپیک پرسش و پاسخ Xbox One مراجعه کنید
برای سوالات مربوط به شبکه لایو به تاپیک مشکلات اینترنتی(ایران) کنسول اکس باکس و پیشنهادات رفع و رجوع آنها مراجعه کنید.

سوالات متداول:​

1. چند مدل از اکس باکس وجود داره و تفاوت های بینشون چی هست؟
در کل تا آخرین ویرایش این تاپیک 3 نسخه کنسول برای نسل 8 و دو نسخه برای نسل 9 منتشر شده
نسخه های نسل 8 شامل xbox one - xbox one s - xbox one x و نسخه های نسل 9 شامل xbox series s و xbox seeies x هستند

2. تفاوت بین کنسول های series s و series x چیست؟
کنسول series s با قیمت 300 دلار و کنسول series x با قیمت 500 دلار عرضه شدند
کنسول series x قابلیت اجرای بازی ها با رزولوشن 4k و کنسول series s با رزولوشن 1440p را دارند.
حافظه داخلی کنسول series x معادل 1 ترابایت و حافظه داخلی کنسول series s معادل 512 گیگابایت هستند.
کنسول series s بر خلاف series x درگاه دیسک ندارد.

3. آیا محدودیتی در انتشار بازی ها برای کنسول های series x|s وجود دارد؟
خیر. تمامی بازی ها برای هر دو کنسول منتشر میشوند.

4. آیا استفاده از کنسول های اکس باکس در ایران خطر بن شدن را دارد؟
خیر. هیچ خطری در صورت رعایت قوانین مربوط به کاربران وجود ندارد.

5. آیا میتوانم کنسول خودم را هک (کپی خور) کنم؟
خیر در حال حاضر نمی توانید کنسول خود را کپی خور کنید اما میتوانید از طریق برخی فروشگاه ها اقدام به نصب عناوین به صورت آفلاین کنید.

6. برای اتصال به سرویس xbox live دچار مشکل هستم.
برای اتصال به سرویس لایو شما باید روی کنسول خودتون DNS های گذر از تحریم ست کنید که میتونید اطلاعات دقیق تر در این مورد رو در تاپیک مشکلات اینترنتی(ایران) کنسول اکس باکس و پیشنهادات رفع و رجوع آنها کسب کنید.

7. چطوری میتونم به فیلم ها و عکس های خودم از بازی ها دسترسی داشته باشم؟
در حالت عادی شما با استفاده از نرم افزار موبایل xbox به تصاویر آپلود شده در اینترنت دسترسی دارید اما اگر تمایل به ثبت تصاویر به صورت آفلاین هستید میتوانید یک هارد اکسترنال را به کنسول خود متصل کرده و با تنظیم کردن هارد به عنوان یک media storage اقدام به ذخیره ی تصاویر در هاردتان کنید.

8. آیا خاموش نکردن کنسول به صورت کامل و روشن بودن کنسول در حالت استندبای خطرناک است؟
خیر هیچ خطری وجود ندارد اما مصرف برق شما کمی بالاتر میرود.

9. آپدیت بازی را کنسل کردم و کل بازی حذف شد مشکل چیست؟
در کنسول های اکس باکس بعد از شروع آپدیت به هیچ عنوان نمیتوان حتی به صورت آفلاین وارد بازی شد چرا که فایل های بازی دچار تغییر شدند و قابل اجرا نیستند پس باید تا آخر آپدیت صبر کنید و کنسل کردن آپدیت به معنای حذف کامل بازی از کنسول شماست.

10. آیا اکانت های ظرفیتی و اشتراکی در اکس باکس قابل استفاده هستند؟
بله هر اکانت در اکس باکس دارای 2 ظرفیت میباشد.
اگر اکانت در کنسول به صورت Home ثبت شده باشد به آن ظرفیت هوم میگویند و میتوانید به تمام خدمات آن اکانت از طریق حساب کاربری خودتان دسترسی داشته باشید (گلد ، گیم پس و بازی ها)
اگر اکانت در کنسول به صورت Home ثبت نشده باشد به آن ظرفیت عادی یا سوییچ میگویند و شما برای استفاده از بازی های این اکانت ها باید ابتدا وارد آن اکانت شوید و سپس با switch profile به حساب کاربری خودتان لاگین کنید
از ظرفیت هوم به صورت آفلاین هم میتوانید استفاده کنید اما در صورت استفاده از ظرفیت سوییچ الزاما باید به اینترنت متصل باشید.

11. گیم پس چیست؟
گیم پس یک اشتراک در اکس باکس است که به شما اجازه میدهد تا از لیست بازی های موجود در گیم پس هر کدام را که میخواهید بدون محدودیت در تعداد بازی کنید.

12. آیا بازی های گیم پس همیشه برای من میمانند؟
خیر! برخی از بازی ها با اضافه شدن بازی های جدید از گیم پس حذف میشوند و بعد از حذف دیگر نمیتوانید آن ها را بازی کنید.

13. آیا می توانم از گیم پس به صورت آفلاین استفاده کنم؟
خیر با هر نوع از ظرفیت به هر حال باید الزاما آنلاین باشید.

14. آیا میتوانم بعد از اتمام سرویس گیم پس همچنان به استفاده از گیم پس ادامه دهم؟
خیر شما باید سرویستان را تمدید کنید و هیچ راهی برای ادامه ی استفاده بدون تمدید وجود ندارد.

15. تفاوت بین گیم پس و گیم پس آلتیمیت چیست؟
گیم پس آلتیمیت همان گیم پس است اما در کنارش سرویس gold و EA play نیز به شما تعلق میگیرد.

پست اول به مرور تکمیل میشه​

سلام به همه دوستان
من سری اس دارم.و از اکانت افلاین هکی استفاده میکنم.
میتونم بازی ها رو روی فلش ۱۲۸ گیگ usb3 منتقل کنم و دفعه بعد که دادم بازی روش نصب کنن دوباره به هارد دستگاه بر گردونم؟

نمیدونم ماکروسافت مشکل چی داره که آپدیت بازیها ناچارا یک اجباره . شاید مشکل اور رایت فایل باشه که اگه اینه واویلا

10ساعت کمپین بازی رو میخوام برم مجبور میکنه 25گیگ آپدیت دانلود کنی

ولی همون بازی رو در ps4 بدون اجباری بودن آپدیت بازی کردم و تمام شد راحت. آپدیت این نوع بازیها برای بخش آنلاینه منی که میخووام کمپین برم ماکروسافت مجبورم میکنه آپدیت انجام بدم زوری

برای منه ایرانی با این وضع نت و هزینه نت این بده . پوستم خراب میشه اینجوری 🙊
اره خیلی بده اینجوری دیسک بازیه halo mcc رو گرفتم گذاشتم تو کنسول نمیذاشت بازی کنم میگفت باید اپدیت شه فقط اگر کنسولو offline میکردم میتونستم وارد بازی شم اونم چون اچیومنتا رو نمیداد و ... نمیتونستم انجام بدم اخر سر رفتم اپدیت کردم حالا اپدیت چند گیگی 113 گیگی تازه reach و odst رو خریدم اینا هم 14 گیگ اضافه بعد از تموم شدن اپدیتا دیدم تقریبا همه چیزه بازی حتی منو و تبلیغات اول بازی تغییر کردن خب این چه دیسکیه فقط بهت اجازه میده مجانی بازی رو دانلود کنی و لاغیر بعد از تموم شدن اپدیتا بعد از چند روز گفت باید یه اپدیت 10 گیگی دانلود کنی بعدم 900 مگی هر دو اجباری بودن و حتی اصلا نمیشد در حین دانلود اپدیتا بازی رو اجرا کرد و کمپین بازی رو رفت واقعا مسخره بود منم اصلا انلاین بازی نمیکنم حداقل فعلا اکثر اپدیتا برای بخش انلاین بازی بودن خلاصه خیلی حرکته چیپی بود حالا فکر میکردم ps4 هم اینجوریه که شما گفتی نیست یعنی رو این حرکت حتی بشه شکایت قانونی هم کرد از مایکرو کنسول هاردش کلا 500 گیگه با سیستم عامل و این اپدیتا دیگه چیزی نمیمونه که با هارد اکسترنال 1 ترا هم ادم به مشکل میخوره فعلا رفتم تو کار بازیای بکوارد اونا رو میخرم بازی میکنم

Cec غیر فعال،اپ ندارم کلا،زمانی که روشن میشه مانیتورم روشن میشه و اونجاییه که اکانتو انتخاب میکنیو وارد اکانت میشی،هیچ دانلودی هم وجود نداره
با ساپورت مایکروسافت مکاتبه کنید ببینید نظر اونا چی هست..
چیزی که شرح میدین اصلا طبیعی نیست..
یه چیزی ذهنم اومد اینم تست کنید باطری کنترلر رو در بیارین غیرفعال بشه ببینید بازم خود به خودی روشن میشه یا نه بلاخره دستوری دریافت میکنه که روشن میشه از خود کنترلر هم میتونه باشه از قسمت خود پاور کنسولم باید اساسی تست بشه
تو یه tvدیگه هم تست کنید ببینید بازم خود به خودی روشن میشه یا نه وقتی پورت hdmi. به یه tv دیگه وصله چون به شخص دیدم با بعضی مانیتور و tv کنسول ها مشکلاتی دارن

• Like
Reactions: ArMaN458
اگه بازی روی دیسک باشه میشه توی بخش نتورک کنسول رو آفلاین کرد و بدون آپدیت وارد بازی شد. البته اگه آپدیت استارت خورده باشه تا موقعی که کنسل نشه اجرا نمیشه
ایکس باکس به صورت افلاین که عملا بی کاربرده

دیسک هم داشته باشی آفلاین هم باشی یکسری بازیها نیاز به ساین دارن و سینک دیتا و..

آفلاین هم خبری از اچیومنت نیست

فکر میکنم مشکل شون همون اور رایت فایل باشه احتمال زیاد . چون در کنسول های سونی فایل اوررایت نمیشه و شما میتونی بدون آپدیت اجباری هم بازی کنی و حتی در شرایط آفلاین تروفی هم بگیری ولی ایکس باکس اینجوری نیست

تو ایران که دیسک ایکس باکس معنی نداره و کسی دیسک نمیخره بازی رو دیجیتالی میخری میبنی آپدیت اومده براش و اجباری به آپدیت

در ps5 که ساختاری دارن که حجم بازی رو کاهش میدن . در ایکس باکس حجم بازیها زیاده و از این قابلیت برخردار نیست

با ساپورت مایکروسافت مکاتبه کنید ببینید نظر اونا چی هست..
چیزی که شرح میدین اصلا طبیعی نیست..
یه چیزی ذهنم اومد اینم تست کنید باطری کنترلر رو در بیارین غیرفعال بشه ببینید بازم خود به خودی روشن میشه یا نه بلاخره دستوری دریافت میکنه که روشن میشه از خود کنترلر هم میتونه باشه از قسمت خود پاور کنسولم باید اساسی تست بشه
تو یه tvدیگه هم تست کنید ببینید بازم خود به خودی روشن میشه یا نه وقتی پورت hdmi. به یه tv دیگه وصله چون به شخص دیدم با بعضی مانیتور و tv کنسول ها مشکلاتی دارن
خیلی خیلی ممنون از توضیحاتت تست میکنم دوست عزیز

سلام دوستان زمانی که هندزفری به کنترلر وصل میکنم موقع مکالمه با رفقا صدام همراه با نویز واسشون پخش میشه چند تا هندزفری تست کردم همین مشکل وجود داشت چیکار باید انجام بدم؟

دوستان کسی میدونه چرا این گیمر تگ من که زیر عکس آواتارم گذاشتم اصلا بروز نمیشه ؟ یعنی بازیها و اچیومنتهایی که گرفتم رو نشون نمیده
دوستان کسی جواب سوال منو اگه میدونه بگه ممنون میشم

بچه ها من حدودا 2 ماهی هست سریز اکس گرفتم چند وقتیه بعد از چند ساعت بازی کردن کنسول یه لحظه فریز میشه و بعد خاموش. کنسول هم تقریبا جای خوبی هستش و جداگونه مستقیم وصله به پریز. به نظرتون مشکل از چیه؟
(بعضی وقتا 5 ساعت هم پیش نمیاد. البته بعد از اینکه مستقیم زدم به پریز کمتر شد اما باز هنوز گاهی پیش میاد)
(بعد از این آپدیت آخر و نصب بازی رد دد 2 این جوری شد هرچند فک کنم بی ربط باشه)

دوستان کسی جواب سوال منو اگه میدونه بگه ممنون میشم
شاید مشکل از اینترنتیه که گرفتی یا dns باید عوض کنی من خودم یه زمانی به جای اینترنت خونه که مخابرات هست از اینترنت سیم کارت رایتل استفاده میکردم همینجوری میشد هر چی dns هم میزدم درست نمیشد چیزه دیگه ای به ذهنم نمیرسه و خیلی تو این مورد وارد نیستم ولی احتمال خیلی بالا یا بن شدی یا مشکل از اینترنتته که فکر کنم مشکل از اینترنتت باشه

شاید مشکل از اینترنتیه که گرفتی یا dns باید عوض کنی من خودم یه زمانی به جای اینترنت خونه که مخابرات هست از اینترنت سیم کارت رایتل استفاده میکردم همینجوری میشد هر چی dns هم میزدم درست نمیشد چیزه دیگه ای به ذهنم نمیرسه و خیلی تو این مورد وارد نیستم ولی احتمال خیلی بالا یا بن شدی یا مشکل از اینترنتته که فکر کنم مشکل از اینترنتت باشه
اگه بن شده بودم که اصلا به نت وصل نمیشد میشد ؟؟؟ یعنی میگید دی ان اس کنسول رو عوض کنم ؟

اگه بن شده بودم که اصلا به نت وصل نمیشد میشد ؟؟؟ یعنی میگید دی ان اس کنسول رو عوض کنم ؟
اگر بن شید به نت میتونید وصل شید داخل استور نمیتونید برید و کارای مربوط به استور مثل خرید بازی و اچیومنت اینا رو نمیتونید انجام بدید ممکنه مشکل از dns باشه از اول کنسولتون اینجوری بوده؟

سلام به همه دوستان
من سری اس دارم.و از اکانت افلاین هکی استفاده میکنم.
میتونم بازی ها رو روی فلش ۱۲۸ گیگ usb3 منتقل کنم و دفعه بعد که دادم بازی روش نصب کنن دوباره به هارد دستگاه بر گردونم؟

میتونید دیتا رو به فلش انتقال بدین ولی در آینده نیاز دارید که بازی رو اکانتتون فعال باشه تا اجرا بشه و واسه این کار هم باید آنلاین بشین تا چک کنه لایسنس رو

در نتیجه شدنی نیست

میتونید دیتا رو به فلش انتقال بدین ولی در آینده نیاز دارید که بازی رو اکانتتون فعال باشه تا اجرا بشه و واسه این کار هم باید آنلاین بشین تا چک کنه لایسنس رو

در نتیجه شدنی نیست
ممنون بابت راهنمایی...الان بیشتر مشکلم سر نگه داشتن سیو بازی هام..راهی بنظرتون میرسه ؟

اگر بن شید به نت میتونید وصل شید داخل استور نمیتونید برید و کارای مربوط به استور مثل خرید بازی و اچیومنت اینا رو نمیتونید انجام بدید ممکنه مشکل از dns باشه از اول کنسولتون اینجوری بوده؟
کنسول سه روزه خریدم آکبند بود از اول . وارد استور هم میشه ولی تاحالا بازی نخریدم ولی از گیم پس بازی چندتا دانلود کردم

کنسول سه روزه خریدم آکبند بود از اول . وارد استور هم میشه ولی تاحالا بازی نخریدم ولی از گیم پس بازی چندتا دانلود کردم
یعنی همین الان میتونید وارد استور بشید و با گیم پستون بازی دانلود کنید؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or