سوالات و مشکلات Xbox Series X|S

merlin_179317002_bdab34db-887e-4d98-9d35-989134dda4af-superJumbo.jpg
سوالات مربوط به کنسول اکس باکس سری X و S رو میتونید در این تاپیک بپرسید و پیگیری کنید.
برای سوالات مربوط به کنسول های نسل 8 ماکروسافت به تاپیک پرسش و پاسخ Xbox One مراجعه کنید
برای سوالات مربوط به شبکه لایو به تاپیک مشکلات اینترنتی(ایران) کنسول اکس باکس و پیشنهادات رفع و رجوع آنها مراجعه کنید.

سوالات متداول:​

1. چند مدل از اکس باکس وجود داره و تفاوت های بینشون چی هست؟
در کل تا آخرین ویرایش این تاپیک 3 نسخه کنسول برای نسل 8 و دو نسخه برای نسل 9 منتشر شده
نسخه های نسل 8 شامل xbox one - xbox one s - xbox one x و نسخه های نسل 9 شامل xbox series s و xbox seeies x هستند

2. تفاوت بین کنسول های series s و series x چیست؟
کنسول series s با قیمت 300 دلار و کنسول series x با قیمت 500 دلار عرضه شدند
کنسول series x قابلیت اجرای بازی ها با رزولوشن 4k و کنسول series s با رزولوشن 1440p را دارند.
حافظه داخلی کنسول series x معادل 1 ترابایت و حافظه داخلی کنسول series s معادل 512 گیگابایت هستند.
کنسول series s بر خلاف series x درگاه دیسک ندارد.

3. آیا محدودیتی در انتشار بازی ها برای کنسول های series x|s وجود دارد؟
خیر. تمامی بازی ها برای هر دو کنسول منتشر میشوند.

4. آیا استفاده از کنسول های اکس باکس در ایران خطر بن شدن را دارد؟
خیر. هیچ خطری در صورت رعایت قوانین مربوط به کاربران وجود ندارد.

5. آیا میتوانم کنسول خودم را هک (کپی خور) کنم؟
خیر در حال حاضر نمی توانید کنسول خود را کپی خور کنید اما میتوانید از طریق برخی فروشگاه ها اقدام به نصب عناوین به صورت آفلاین کنید.

6. برای اتصال به سرویس xbox live دچار مشکل هستم.
برای اتصال به سرویس لایو شما باید روی کنسول خودتون DNS های گذر از تحریم ست کنید که میتونید اطلاعات دقیق تر در این مورد رو در تاپیک مشکلات اینترنتی(ایران) کنسول اکس باکس و پیشنهادات رفع و رجوع آنها کسب کنید.

7. چطوری میتونم به فیلم ها و عکس های خودم از بازی ها دسترسی داشته باشم؟
در حالت عادی شما با استفاده از نرم افزار موبایل xbox به تصاویر آپلود شده در اینترنت دسترسی دارید اما اگر تمایل به ثبت تصاویر به صورت آفلاین هستید میتوانید یک هارد اکسترنال را به کنسول خود متصل کرده و با تنظیم کردن هارد به عنوان یک media storage اقدام به ذخیره ی تصاویر در هاردتان کنید.

8. آیا خاموش نکردن کنسول به صورت کامل و روشن بودن کنسول در حالت استندبای خطرناک است؟
خیر هیچ خطری وجود ندارد اما مصرف برق شما کمی بالاتر میرود.

9. آپدیت بازی را کنسل کردم و کل بازی حذف شد مشکل چیست؟
در کنسول های اکس باکس بعد از شروع آپدیت به هیچ عنوان نمیتوان حتی به صورت آفلاین وارد بازی شد چرا که فایل های بازی دچار تغییر شدند و قابل اجرا نیستند پس باید تا آخر آپدیت صبر کنید و کنسل کردن آپدیت به معنای حذف کامل بازی از کنسول شماست.

10. آیا اکانت های ظرفیتی و اشتراکی در اکس باکس قابل استفاده هستند؟
بله هر اکانت در اکس باکس دارای 2 ظرفیت میباشد.
اگر اکانت در کنسول به صورت Home ثبت شده باشد به آن ظرفیت هوم میگویند و میتوانید به تمام خدمات آن اکانت از طریق حساب کاربری خودتان دسترسی داشته باشید (گلد ، گیم پس و بازی ها)
اگر اکانت در کنسول به صورت Home ثبت نشده باشد به آن ظرفیت عادی یا سوییچ میگویند و شما برای استفاده از بازی های این اکانت ها باید ابتدا وارد آن اکانت شوید و سپس با switch profile به حساب کاربری خودتان لاگین کنید
از ظرفیت هوم به صورت آفلاین هم میتوانید استفاده کنید اما در صورت استفاده از ظرفیت سوییچ الزاما باید به اینترنت متصل باشید.

11. گیم پس چیست؟
گیم پس یک اشتراک در اکس باکس است که به شما اجازه میدهد تا از لیست بازی های موجود در گیم پس هر کدام را که میخواهید بدون محدودیت در تعداد بازی کنید.

12. آیا بازی های گیم پس همیشه برای من میمانند؟
خیر! برخی از بازی ها با اضافه شدن بازی های جدید از گیم پس حذف میشوند و بعد از حذف دیگر نمیتوانید آن ها را بازی کنید.

13. آیا می توانم از گیم پس به صورت آفلاین استفاده کنم؟
خیر با هر نوع از ظرفیت به هر حال باید الزاما آنلاین باشید.

14. آیا میتوانم بعد از اتمام سرویس گیم پس همچنان به استفاده از گیم پس ادامه دهم؟
خیر شما باید سرویستان را تمدید کنید و هیچ راهی برای ادامه ی استفاده بدون تمدید وجود ندارد.

15. تفاوت بین گیم پس و گیم پس آلتیمیت چیست؟
گیم پس آلتیمیت همان گیم پس است اما در کنارش سرویس gold و EA play نیز به شما تعلق میگیرد.

پست اول به مرور تکمیل میشه​

دوتا باتری 2500 امپری شارژی سونی گرفتم و بعد از شارژ انداختم تو دسته ولی کار نمیکنه!
تو وسایل دیگه تست کردم باتری ها سالمن😐
دسته رو ریست کردم و اخرین اپدیت هم هست.
داستان شده ها این باتری.
مدل خاصی داره که کار بده؟

دوتا باتری 2500 امپری شارژی سونی گرفتم و بعد از شارژ انداختم تو دسته ولی کار نمیکنه!
تو وسایل دیگه تست کردم باتری ها سالمن😐
دسته رو ریست کردم و اخرین اپدیت هم هست.
داستان شده ها این باتری.
مدل خاصی داره که کار بده؟
باتری بهتره آلکالاین باشه اما باتری معمولی هم کار میکنه
باتری های سونی اکثرا در بازار تقلبی هستن
پیشنهاد من به شما و بقیه اینه یکبار باتری اصلی ماکروسافت رو بگیرید و برای سال ها خودتون رو از شر باتری قلمی خلاص کنید ... هم وزن دسته کلی کم میشه هم شارژ خیلی بیشتر نگه میداره هم عمرش بیشتره
Xbox Rechargeable Battery + USB-C® Cable | Xbox

باتری بهتره آلکالاین باشه اما باتری معمولی هم کار میکنه
باتری های سونی اکثرا در بازار تقلبی هستن
پیشنهاد من به شما و بقیه اینه یکبار باتری اصلی ماکروسافت رو بگیرید و برای سال ها خودتون رو از شر باتری قلمی خلاص کنید ... هم وزن دسته کلی کم میشه هم شارژ خیلی بیشتر نگه میداره هم عمرش بیشتره
Xbox Rechargeable Battery + USB-C® Cable | Xbox
درست شد بعد از یکبار ریست کتسول
اصلی گرفتم🙂
خیلی خوب شد.

این مورد که معرفی کردی امپرش کمه.
الان دو تا 2500 که انداختم میشه 5000 امپر و حسابی شارژ نگه میداره.
بهترین انتخاب همینه.

• Like
Reactions: dooste.man83
درست شد بعد از یکبار ریست کتسول
اصلی گرفتم🙂
خیلی خوب شد.

این مورد که معرفی کردی امپرش کمه.
الان دو تا 2500 که انداختم میشه 5000 امپر و حسابی شارژ نگه میداره.
بهترین انتخاب همینه.
محض اطلاع عرض کنم باتری های فابریک ایکس باکس نزدیک به 40 ساعت شارژ نگه میدارن یه خورده کمتر یا بیشتر ولی نسبت به پولی که میدن از نظر من ارزش نداره خیلی گرونه
و تو بازار بهترین باتری ها حدودا 30 ساعت نگه میداره که که یک سوم قیمت باتری ایکس باکس هست حدودا 300 الی 350 به داستان امپر نوشته هم زیاد توجه نکنید اکثرا تبلیغاتی هست

• Like
Reactions: dooste.man83
با عرض سلام
الان 2 روز هست که وقتی کنسول رو باز میکنم وارد اکانت خودم میشم یا skip اکانت میزنم این طوری میشه دفع اول
با این که کنسولم بازی دارم ولی بازی هامو نمیاره بعد ریستارت میکنم درست میشه
کسی این مشکل رو داره
20220718_194355_chc4.jpg

20220718_194427_reys.jpg
20220718_194900_34wz.jpg
20220718_194402_ft09.jpg

آخرین ویرایش:
با عرض سلام
الان 2 روز هست که وقتی کنسول رو باز میکنم وارد اکانت خودم میشم یا skip اکانت میزنم این طوری میشه دفع اول
کسی این مشکل رو داره
20220718_194355_chc4.jpg

20220718_194427_reys.jpg
20220718_194900_34wz.jpg
20220718_194402_ft09.jpg
واسه منم جدیدا چند بار اتفاق افتاده
باگ نرم افزاریه احتمال زیاد آپدیت بعدی حل میشه

با عرض سلام
کسی این مشکل رو داره
20220718_194355_chc4.jpg

20220718_194427_reys.jpg
20220718_194900_34wz.jpg
20220718_194402_ft09.jpg
منم همین مشکلو دارم

با عرض سلام
کسی این مشکل رو داره
20220718_194355_chc4.jpg

20220718_194427_reys.jpg
20220718_194900_34wz.jpg
20220718_194402_ft09.jpg
درود
من این مشکلو با آپدیت قبلی داشتم،وقتی به این مشکل برخوردم که اگه اینترنت آف بود و کنسولو روشن میکردم بعد تقریبا 2 دقیقه هوم لود میشد ولی وقتی با اینترنت آن کنسولو روشن میکردم دیگه همچین مشکلی برام نبود شما یه بار با اینترنت آن تست بزن شاید مشکلت حل شد.
ولی از آپدیت جدید که تقریبا سه هفته پیش اومد این مشکل کامل برام حل شده و با اینترنت آف هم بعد روش کردن کنسول هوم بدون مشکل لود میشه.

واسه منم جدیدا چند بار اتفاق افتاده
باگ نرم افزاریه احتمال زیاد آپدیت بعدی حل میشه
منم همین مشکلو دارم
درود
من این مشکلو با آپدیت قبلی داشتم،وقتی به این مشکل برخوردم که اگه اینترنت آف بود و کنسولو روشن میکردم بعد تقریبا 2 دقیقه هوم لود میشد ولی وقتی با اینترنت آن کنسولو روشن میکردم دیگه همچین مشکلی برام نبود شما یه بار با اینترنت آن تست بزن شاید مشکلت حل شد.
ولی از آپدیت جدید که تقریبا سه هفته پیش اومد این مشکل کامل برام حل شده و با اینترنت آف هم بعد روش کردن کنسول هوم بدون مشکل لود میشه.
من این مشکل رو تونستم با کلیر کش کردن کنسولم حل کنم
وقتی بار اول کنسول رو باز میکردم این طوری میشد بعد ری استارت میکردم درست میشد
دوستانی که میخوان نحوه کلیر کش کردن رو بگم بهشون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or