سوالات و مشکلات PSP

سلام.
دوستان يه سوالي دارم.
Psp هاي فت آيا مموري بالاتر از 4 گيگ رو هم ساپورت ميكنن؟
اگه ميكنن، مموري 8 گيگ الان قيمتش چنده ؟
ممنونم ميشم كه پاسخ بديد.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سؤال ديگه‌اي كه دارم اينه كه ميشه يه برنامه براي اجراي بي‌نقص انواع فايل هاي تصويري روي PSP معرفي كنيد.
با تشكر.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سؤال ديگه‌اي كه دارم اينه كه آيا پلاگيني كه براي پخش MP3 در حال اجراي بازي يا ... براي فيرم‌ور 3.52 وجود داشت، الان روي 3.90 ارائه نشده ؟
همچنين پلاگين SCEP ؟

آخرین ویرایش:
سلام
من فریم ور psp 3.90m33 بود و به m33-2 آپدیت کردم بعد از آپدیت وقتی میخواهم فایلی از مموری psp اجرا می کنم psp هنگ میکند و ریست میشه . الن نمی تونم هیچ کاری انجام بدم .
قبل از آپدیت سالم بود
مموری من 2gb هست

سلام.
دوستان يه سوالي دارم.
Psp هاي فت آيا مموري بالاتر از 4 گيگ رو هم ساپورت ميكنن؟
اگه ميكنن، مموري 8 گيگ الان قيمتش چنده ؟
ممنونم ميشم كه پاسخ بديد.
سؤال ديگه‌اي كه دارم اينه كه ميشه يه برنامه براي اجراي بي‌نقص انواع فايل هاي تصويري روي PSP معرفي كنيد.
با تشكر.
سؤال ديگه‌اي كه دارم اينه كه آيا پلاگيني كه براي پخش MP3 در حال اجراي بازي يا ... براي فيرم‌ور 3.52 وجود داشت، الان روي 3.90 ارائه نشده ؟
همچنين پلاگين SCEP ؟

بله مموری 8 گیگابایتی هم پشتیبانی می کنه و قیمتش حدودا 80 هزار تومان هست.

اگر می خوای تصاویرت رو تبدیل کنی به فرمت MP4 مخصوص PSP از نرم افزار PSPVideo9 استفاده کن که می تونی از PSPVideo9.Com بگیری.

سلام
دوستان من تو podt قبلی هم گفتم من با این کارها نتونستم psp رو زنده کنم میدونم اختمالآ مادر برد ایراد پیدا کرده حالا هم دادم تعمیر!
ولی مشکل دیگه با psp یکی از اقوام پیدا کردم psp ایش 3.80 بود با pandora کردمش 3.70 می خواستم ببینم کار میکنه یا نه اما حالا که دستگاه روشن میشه (البته بلا فاصه بعد از هک کردن!)
صفحه ای میاد و میگه O بزن ولی بعد از boot شدن بازی ها رو اجرا نمی کنه ممنون میشم راهنمای بفرمایید.:love::-":-":-":-"

درود بر دوست گرامی !

سلام
دوستان من تو podt قبلی هم گفتم من با این کارها نتونستم psp رو زنده کنم میدونم اختمالآ مادر برد ایراد پیدا کرده حالا هم دادم تعمیر!
ولی مشکل دیگه با psp یکی از اقوام پیدا کردم psp ایش 3.80 بود با pandora کردمش 3.70 می خواستم ببینم کار میکنه یا نه اما حالا که دستگاه روشن میشه (البته بلا فاصه بعد از هک کردن!)
صفحه ای میاد و میگه O بزن ولی بعد از boot شدن بازی ها رو اجرا نمی کنه ممنون میشم راهنمای بفرمایید.:love::-":-":-":-"
دوست من
اشتباه کردید برای تعمیر دادید کنسولتون رو ... مشکلتون رو حل میکردیم یک جوری .
حالا گذشته و اگر هم نگذشته بروید و بگیریدش تا دوباره شروع کنیم ;)
خوب در مورد اون کنسول اقوامتون باید بروید و منوی ریکاوریتون رو درست مانند مندرجات در این تاپیک که توسط مهدی گرامی توضیح داده شده تنظیم کنید .
میبخشید پاسختان دیر شد :blushing:
امیدوارم مشکلتان حل شود :love:

اجرا نشدن بازی

با سلام
اولآ تشکر:biggrin1: می کنم از توجه شما.:love:
بعد می خواستم بگم دستگاه من زیر بارون بشاهاش بازی کرده بودن واسه همین مشکل سخت افزاری داشت بگزریم!
خوب من تنظیم های ازم رو تو منو ریکاوری انجام دادم باز هم اجرا نمکنه! دستگاه خودم هم همین جوری شده!:eek: کمک می کنید؟:-":-":-"

بله مموری 8 گیگابایتی هم پشتیبانی می کنه و قیمتش حدودا 80 هزار تومان هست.

اگر می خوای تصاویرت رو تبدیل کنی به فرمت MP4 مخصوص PSP از نرم افزار PSPVideo9 استفاده کن که می تونی از PSPVideo9.Com بگیری.
رم اصل 8 گیگ 80 هزار تومان؟ کپی نیست؟

با درود بر شما دوستان گرامی

من یک مشکلی با این فریمور 3.90 پیدا کردم
بازی های ps1 رو که اجرا میکنم یا فقط یک صفحه سیاه میاد و یا لوگوی سونی میاد و ثابت همون میمونه و بازی اجرا نمیشه
چندین بازی رو امتحان کردم و همه همینجوری میشه

سپاسگذار میشم اگر راهنماییم کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or