سوالات و مشکلات PSP

مموری 2 گیگ high speed اصل ژاپن 50 تومن نیست و بالای 100 تومنه اون هم تو دبی اونی که شما داری فقط پشتش نوشته Made in Japan ولی در اصل چینیه و سرعتش از مموری معمولی سونی هم پایینتره.

خواهشا وقتی چیزی نمی دونی ساکت باش و اظهارنظر نکن:evil: :mad: :-" :-"
8352093_125.jpg

Sony 2GB Memory Stick PRO Duo Card
(MPN: MSXM2GN)
Price Range: $35.78 - $48.91 from 24 Sellers
Description: Maximize the storage of your compact digital device with the MSX-M2GN High Speed Memory Stick PRO Duo media from Sony. With a massive total storage capacity of 2GB (1.85GB available), it is perfect for storing photographs, video and digital

آخرین ویرایش:
دوستان الان بخوایم یه دستگاه PsP بخریم (نیمه حرفه ای) قیمتش برامون چند میوفته و قیمت بازی هاش در بازار ایران چند؟
225 تمان دستگاهت میشه 50 تومان هم رم
بازیا شم فک کنم یگانه 1 dvd بازی هاشو که بین 4 ال 8 بازی میده 4000 تومان

خواهشا وقتی چیزی نمی دونی ساکت باش و اظهارنظر نکن:evil: :mad: :-" :-"
8352093_125.jpg

Sony 2GB Memory Stick PRO Duo Card
(MPN: MSXM2GN)
Price Range: $35.78 - $48.91 from 24 Sellers
Description: Maximize the storage of your compact digital device with the MSX-M2GN High Speed Memory Stick PRO Duo media from Sony. With a massive total storage capacity of 2GB (1.85GB available), it is perfect for storing photographs, video and digital

درست صحبت کن و مواظب حرف زدنت باش!
از وقتی عضو سایت شدی با همه درگیری!
دردت چیه!
این مموری که شما گذاشتی ارجینال نیست خود سونی هم به این قیمت نمیده!
این هم قیمت از سایت معتبر amazon.com که 125 دلار هست.

http://www.amazon.com/Sony-Speed-Memory-Stick-MSX-M2GN/dp/B00083LJ5Y/sr=8-9/qid=1165838177/ref=pd_bbs_9/104-3535506-2571922?ie=UTF8&s=electronics

درود بر همه!
من تازه psp گرفتم و همنوز وارد نیستم ...راهنمایی می خواستم
1.باتری رو که در میارم رو بدنه pspنوشته 1004kمعنیش چیه دقیقا؟
2.بازی field commonder تو قسمت Loading میمونه و بازی run نمیشه چرا؟
3.این gta رو هم بگید چه جوری اجرا کنم؟

دوستان الان بخوایم یه دستگاه PsP بخریم (نیمه حرفه ای) قیمتش برامون چند میوفته و قیمت بازی هاش در بازار ایران چند؟
PSP كه حرفه اي و نيمه حرفه اي نداره كه !!!
اگه منظورت تجهيزات هستش كه بايد جداگونه خودت پول بدي و بخري
راجع به قيمت و مدل ها ، هم ، توي تاپيك ( كمك براي خريد PSP ) توضيحات كامل وجود داره

:) آقاي Dada Salam اين مموري به هيچوجه Original نيستش
چون كه برنامه هاي تبديل Music به فرمت Atrac3plus هم كه ساخت خود Sony هستش اين مموري رو قبول نداره
مال خود من هم از اين نوعه و 1gb هم هستش و نامرد ... .... يگانه به من با قيمت 70 تومان كرد توي پاچه ام( با فشار زياد ) تازه گفت كه اين اصله !!
واقعاً خيلي بي انصاف هستن
نه بروبچز ؟

باتری رو که در میارم رو بدنه pspنوشته 1004kمعنیش چیه دقیقا؟
یعنی PSP شما منتاژ اروپا هستش کدوم کشور درست یادم نیست فکر کنم طرافای یونان باشه
بازی field commonder تو قسمت Loading میمونه و بازی run نمیشه چرا؟
این بازی با language انگلیسی مشکل داره باید زبان خود PSP رو تغییر بدی درست یادم نیست اسپانیای - فرانسوی - المانی یا ایتالیا رو امتحان کن اجرا میشه
این gta رو هم بگید چه جوری اجرا کنم؟
gta !? کدوم ولی به هرحال جفتشون با devhook اجرا میشن . اگه اطلاعات کافی نداری و برنامه ی خاصی هم نداری و gta شما هم lcs هست اول با Umd لودر umd رو بیار بالا بعد با mphgl اجرا کن (ببخشید که خیلی مختصر گفتم)

خواهشا وقتی چیزی نمی دونی ساکت باش و اظهارنظر نکن
درست صحبت کن و مواظب حرف زدنت باش!
از وقتی عضو سایت شدی با همه درگیری!
دردت چیه!
اخطار به همه
به جای تیکه انداختن و تنه زدن به همدیگه بهتره همدیگه رو راهنمایی کنید .در صورت تکرار برخورد میشه !

ای بابا اینجا چرا اینجوری شده اینقدر پست های بیهوده ندید خیلی داره شلوغ میشه .حداقل مفید باشه . مموری هم اگر اصل باشه که توی ایران نیست هم میدن 120 تا 180 $ کمتر هم نیست .
بازی هم کسی خواست من هستم دیگه کمتر از 400 کجا میده.؟؟؟;)
اینقدر هم سنگ یگانه رو به سینه نزنید گرون فروشه .;)
میتونید امتحان کنید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or