اگه روی خود lcd باشه احتمالا مشکل از پیکسل ها هستش که خراب شده اند ولی هنو نسوخته اند , از برنامه های PixelFixer برای حل این مشکل استفاده کن مثل : AlexmaePixelFixerيه خطي كه هميشه ثابته يعني توي بازي هست توي فيلم هم هست خلاصه همه جا
رنگش ثابته و فقط توي زمينه هاي قرمز و سبز و سياه معلوم نيست
اینطور نیست ! اگه بازی ایراد نداشته باشه , کار شما یجاییش اشکال داره , شایدم f.w شما! یه بار دیگه ciso بگیر .سلام بچه ها چرا وقتی بازی ها زا با پسوند cso لود میکنیم اگر cpu را روی 333 بذاریم زه کل psp قفل میکنه
اگه روی خود lcd باشه احتمالا مشکل از پیکسل ها هستش که خراب شده اند ولی هنو نسوخته اند , از برنامه های PixelFixer برای حل این مشکل استفاده کن مثل : AlexmaePixelFixer
اين برنامه كار نكرد برنامه ي ديگه اي نداريد؟
دوستان
من يه سؤال مسخره و ابتدايي دارم
اين Home Brow من نفهميدم هنوز چيه؟
ممنون جــــــــــيـــــــــــــگـــــــــــــرعزیزم این یک شرکت نویسنده بازی های psp هست
خیلی کم پیش میاد که این برنامه ها بتونن مشکل پیکسل ها رو برطرف کنن !اين برنامه كار نكرد برنامه ي ديگه اي نداريد؟
سلام
من یه PSP 2.71 خریدم و به 1.5 دانگریدش کردم . حالا سوالهای من اینه :
1. آیا به یه UMD ارجینال برای اجرا کردن بازی کپی(ISO) نیاز دارم ؟
2.چه برنامه هایی برای اجرا کردن این بازی ها نیاز هست ؟
3. من اصفهان هستم . کجای تهران میتونم یه UMD مناسب قیمت گیر بیارم؟
4. تو اصفهان قیمت هر سی دی بازی کپی 3000 تومان است . کجای تهران میتونم با قیمت کمتر
بازی کپی گیر بیارم؟
میدونم سوالاتم خوب نیست ولی لطفا منو راهنمایی کنید ..... :confused:
يعني هيچ راهي نداره كه اين خطه بره؟خیلی کم پیش میاد که این برنامه ها بتونن مشکل پیکسل ها رو برطرف کنن !
http://pspupdates.qj.net/Single-Pixel-Fixer-for-PSP/pg/49/aid/7975
عزیزم این یک شرکت نویسنده بازی های psp هست
واقعا آدم یه سری نظریات جالبی اینجا میبینه که از همه جالبتر تایید اون نظریات هست!!ممنون جــــــــــيـــــــــــــ گـــــــــــــر
ولي من جدي پرسيدم ، جون ما سر كارمون نذار
اينقدر ها هم ابتدايي نيستم كه !!
واقعا آدم یه سری نظریات جالبی اینجا میبینه که از همه جالبتر تایید اون نظریات هست!!
پس که HomeBrew اسم شرکته دیگه؟....
سلام
من یه PSP 2.71 خریدم و به 1.5 دانگریدش کردم . حالا سوالهای من اینه :
1. آیا به یه UMD ارجینال برای اجرا کردن بازی کپی(ISO) نیاز دارم ؟
2.چه برنامه هایی برای اجرا کردن این بازی ها نیاز هست ؟
3. من اصفهان هستم . کجای تهران میتونم یه UMD مناسب قیمت گیر بیارم؟
4. تو اصفهان قیمت هر سی دی بازی کپی 3000 تومان است . کجای تهران میتونم با قیمت کمتر
بازی کپی گیر بیارم؟
میدونم سوالاتم خوب نیست ولی لطفا منو راهنمایی کنید ..... :confused:
یه فولدر به اسم iso بساز داخل روت مموری و بازی ها رو داخل اون بریز و با devhook اجرا کن .من پی اس پیم را به 1.5 دانگرید کردم و بعد دوهوک 0.51 با 3.02 را ریختم ولی نمیدونم که بازیهارا باید کجای مموری کپی کنم. کمک کنید.