Play_Station_Porta
کاربر سایت
فولدر روت کجاست؟ و چه جوری باید با دوهوک اجرا کنم؟یه فولدر به اسم iso بساز داخل روت مموری و بازی ها رو داخل اون بریز و با devhook اجرا کن .
آخرین ویرایش:
فولدر روت کجاست؟ و چه جوری باید با دوهوک اجرا کنم؟یه فولدر به اسم iso بساز داخل روت مموری و بازی ها رو داخل اون بریز و با devhook اجرا کن .
جيگر ، بنده هم ..... شعري رو كه ايشون فرمودند ، كه تأييد ننموده ام كهواقعا آدم یه سری نظریات جالبی اینجا میبینه که از همه جالبتر تایید اون نظریات هست!!
پس که HomeBrew اسم شرکته دیگه؟....
فولدر ROOT همون فولدر MS0 هستش ديگه
فولدر روت کجاست؟ و چه جوری باید با دوهوک اجرا کنم؟
يكي پيدا نميشه جواب منو بده؟
اين خط رو چيكارش كنم؟
لطفا طریقه اجرای بازیهای کپی رو بدون استفاده از Umd توضیح بدین
ببین اگر این خطی که میگی از LCD دستگاه باشه حتما پیکسل اون سوخته ولی اگر فقط از کار افتاده باشند 20% میشه با برنامه درست کرد حالا لطف کن یه عکس ازش بگیر ببینیم چیه ؟
دستگاه رو کی خریدی ؟ زمین نخورده؟ چی شد اینجوری شد؟
تفريبا دو هفته اي مي شه كه خريدم
اول كه خريدم درست بود ولي بعد از چند روز اينجوري شد؟
حالا راهي نداره؟
چرا کسی جواب من را نمیده!
من یه psp 1004 دارم که از ترکیه گرفتم و وقتی خریدم روش ورژن 2.5 داشت. دیروز اول به 2.71 آپگرید کردم و بعد به 1.5 دانگرید و بهد با آموزشی که تو سایت بود devhook 0.51 با 3.02 را نصب کردم ولی وقتی بازیها را اجرا میکردم و devhook را استارت میکردم پی اس پی قفل میکرد. البته روی 3.02 اینجوری بود و وقتی روی 3.01-2.71 میزاشتم اصلا پی اس پی بالا نمیومد. بعد که دیدم اینجوریه مموری را فورمت کردم و 2.71se-c را ریختم ولی تو اون هم نمیتونم بازیها را اجرا کنم یعنی نمیدونم باید کجا بریزم که اجرا بشه. حالا اگه راهی هست که من با همین 2.71se-c اجرا کنم که بگید و گرنه بگید من چه جوری باید این را به 1.5 دانگرید کنم و در کل چه جوری میتونم بازیهای کپی را اجرا کنم.
مشکل از دستگاه شماست که جنس خوبی نداشته و پیکسل سزوندهببین اگر این خطی که میگی از LCD دستگاه باشه حتما پیکسل اون سوخته ولی اگر فقط از کار افتاده باشند 20% میشه با برنامه درست کرد حالا لطف کن یه عکس ازش بگیر ببینیم چیه ؟
دستگاه رو کی خریدی ؟ زمین نخورده؟ چی شد اینجوری شد؟
تفريبا دو هفته اي مي شه كه خريدم
اول كه خريدم درست بود ولي بعد از چند روز اينجوري شد؟
حالا راهي نداره؟
شما اگر با برنامه ای که میلاد گذاشت نتونستی کار کنی متاسفانه چاره دیگری نیست مگر اینکه LCD رو عوض کنی حالا قرار شد یه عکس بگیری نشون بدی ببینیم چجوری هست .
چرا کسی جواب من را نمیده!
من یه psp 1004 دارم که از ترکیه گرفتم و وقتی خریدم روش ورژن 2.5 داشت. دیروز اول به 2.71 آپگرید کردم و بعد به 1.5 دانگرید و بهد با آموزشی که تو سایت بود devhook 0.51 با 3.02 را نصب کردم ولی وقتی بازیها را اجرا میکردم و devhook را استارت میکردم پی اس پی قفل میکرد. البته روی 3.02 اینجوری بود و وقتی روی 3.01-2.71 میزاشتم اصلا پی اس پی بالا نمیومد. بعد که دیدم اینجوریه مموری را فورمت کردم و 2.71se-c را ریختم ولی تو اون هم نمیتونم بازیها را اجرا کنم یعنی نمیدونم باید کجا بریزم که اجرا بشه. حالا اگه راهی هست که من با همین 2.71se-c اجرا کنم که بگید و گرنه بگید من چه جوری باید این را به 1.5 دانگرید کنم و در کل چه جوری میتونم بازیهای کپی را اجرا کنم.
کاشکی به 2.71 SE اپدیت نمیکردی حالا اشکالی نداره شما وقتی devhook رو ریختی باید یه فولدر تو روت مموری بریزی به نام iso که فایلهای بازی رو داخل اون بریزی و داخل devhook اجراش کنی فکر نکنم مشکلی پیش بیاد ولی دانگرید به 1.50 که فعلا من ندیدم بشه ؟؟
سلام
يكي از پيكسل هاي psp من در زمينه هاي تيره روشن ديده ميشه ولي توي قسمتهاي رنگي معمولا به چشم نمياد.
ايا اين پيكسل سوخته؟
يه برنامه گذاشته بودين از psp updates ولي من بلد نيستم باهاش كار كنم اگه ميشه راهنماييم كنين ممنون
اره سوخته منم یکی دارم باید باهاش بسازی مشکلی پیش نماد زیاد معلوم نیست مال من که اینقدر ریزه که فقط باید روش دقت کنم .
اینم یه برنامه
DEAD PIXEL
http://rapidshare.com/files/7500563/pixel.rar.html
مشکل از دستگاه شماست که جنس خوبی نداشته و پیکسل سزونده
شما اگر با برنامه ای که میلاد گذاشت نتونستی کار کنی متاسفانه چاره دیگری نیست مگر اینکه LCD رو عوض کنی حالا قرار شد یه عکس بگیری نشون بدی ببینیم چجوری هست .
يعني يه خط صاف پيكسل سوزونده
حالا اين عوض كردن LCD هزينه اش چقدره كجاها اين كار رو مي كنن
يه چيز ديگه اين خطه تو زمينه هاي تيره ديده نمي شه مثلا قرمز يا سبز يا سياه يعني پيكسل بسوزه نارنجي مي شه
بعد توي زمينه هاي ديگه رنگش عوض مي شه مثلا تو زمينه آبي رنگش تقريبا قرمز مي شه
ممنونQUOTE=grooss;108655]]