اگه وقتي دستگاه رو روشن ميكني و لوگوي اولش نمياد و خودت هم قبلا توي ريكاوري Disable اش نكرده بودي، اين برميگرده به مشكلي كه 3.40OE-A با بعضي از PSP ها داره.salam ... ye psp 3.4 hast ke vaqti mikham varede recovery besham safheye siyahi miyad va hichi namiyad va bad az zadan chanta kilid psp bala miyad badesh moqe bala omadan a3lan neveshte avalesh namiyad mamnon misham ye komaki bokonin:confused:
همون Disable بذار باشه و يه UMD تو دستگاه.مهدی جون No UMD روی Disabled بود Enabled کردم بازم درست نشد.![]()
فايل هاي فلش احتياج به برنامه خاصي نداره خود PSP اجرا ميكنه.ميخواستم ببينم ميشه برنامه هاي فلش كامپيوتر رو با psp ديد اگر ميشه با چه برنامه اي
متشكر
فايل هاي فلش احتياج به برنامه خاصي نداره خود PSP اجرا ميكنه.
كپي كن داخل مموري و بعد از طريق Browser اجراشون كن.
مثلا اگه كپي كردي اينجا:
X:\1.swf
در قسمت ادرس بار در Browser اينو بنويس:
File:/1.swf
خودش اجرا ميكنه.
بستگی به خیلی چیزا داره مثلا اگه از umd استفاده نکنی بیشتر دووم میاره با این حال باطریهای 1800 حدود 4 ساعت وباطریهای 3600 موجود معمولا دو برابر اون دووم میارهبچه ها یه سوال داشتم می خواستم بدونم Psp با هر بار شارژ کامل چه مدتی میشه باهاش بازی کرد فقط بازی . دقیق بگید . ممنون
ببخشيد من چون زياد وارد نيستم اگر ميشه توضيح بيشتري بديد.
چرا یکی جواب نمیدههههههههههههههههههههسلام بروبکس اقا من 5 6 جا تو اصفهان پیدا کردم اینترنت وایر لس محانی خوب
بعد من الان میخوام برم اونجا وصل شم چه جوریه؟
البته شایان به ذکر است که بعضی بازی ها را اگر گزینه Noumd را فعال کنی یا UMD را در بیاری اجرا نمیشوند مثل رالی و .................بستگی به خیلی چیزا داره مثلا اگه از umd استفاده نکنی بیشتر دووم میاره با این حال باطریهای 1800 حدود 4 ساعت وباطریهای 3600 موجود معمولا دو برابر اون دووم میاره
سلام بروبکس اقا من 5 6 جا تو اصفهان پیدا کردم اینترنت وایر لس محانی خوب
بعد من الان میخوام برم اونجا وصل شم چه جوریه؟