سوالات و مشکلات PSP

سلام . یه سوال دارم میشه دانلود برنامه ی PSP ISO Shrink را بگذارید و بفرمایید که تبدیل فایل iso به Cso چگونه است . بهد می خواستم بدونم که اگر فایل iso را به cso تبدیل کنیم اشکالی در بازی بوجود نمیاد.
راستی اگر سرعت cpu را بالا بیاریم PSP مشکلی پیدا نمی کنه و بالا بردن سرعت CPU چه فایده ای داره .
با تشکر از شما ! :cool:

سلام . یه سوال دارم میشه دانلود برنامه ی PSP ISO Shrink را بگذارید و بفرمایید که تبدیل فایل iso به Cso چگونه است . بهد می خواستم بدونم که اگر فایل iso را به cso تبدیل کنیم اشکالی در بازی بوجود نمیاد.
راستی اگر سرعت cpu را بالا بیاریم PSP مشکلی پیدا نمی کنه و بالا بردن سرعت CPU چه فایده ای داره .
با تشکر از شما ! :cool:
لينك دانلود PSP ISO Shrink :
http://psp.console-tribe.com/downloads.php?action=license&id=1&file=1609

بعد از اينكه روي لينك كليك كردي روي I Agree كليك كن تا دانلود شه.

سرعت CPU رو كه بالا ببري مشكلي براي دستگاه پيش نمياد نگران نباش. فايدش اينه كه سرعت لود بازي ها ، سرعت اجراي بازي (براي بازي هايي كه تيك ميزنه) بيشتر ميشه.

درود بر دوست گرامی !

تو کجا کپی کردی ؟!
باید اینجا کپی کنی
اول تو خود رم پی اس پی(تو شاخش) یه فولدر درست کن اسمشو بزار Mp_root بعد تو این 1 فولدر دیگه درست کن اسمشو بزار 100mnv01 بعد فیلم رو تبدیل کن به فرمت پی اس پی بعد 2 تا فایل میاد اون کم هجمه یا Thm رو اسمشو بزار M4v00001.thmاون یکیو بکن M400001.mp4
دوست من
پس اون فایل که توی شاخه اصلی هستش بنام movie چی ؟
فایلها رو نریزیم اونجا ؟
در ضمن من توی دستگاه یکی از دوستانم دیدم که وقتی میرفت روی یک فیلم اون فیلم عکس هم ( منظورم قبل از اجرای فیلم هست ) داشت .
چجوری میشه اینکار رو کرد ؟
:confused:
ممنون

دوست من
فایلها رو نریزیم اونجا ؟
در ضمن من توی دستگاه یکی از دوستانم دیدم که وقتی میرفت روی یک فیلم اون فیلم عکس هم ( منظورم قبل از اجرای فیلم هست ) داشت .
ممنون
اگه منظورت فولدر VIDEO هست. آره اونجام مشكلي نداره ميتوني اونجام بريزي.

اون عكس هايي كه به صورت Thumbnail براي فيلم ها مياد هم بعد از اينكه تبديل كني خود برنامه برات ميسازه و با پسوند THM ذخيره ميكنه كه اگه هم نام ويديو باشه اون عكس براي اون ويديو نمايش داده ميشه.

البته ويديو ها رو حتما بايد داخل

J:\MP_ROOT\100MNV01
J:\MP_ROOT\101ANV01

كپي كني تا بتوني براش Thumbnail بذاري اگه داخل Video كپي كني نميشه.

با برنامه XviD4PSP ميتوني براي ويديو هايي كه THM ندارن، THM بسازي.

دوست من
فایلها رو نریزیم اونجا ؟
ممنون
توي شاخه اصلي ( rOOT ) كه پوشه Movie نيستش اصلاً ...
ببين شما برنامه PSP VIdeo Creator رو از اينجا دانلود كن ...
بعد كركش رو از اينجا دانلود كن ...
بعد فيلمت رو با اون كانورت كن ...
همون بالاي برنامه Transfer To PSP هستش ...
دستگاهت رو روشن كن، كابل USB رو وصل كن و از توي Setting دستگاه Enable USB رو فعال كن ...
حالا از توي برنامه مذكور Transfer To PSP رو بزن . . .
با اين برنامه يه كم ور بري همه چيزش مياد دستت ...
اون عكسه هم هنگام كانورت فيلم خود به خود ساخته ميشه و خود به خود به PSP منتقل ميشه

درود بر دوستان گرامی !

توي شاخه اصلي ( rOOT ) كه پوشه Movie نيستش اصلاً ...
ببين شما برنامه PSP VIdeo Creator رو از اينجا دانلود كن ...
بعد كركش رو از اينجا دانلود كن ...
بعد فيلمت رو با اون كانورت كن ...
همون بالاي برنامه Transfer To PSP هستش ...
دستگاهت رو روشن كن، كابل USB رو وصل كن و از توي Setting دستگاه Enable USB رو فعال كن ...
حالا از توي برنامه مذكور Transfer To PSP رو بزن . . .
با اين برنامه يه كم ور بري همه چيزش مياد دستت ...
اون عكسه هم هنگام كانورت فيلم خود به خود ساخته ميشه و خود به خود به PSP منتقل ميشه
دوستان بابت پاسخگویی تان سپاسگزارم :love:
امرروز FW دستگاهم را به 3.30 تغییر دادم .
اگر کار خاصی باید انجام بشه بفرمائید یا اینکه اگر شرایط تبدیل فیلم و ... تغییر میکند .
ببخشید بنده مبتدی هستم و امیدوارم پس از یادگرفتن از شما بعدها به بتوانم در این سایت به دوستان تازه کار دیگر کمک کنم ( البته اگر بتوانم چون همه چیز در این فروم هست :blushing: ) .
در ضمن دو مورد :
  1. کرک اون برنامه تبدیل پس از دانلود اجرا نمیشه و با کاری نمیشود کرد .
  2. کسی از دوستان بازی Field Commander را دارد و آیا بازی اجرا میشود ( من بعد از ریختن بازی و اجرا تصویر آن وقتی داخل بازی میشود مدتها در حال لود کردن است و اجرا نمیشود ) .
ممنون

آخرین ویرایش:
یک سوال مهم

آقا سلام . میگم زمانی که در cpu speed میایم . دو گزینه می اید رو کدام بزنم . بعد میگم اگه فایل iso را به cso تبدیل کنیم مشکلی در بازی بوجود نمیاد . :happy:

آقا سلام . میگم زمانی که در cpu speed میایم . دو گزینه می اید رو کدام بزنم . بعد میگم اگه فایل iso را به cso تبدیل کنیم مشکلی در بازی بوجود نمیاد . :happy:

اولا اونی که برای iso هست رو باید تغییر بدی
دوما isoبهcso یک نوع فشرده سازی و ممکن یکم سرعتش کم بشه اما با
بالا بردن سرعت سی پی یو حله

دوستان بابت پاسخگویی تان سپاسگزارم :love:
امرروز FW دستگاهم را به 3.30 تغییر دادم .
اگر کار خاصی باید انجام بشه بفرمائید یا اینکه اگر شرایط تبدیل فیلم و ... تغییر میکند .
ببخشید بنده مبتدی هستم و امیدوارم پس از یادگرفتن از شما بعدها به بتوانم در این سایت به دوستان تازه کار دیگر کمک کنم ( البته اگر بتوانم چون همه چیز در این فروم هست :blushing: ) .
در ضمن دو مورد :
  1. کرک اون برنامه تبدیل پس از دانلود اجرا نمیشه و با کاری نمیشود کرد .
  2. کسی از دوستان بازی Field Commander را دارد و آیا بازی اجرا میشود ( من بعد از ریختن بازی و اجرا تصویر آن وقتی داخل بازی میشود مدتها در حال لود کردن است و اجرا نمیشود ) .
ممنون
آقا شرمنده ام به خدا . . .
كركي كه من معرفي كردم مال Build 1 برنامه بوده، اما برنامه اي كه توي پستاي بالا معرفي كردم Build 10 برنامه بوده (خدايي خيلي شرمنده ام) ...
ميگردم كرك Build 10 رو واست پيدا ميكنم . . .
درضمن شرايط تبديل فيلم توي فيرم وار هاي مختلف PSP هيچ تفاوتي با هم نداره ...
آقا خيلي شرمنده شما شديما ...
ببخشيد ديگه ...

سلام .شما پاسخ منو ندادید که میگم زمانی که در cpu speed میایم . دو گزینه می اید رو کدام بزنم . لطفا جواب بدید . گزینه چندمی !:((

پس ايني كه اين بالاس چيه ؟!

سلام
هر چند وقت یکبار یه ورزن جدید میاد
ممکن هست تا مثلا 5-6 بیاد یا نه تموم شد
جملت سوالي بود؟
اگه سوال پرسيدي بايد بگم كه بله مطمئن باش بازم فريمور جديد مياد، تا وقتي كه سوني اين دستگاه رو ساپورت كنه براش فريمور جديد مياد.

سلام. آقا فرمور PSP من 2.60 بعضي بازي ها رو اجرا نميكنه مثلا همين كشتي كج يا Metal gear اجرا نميكنه چي كار كنم؟؟
اگه فريمورت بدون استفاده از دوهوك 2.6 هست پس شما دستگاهت كپي خور نشده.
بايد اونو كپي خور كني.
اطلاعات بيشتر در تاپيك زير:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=3552

Speed in UMD/ISO رو بايد تغيير بدي.
مشكل منظورت چي هست؟ ولي اگه منظورت كم شدن فايل هاي بازي يا حذف دمو ها و ... هست، نه خير هيچ تفاوتي با ISO نداره.
براي GTA حتما ISO رو كپي كنيد چون اگه CPU رو هم روي 333 بذاريد بازم بازي لگ ميزنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or