سوالات و مشکلات PSP

آقا میشه بگید چطوری میشه که PSP بریک میشه ؟؟؟الان فکر میکنم که دستگاهم داره یچیزیش میشه!!!!من تازه هم گرفتم دستگاهم و هنوز 1 ماه هم نشده!!!!
مثلا از بازیه prince of persia خارج میشم دیگه دستگاهم هنگ میکنه که حتی خاموش هم نمیشه!!!باید باطری رو در بیارم که درست بشه...تا امروز همچین مشکلی نداشتم...وارد منوی recovery هم نمیتونم بشم...یعنی تا R رو نگه میدارم صفحه فقط سیاه میشه و همینجوری میمونه و وقتی دوباره دکمه پاور رو میزنم یک لحظه صفحه recovery میاد و خاموش میشه...
البته بگم که کاره خواصی باهاش نکردم حتی برنامه هم باهاش اجرا نکردم...من و از این دلهره نجات بده ینفر....نامردیه اگه بخواد به این زودی چیزیش بشه!!!!فریمویر 3.10 oe هستش..

مموریت دوست عزیز خرابه 2یک بار فرمتش کن به احتمال 90% درست میشه

این بریک شدن یعنی چی اینجوری که فایده نداره بی خودی دسگاه خراب بشه؟؟؟؟
خود به خود اینجوری میشه یا اینکه باید بلایی سرش بیاد مثلا بیفته زمین نمی دونم چیزی مثل ویروس بگیره موقع آپدیت کردن یک چیزیش بشه بعد اینکه LCD PSP چجوری خوبه این که میگن پیکسلش میسوزه یعنی چقدر میسوزه یک نقطه بعد از 120 سال یا نصف صفحه بعد 1 ماه:confused:

خود به خود اینجوری میشه یا اینکه باید بلایی سرش بیاد مثلا بیفته زمین نمی دونم چیزی مثل ویروس بگیره موقع آپدیت کردن یک چیزیش بشه بعد اینکه LCD PSP چجوری خوبه این که میگن پیکسلش میسوزه یعنی چقدر میسوزه یک نقطه بعد از 120 سال یا نصف صفحه بعد 1 ماه:confused:

اگر هنگام Update و Downgrade ورژن دستگاهتان ندونم کاری انجام دهید یا مموری خراب باشد یا به هر دیلیلی کار به درستی انجام نشود دستگاه شما بریک میشود یعنی هیچ کاری نمیشه با ان کرد اصلا PSP بالا نی اد که بخواهد کاری انجام دهد

پیکسل سوخته هیچ دلیل خاصی براش نیست که بگیم این کار را که بکنی پیکسلش میسوزه معمولا دستگاههای Stock شده پیکسل هاش میسوزه

یعنی فقط موقع Update و Downgrade
مشکل پیش میاد نه در حالت عادی و اینکه مموریتون زمان انجام این کار مشکل داشته باشه در مورد lcd PSP چطور
با تشکر

نه خیر اگر بخواد بسوزه بعد از 4 یا 5 سال یکی اگه stock نباشه
چه وقت پیکسل میسوزد؟

وقتی که دستگاه بلا استفاده بمان برای مدت زیادی و چون جنس هایی که stock نامیده میشوند در انبار به مدت زیادی بلا استفاده مانده اند احتمال سوختگی پیکسلاشون زیاد هست

میبخشید این نوشته به اینجا هیچ ربطی نداره ولی اگه میشه یه کمکی کنید
کسی تو تهران جایی سراغ داره که بازیMGS Portable Ops رو داشته باشه ORGINALرو میگم وبا یهUMDبازی دیگه تاق بزنه برای من هم ORGINALهست
من PES5وMIAMI VICEرو دارم
فروشگاه کیان این کار رو میکنه ولی نمیدونم که MGS Portable Ops رو داشته باشه

سلام. این ویندوز PSPرو باید چه جوری بریزی تو مموری دستگاه یعنی منظورم اینه کجای اون بریزم
2- وقتی فایل ISO رو به CSo یا DAX تبدیل میکنم برای اجرای این فایل ها به چه برنامه نیاز دارم و این فایل ها رو آیا باید در پوشه ی ISO بریزم یا برای هر کدوم با نام خودشون یک فایل بسازم و توی اون بریزم فعلا که این برنامه ای که روی دستگاه هست فقط فایل های ISO میاره برای اجرای فایل های DAX و CSo باید چه کار کنم

با تشکر

من یه بازی کینگ کنگ دارم! که فایل RAR هست! توش 3تا فولد PSP - X - King Kong هست! باید چجوری بازی رو اجرا کنم ؟
داخل فولدر ها رو نگاه كن ببين كدوم داخلش فايل iso ي بازي هست اونو استخراج كن و بعد كپي كن توي مموري.

سلام. این ویندوز PSPرو باید چه جوری بریزی تو مموری دستگاه یعنی منظورم اینه کجای اون بریزم
2- وقتی فایل ISO رو به CSo یا DAX تبدیل میکنم برای اجرای این فایل ها به چه برنامه نیاز دارم و این فایل ها رو آیا باید در پوشه ی ISO بریزم یا برای هر کدوم با نام خودشون یک فایل بسازم و توی اون بریزم فعلا که این برنامه ای که روی دستگاه هست فقط فایل های ISO میاره برای اجرای فایل های DAX و CSo باید چه کار کنم

با تشکر
كپي كن داخل فولدر Game150 (البته براي فريمور هاي OE گفتم، فريمور دستگاهت چيه؟)

اگه فريمور دستگاهت OE هست همون داخل Iso كپي كن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or