سوالات و مشکلات PSP

با n73 هم میشه؟
یه سوال دیگه من میخوام یک مموری 1گیگ بخرم و روش فقط فیلم و آهنگ بریزم آیا مموری حتما باید اصل باشه یا از این ارزون ها هم روش کار میکنه؟
s
حمید جان از همین ارزون ها هم بگیری کارت راه می افته
ولی مراقب باش حتما قبل خرید تستش کنی:love:

سلام چند تا سوال اساسی دارم
1-آیا دستگاه psp ورژن های مختلف دارد؟اگر دارد نام ببرید.
2-قیمت این دستگاه چقدر است؟
3-oe و فریم ورک چیستند؟
4-دوهوک چیست؟
5-کدام ورژن های دستگاه کپی خور می شوند؟
6-اصطلاحات تخصصی این دستگاه را بگویید و معنی کنید.
همه سوالاتت قبلا جواب داده شده نه يه بار بلكه 100 بار.

يكم بگرد حتما پيدا ميكني.

یکی از اعضا پیشنهاد خوبی داد اگر ممکنه یکی از خبره های Psp یک تاپیک قفل شده بزنه توی همین انجمن و توضیحات و برسی کامل Psp را با اصطلاحاتش ذکر کنه بعد اگر سوال جدیدی پرسیده شد و ممکنه سوال بقیه هم باشه به اون تاپیک اضافه بشه

دوستان قاب psp رو چجوری میشه باز کرد؟
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=1133
من یه فیلم ISO دارم باید چجوری تو PSP اجراش کنم ؟ هرجا میریزم نمیارتش.
با استفاده از برنامه هایی که iso رو به صورت شبیه ساز بالا میاره ! مثل برنامه های umd emulator و یا Dax Ziso Loader

آقا میشه بگید چطوری میشه که PSP بریک میشه ؟؟؟الان فکر میکنم که دستگاهم داره یچیزیش میشه!!!!من تازه هم گرفتم دستگاهم و هنوز 1 ماه هم نشده!!!!
مثلا از بازیه prince of persia خارج میشم دیگه دستگاهم هنگ میکنه که حتی خاموش هم نمیشه!!!باید باطری رو در بیارم که درست بشه...تا امروز همچین مشکلی نداشتم...وارد منوی recovery هم نمیتونم بشم...یعنی تا R رو نگه میدارم صفحه فقط سیاه میشه و همینجوری میمونه و وقتی دوباره دکمه پاور رو میزنم یک لحظه صفحه recovery میاد و خاموش میشه...
البته بگم که کاره خواصی باهاش نکردم حتی برنامه هم باهاش اجرا نکردم...من و از این دلهره نجات بده ینفر....نامردیه اگه بخواد به این زودی چیزیش بشه!!!!فریمویر 3.10 oe هستش..

من تمام اصفهان را گشتم یک جا پیدا کردم اون هم والیو پک را میداد 270 تومن یک مموری 4 گیگ هم میگفت 90هزار تومن پول بی زبون خودش هم به یک نیم تبدیل کرده و دو باره به 3 روش هم یک عدد 1001 هست حالا این می ارزه؟؟؟
آک بگیریم بهتر نیست (البته من جایی هنوز پیدا نکردم که بده) غیر از اینجا که گفتم آدرس هم اگر خواستید بگید بدم
کسی جای دیگه سراغ داره؟؟؟
جالب اینجاست که رفتم نمایندگی سونی گفتم PSP داری گفت چی چی هست
درضمن بریک شدن یعنی چی؟؟:confused:

یکی از اعضا پیشنهاد خوبی داد اگر ممکنه یکی از خبره های Psp یک تاپیک قفل شده بزنه توی همین انجمن و توضیحات و برسی کامل Psp را با اصطلاحاتش ذکر کنه بعد اگر سوال جدیدی پرسیده شد و ممکنه سوال بقیه هم باشه به اون تاپیک اضافه بشه

میشه یه نفر همین کاری که ایشون گفت انجام بده؟ ( مثل تاپیک Xbox 360 )
خیلی ممنون........ :love:

من تمام اصفهان را گشتم یک جا پیدا کردم اون هم والیو پک را میداد 270 تومن یک مموری 4 گیگ هم میگفت 90هزار تومن پول بی زبون خودش هم به یک نیم تبدیل کرده و دو باره به 3 روش هم یک عدد 1001 هست حالا این می ارزه؟؟؟
آک بگیریم بهتر نیست (البته من جایی هنوز پیدا نکردم که بده) غیر از اینجا که گفتم آدرس هم اگر خواستید بگید بدم
کسی جای دیگه سراغ داره؟؟؟
جالب اینجاست که رفتم نمایندگی سونی گفتم PSP داری گفت چی چی هست
درضمن بریک شدن یعنی چی؟؟:confused:
به هيچوجه اين كار رو نكن
بنده به شخصه قسم ميخورم اون تو كلاهبرداري زده رو دست يگانه . . . :p
بابا يگانه با اون وضعيت عصف بار همون رو ميده 235 . . .
ببين يگانه كه با اون وضعيت اين كار رو ميكنه . . .
ديگه اون يارو چيه ديگه . . .

پس من چی کار کنم همین یک جا را سراغ دارم کسی دیگه جایی سراغ داره
شما با هومن جون (GROOSS) صحبت كن . . .
اون واست ميفرسته . . .
تازه با كمترين هزينه ممكن
اين كه ميگم هومن واست ميفرسته، خداييش كارش درسته و ميفرسته . . . چون يكي از رفقا (HOTGOAL) كه تو شهرستانه از آقا هومن PSP گرفته و حسابي راضي هم هست
اگه خواستي ميتوني با آيدي HOTGOAL تماس بگيري كه به صحت اين حرف من پي ببري ....
ID: ali joon456
قربان شما . . .
ياعلي . . .

آقا میشه بگید چطوری میشه که PSP بریک میشه ؟؟؟الان فکر میکنم که دستگاهم داره یچیزیش میشه!!!!من تازه هم گرفتم دستگاهم و هنوز 1 ماه هم نشده!!!!
مثلا از بازیه prince of persia خارج میشم دیگه دستگاهم هنگ میکنه که حتی خاموش هم نمیشه!!!باید باطری رو در بیارم که درست بشه...تا امروز همچین مشکلی نداشتم...وارد منوی recovery هم نمیتونم بشم...یعنی تا R رو نگه میدارم صفحه فقط سیاه میشه و همینجوری میمونه و وقتی دوباره دکمه پاور رو میزنم یک لحظه صفحه recovery میاد و خاموش میشه...
البته بگم که کاره خواصی باهاش نکردم حتی برنامه هم باهاش اجرا نکردم...من و از این دلهره نجات بده ینفر....نامردیه اگه بخواد به این زودی چیزیش بشه!!!!فریمویر 3.10 oe هستش..

باسلام من نمیتونم زیاد کمکت کنم اما تااونجاکه من میدونم اگر دسگات بریک بشه دیگه هیچ کاری باهاش نمی تونی بکنی شاید ایراد از بازی باشه
درمورد recovery وقتی صفحه سیاه شد اون دکمه ای که برای تنظیم نور هستو بزن

آخرین ویرایش:

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or