سوالات و مشکلات PSP

ببین من پی اس پیم دور ال سی دیش یه کادری هست که سفیده ببین منظورم این که دور ال سی دیش یه حاله ای ایجاد شده این چه جوریه قضیش؟ ال سی دیم سوخته؟
راهنمایی کنید ممنون
نه بابا چی سوخته!چه مدتی هست دارید؟!
مال منم دقیقا عین مال شماست!PSP 1000 البته اولاش نبود!

طاهر جان البته من به شخصه بعید میدونم واقعا قصد بیرون دادن اپدیت رو داشته باشن چون الان یه 2-3 هفته ای هست که ورژن 6.35 اومده...
درست می گید!شما
از موقعی که دارک الکس رفته تا به حال این هکر ها یه قول ندادن درست بهش عمل کنن!)x

طاهر جان البته من به شخصه بعید میدونم واقعا قصد بیرون دادن اپدیت رو داشته باشن چون الان یه 2-3 هفته ای هست که ورژن 6.35 اومده...
البته با یه نیم نگاهی به گذشته میشه انتظار داشت طبق رسومات سابق بالاخره یه فرمور حالا چه 6.20 و یا بالاتر رو واسه کریسمس میدن بیرون !
در ضمن اگه ذهن یاری کنه توی یکی از خبرا خوندم که یکی از دلایل کنسل شدن قضیه دادن فرمور هنگام فرمور رسمی سونی ،اعلام شدن فرمور 6.36 بود ـــه !

سلام دوستان من psp-go با ورژ5.70 دارم بازیهای کپی psp چطور میشه اجراش کرد اصلا شدنی هست یا نه کلا راهی برای کپی خور شدنش هست
با سپاس
دوست عزیز psp go هنوز هک نشده و امکان اجرای بازی های معمولی رو نداره مخصوصا با این ورژن فریم که هک نشده شما فقط میتونید با داشتن کارت از خود پی اس پی تون بازی دان کنید یعنی باید در قبالش پولی پرداخت کنید در غیر اینصورت چاره ای جر صبر نخواهید داشت
شما چرا psp go خریدی؟:-/

کپی خور کردن

سلام دوستان
لطفا راهنماییم کنید

من یه پی اس پی 1000(فت) سفید دارم . ورژن اصلی برنامه اش 5.01 بود که به 5.03 ارتقا دادم تا چیکن هن رو اجرا کنم . ولی هر کاری کردم نشد . رو عکسا قفل می کنه و بعد خاموش میشه بدون هیچ صدایی .

الان چی کار کنم ؟ چه ورژنی بریزم که از همه بهتر باشه و تمام بازیها جدید و قدیم رو اجرا کنه ؟ و کپی خور دائم بشه !

لطفا با ذکر لینک برنامه راهنماییم کنید :(

سلام دوستان
لطفا راهنماییم کنید

من یه پی اس پی 1000(فت) سفید دارم . ورژن اصلی برنامه اش 5.01 بود که به 5.03 ارتقا دادم تا چیکن هن رو اجرا کنم . ولی هر کاری کردم نشد . رو عکسا قفل می کنه و بعد خاموش میشه بدون هیچ صدایی .

الان چی کار کنم ؟ چه ورژنی بریزم که از همه بهتر باشه و تمام بازیها جدید و قدیم رو اجرا کنه ؟ و کپی خور دائم بشه !

لطفا با ذکر لینک برنامه راهنماییم کنید :(
شما الان فریم ویر دستگاهتون چی هست؟دقیق بنویسید!(فکر کنم باید پاندورا کنید!)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or