سوالات و مشکلات PSP

سلام psp من مدل slim هستش فیریمورش 5.50 prome-3 هستش.اما بازی کشتی کج 2011 که نصبش کردم بعد از انتخاب بازی و رفتن لوگوی psp صفحه سیاه میشه و دیگه جز خاموش کردن دستگاه کار دیگه ای نمی تونم بکنم! ولی بازی فوتبال pes 2011 خوب بالا میاره.چیکار کنم؟؟؟؟؟ با تشکر فراوان از سایت توپتون
بازی شما پچ شده هست و با این ورژن دچار تداخل می شه!!!به همین دلیل اجرا نمی کنه!!
همین مشکل شما رو داشتم در آخر با دانلود یه نسخه ای که هیچ دستکاری روش انجام نشده بود تونستم بازی رو اجرا کنم!
شما در هنگام دانلود باید بازی بگیرید که پچ نشده باشه!

سلام
من امروز psp روشن کردم دیدم سه تا نقطه ی ریز تو صحفه ی سیاه دیدم البته بازم پی اس پیمو خاموش کردم وقتی هم خاموش بود اون نقطه ها رو دیدم البته نقطه ها تو حالت عادی معلوم نیستن و تو نور فقط میبینمشون لطفا بکمکید منو!

سلام
من امروز psp روشن کردم دیدم سه تا نقطه ی ریز تو صحفه ی سیاه دیدم البته بازم پی اس پیمو خاموش کردم وقتی هم خاموش بود اون نقطه ها رو دیدم البته نقطه ها تو حالت عادی معلوم نیستن و تو نور فقط میبینمشون لطفا بکمکید منو!

پيكسل هاتون سوخته كاري نميتونيد بكنيد.
-----------------------------------
جا داره از زحمات tahrism جان تشكر كنم كه اين مدتي كه من نبودم به همه ي سوال ها جواب كامل داده اند.

• Like
Reactions: taherism
سلام
احتمال از کار افتادنش هست!(مال من دوتاش سیاه بود!با یه برنامه یکیش رو درست کردم ولی اون یکیش چوت سوخته بود درست نشد!)
برنامه احساس می کنم یه کم مشکل داره(ترسناک هست!)1 % امکان بریک پی اس پی های موقت رو بهش می دم پس ازم درخواست نکنید برنامه رو بهتون بدم به شرطی می دم که هرچی شد به گردنه خودتون باشه!اگر که پی اس پی کپی خور دائم دارید بگید براتون آپلود کنم!

من چند وقت پیش میخواستم با psp انلاین بازی کنم ولی نشد(با همون برنامه psn f***r ) میخواستم ببینم آیا هیچ راهی دیگه وجود نداره؟؟
چون وقتی میخوام sign in بشم میگه باید آپدیت کنی.

من چند وقت پیش میخواستم با psp انلاین بازی کنم ولی نشد(با همون برنامه psn f***r ) میخواستم ببینم آیا هیچ راهی دیگه وجود نداره؟؟
چون وقتی میخوام sign in بشم میگه باید آپدیت کنی.
نه دیگه!
چون دیگه اون برنامه هم ورژن جدید نداده بیرون هیچ راهی نیست!(مگر اینکه بازی هایی بکنید که نیازی به ساین شدن نداشته باشن!)

باید صبر کنید 6.20 بیاد ببینیم چی می شه!

اینو یه امتحان بکن نتیجش رو بگو:
http://www.psp-hacks.com/2010/09/02/psnlover-beta-v1-2-released/

آخرین ویرایش:
سلام
من یه psp 3000 با فرمویر 6.31 دارم راهی برای هک کردنش هست ؟ اصولا امیدی هست ؟ مردم از بس بازی اوریجنال خریدم
یه تیم داره روی 6.20 کار می کنه که متاسفانه 6.20 رو هک کرده و نهایت 10،20 روز دیگه ریلیز می شه و از اونجایی که شما 6.31 دارید نمی تونید استفاده کنید!ولی این هکر گفته یه برنامه هم برای دانگیرید قرار هست بده بیرون برای امثالی مثل شما که بتونید به 6.20 بر گردید
پس امیدوار باش رفیق;)

یه تیم داره روی 6.20 کار می کنه که متاسفانه 6.20 رو هک کرده و نهایت 10،20 روز دیگه ریلیز می شه و از اونجایی که شما 6.31 دارید نمی تونید استفاده کنید!ولی این هکر گفته یه برنامه هم برای دانگیرید قرار هست بده بیرون برای امثالی مثل شما که بتونید به 6.20 بر گردید
پس امیدوار باش رفیق;)

داش یعنی GO ! هم کپی خور شد یا من دارم قاط میزنم؟:-o

يه سر به pspgen بزن طاهر؟فكر كنم واسه 6.20يه خبرايه؟
گفته كه بعضي از پلاگينا كار نميكنن؟منظورش چيه؟يعني درصد كپي خور شدن پي اس پي ها ضعيفه؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or