bulletproof
کاربر سایت
پست اول رو بخونی واضحه دیگه.یعنی کسی نیست جواب منو بده ؟![]()
شما برو به این مسیر!بابا هیچکد.م اینا که میگید نیست این خودش 5.50 VSH هست دوباره نگید GEN مال من VSH هست
خواهش میکنم بگید چیکار کنم دارم دیونه میشم![]()
خود گروه TOOTAL-NOOBS گفته کیریسمس می دن بیرون این دقیقا حرف این تیم هست!(اگر کیریسمس ریلیز نشد منو خفت نکنی!:d)آيا كسي بطور قطعي ميدونه كپي خور بعدي كي مياد؟{يعني واقعا خونده باشه جاي.نه اينكه واس خودش بگه}
براي psp3004 v5.51
لینک چیشو می خواهید؟!لينكشو نداري؟
اين تيمش مثل اينكه معروف نيست؟هست؟چون gen وm33معروف بودن
یارو خیلی شاخ هستلينك اينكه خودشون گفتن؟؟؟(يعني اگه كپي خورش بياد>:d<چي ميشهb-))
شما چي فكر ميكني؟مياد يا نه؟
يعني واسه psp3000 v5.51ديگه؟یارو خیلی شاخ هست
یه حرف دیگه که زده گفته تا فریم ویر جدید سونی عرضه بشه منم کاستم فریم ویر جدید رو می دم بیرون!
والا کار که نشد نداره بالاخره یه روزی میاد!!(مطمئن باش)يعني واسه psp3000 v5.51ديگه؟
يه سوال ديگه؟
ممكنه يه كپي خور بياد و تمام psp 3000ها رو كپي خور كنه يا اصلا هيچ كپي خوري نياد؟
بله هست ولی یه قطعه سخت افزاری می خواد و توی بازی هایی مثل loco roco و امثال این بازی ها استفاده می شه!لطفاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا بهم بگین که پی اس پی حرکتی هستش مثلا به بالا حرکتش بدی توی بعضی بازی ها به بالا میره؟؟؟؟؟؟ (جیوه ای)
لطفا به ایمیل amirrezaan_619@yahoo.com هم جوابتونو بدین شاید بتونم بهتون یه کمکایی بکنم توی بعضی چیزا![]()