سوالات و مشکلات PSP

نوشته شده توسط Dinosaur
یه سوال راجع این Custom Firmware ها داشتم. من اگه مثلآ الآن کنسول M33 3.52 داشته باشه و بعد دیگه این رو دست نزنم و به طور مرتب آپدیتش نکنم , میتونم بازی ای که 1 سال دیگه میاد رو با همین بازی کنم ؟ یعنی منظورم اینه که این دستکاری ای که توی PSP میکنن برای چند وقت هست و خودم باید بعد از چند مدت برای اجرای بازیهای جدیدتر دوباره ورژن جدیدتر بریزم یا نه ؟!
معمولا بازی های جدید که میاد روی فریمور های جدید اجرا میشه !
اگر هم فریمور شما قدیمی باشه بلاخره مجبور به اپدیت میشید !! چون بازی های جدید که میاد باید با اپدیت جدید روی کنسول باشه !!

دوستان سلام !

چه جوری میشه با Browser PSP از ***** رد شد ؟
تو قسمت Proxy Server Settings چیزی باید وارد کنم ؟ چی ؟

راسی یه سوال دیگه : مگه Browser PSP از Java Scripts و Flash Player پشتیبانی نمیکنه ؟
اگه جواب مثبته پس چرا وقتی میرم از تو YouTube ویدیو نگاه کنم میگه باید Flash Player نصب کنی ؟؟!

دوستان سلام !

چه جوری میشه با Browser PSP از ***** رد شد ؟
تو قسمت Proxy Server Settings چیزی باید وارد کنم ؟ چی ؟

راسی یه سوال دیگه : مگه Browser PSP از Java Scripts و Flash Player پشتیبانی نمیکنه ؟
اگه جواب مثبته پس چرا وقتی میرم از تو YouTube ویدیو نگاه کنم میگم باید Flash Player نصب کنی ؟؟!
برو تو ریکاوری منو و بعد Registery Hacks و فلاش رو فعال کن ، بعد از اون امتحان کن ببین چی میشه ؟ و اگه بازم تشد یادمه برا PSP یه برنامه بود برای دیدن فایلهای Youtube ، که می تونی از اون استفاده کنی

برو تو ریکاوری منو و بعد Registery Hacks و فلاش رو فعال کن ، بعد از اون امتحان کن ببین چی میشه ؟ و اگه بازم تشد یادمه برا PSP یه برنامه بود برای دیدن فایلهای Youtube ، که می تونی از اون استفاده کنی

مرسی دوست عزیز !

نمیدونی چطوری میشه از ف ی ل ت ر رد شد ؟

سلام دوستان
من تازه یه psp slim گرفتم و اصلا نمی دونم چه خبره .یه چند تا سوال داشتم:
من اگه بخوام از ورژن 3.90 m33 به 4.0 m33 برم باید چی کار کنم ؟
چی کار کنم که دیگه نگران بریک شدن دستگاه نباشم؟

سلام دوستان
من تازه یه psp slim گرفتم و اصلا نمی دونم چه خبره .یه چند تا سوال داشتم:
من اگه بخوام از ورژن 3.90 m33 به 4.0 m33 برم باید چی کار کنم ؟
چی کار کنم که دیگه نگران بریک شدن دستگاه نباشم؟
برای تبدیل فریمورت که باید چند تا فایل رو دانلود کنی و و نکاتی که تو تاپیک زیر گفته شده رو مرحله به مرحله انجام بدی::arrowd:
PSP Custom Firmware 4.01 M33 Released ( نحوه ی نصب ، سوالات ، مشکلات )
اگه زمان آپدیت کردن حواست جمع باشه مشکلی پیش نمیاد و psp بریک نمیشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or