AhAdComesIn
کاربر سایت
من برای پی اس پیم یه مشکلی پیش اومده.
وقتی دستگاه روشن میکم یه چند ثانیه درسته بعد کند میشه و گیر میکنه.
لطفا کمک کنید.
ماله منم همین جوره کسی نیست به داد ما برسه.
من برای پی اس پیم یه مشکلی پیش اومده.
وقتی دستگاه روشن میکم یه چند ثانیه درسته بعد کند میشه و گیر میکنه.
لطفا کمک کنید.
احتمالا مشکل از فریمور هست !! یک بار به اخرین ورژن اپدیت کنی درست میشه !! احتمالا !!
به طور کلی پی اس پی 2 مدل داره ! Slime و Fat که خود fat پک های مختلفی داره !! که خوب slime جدیدتر و بهتر هست !!1.الان بهترین مدل PSP چی هست؟
ps2 !!2. گرافیک بازهای PSP در چه حدی هست؟
مشکلی نداره !! خوبه !!3.GAME PLAY بازی هی PSP چطوری هست؟
God of war .. patapon .. locoroco .. syphon ****** و ................... !! و خیلی بازی های معروفی هم مثل ressistans در راه هست !!4.چه بازی های معروفی برای PSP امده است؟
دیدن فیلم موزیک عکس ! اتصال به اینترنت ! skype !! و یک browser خوب برای دیدن صفحه های اینترنت !! و اجرای برنامه های جانبی دیکشنری و ... !!5. PSP دارای چه امکاناتی به غیر از بازی کردن داره؟
بازی کپی از 200 300 تومان میتونی پیدا کنی تا 2000 تومان !!!!6. قیمت بازی های PSP چنده؟
universal media disc7.UMD چی هست؟
معمولا کنسول psp هیچ ایراد سخت افزاری نداره !! به همین دلیل هم موقع خرید مورد خاصی نیست که بهش توجه کنی !!8.اگر تصمیم به خرید گرفتم باید در هنگام خرید به چیزهایی توجه کنم؟
سلام
من می خواستم یک PSP بخرم ولی اطاعات در حد صفره برای همین گفتم این سوال هارا ازشما اساتید PSP بپرسم :cheesygri
1.الان بهترین مدل PSP چی هست؟
2. گرافیک بازهای PSP در چه حدی هست؟
3.GAME PLAY بازی هی PSP چطوری هست؟
4.چه بازی های معروفی برای PSP امده است؟
5. PSP دارای چه امکاناتی به غیر از بازی کردن داره؟
6. قیمت بازی های PSP چنده؟
7.UMD چی هست؟
8.اگر تصمیم به خرید گرفتم باید در هنگام خرید به چیزهایی توجه کنم؟
یک بار از طریق PSP فرمتش کن ببین حل میشه؟سلام دوستان. من امروز یه PSP گرفتم. فکر میکنم مموریش یه ایرادی داره. بعد از اینکه تا یه حد پر میشه وقتی میخوام چیز جدیدی بریزم این پیغامو میده:
Data error cyclic redundancy check
اگه بتونید کمکی بکنید ممنون میشم.
کرنل در اصل برایه اجرایHomebrew هاست که فقط روی PSP Fat نصب میشه که معمولا برای برنامه های دو فولدره استفاده میشهاقا یکی بیاد برا من این کرنل را توضیح بده.من که گیج شدم :confused: