سوالات و مشکلات PSP

آقایون و خانمها اگه من بخوام یک slim را hackکنم
باید یک باطری پاندورا لازم داریم خوب تا اینجاش
درسته. ولی مشکله من اینه که نمیدونم باطری پاندورا
چیه ؟ هیچ راه حل دیگه نیست که psp sllim را hackکرد:((

سلام.ببخشید من پریروز برام از خارج یک slim اوردن ورژنشم 3.90 هست.میشه به طور مبتدیانه واسم طریقه کپی خور کردنشو بگید؟حتما باید یک اسلیم کپی خور شده هم باشه؟مرسی:confused:

سلام
من يه برنامه از سايتpsp-hack.com دانلود كردم كه نوشته شده بود براي بازي كردنpsp با تلويزيون توسط كابل av است وقتي فايل رو از حالت فشرده در اوردم با با فايلي مواجه شدم به نام FuSa.prx
حالا نمي دونم بايد كجا بايد نصب اش كنم

سلام.ببخشید من پریروز برام از خارج یک slim اوردن ورژنشم 3.90 هست.میشه به طور مبتدیانه واسم طریقه کپی خور کردنشو بگید؟حتما باید یک اسلیم کپی خور شده هم باشه؟مرسی:confused:
به تاپیک زیر مراجعه کنید:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=8342
آقایون و خانمها اگه من بخوام یک slim را hackکنم
باید یک باطری پاندورا لازم داریم خوب تا اینجاش
درسته. ولی مشکله من اینه که نمیدونم باطری پاندورا
چیه ؟ هیچ راه حل دیگه نیست که psp sllim را hackکرد:((
به تاپیک زیر مراجعه کنید:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=8342
سلام
من يه برنامه از سايتpsp-hack.com دانلود كردم كه نوشته شده بود براي بازي كردنpsp با تلويزيون توسط كابل av است وقتي فايل رو از حالت فشرده در اوردم با با فايلي مواجه شدم به نام FuSa.prx
حالا نمي دونم بايد كجا بايد نصب اش كنم
شما Slim داری؟
اونی که دانلود کردی پلاگین بوده که باید در پوشه seplugins کپی کنی و از توی ریکاوری فعالش کنی.

:blushing:سلام به همه دوستان
من می خوام psp Fat خودم رو با یه Slim عوض کنم نظرتون چیه ؟
اینا چقدر تفاوت دارن ؟
فریموراشون به هم می خورن یا نه ؟
break شدنشون مثل همه یا نه ؟
و ...
لطفاً اگه کسی می دونه راهنماییم کنه و تفاوتهاشون رو هم برام بگه.

:blushing:سلام به همه دوستان
من می خوام psp Fat خودم رو با یه Slim عوض کنم نظرتون چیه ؟
اینا چقدر تفاوت دارن ؟
فریموراشون به هم می خورن یا نه ؟
break شدنشون مثل همه یا نه ؟
و ...
لطفاً اگه کسی می دونه راهنماییم کنه و تفاوتهاشون رو هم برام بگه.
سلام دوست من
اگه HDtv داری میتونی با وصل کردن psp بهش نهایت تصویر رو بگیری و لذت ببری(البته با normal TV هم میتونی وصل کنی)
تفاوت منظورت رو قیمت هست یا امکانات؟اگه قیمت ـه حدود 20 تومن اختلاف قیمت بین slim و phat وجود داره.اگرم منظورت امکانات هست به تاپیک زیر برو:
سوالات متداول و مهم قبل از خرید Psp (حتما خوانده شود!)
در مورد فریمور هم,بله برای هر دو یکسانه
بله مثل همه

آخرین ویرایش:
بله دوست من,جواب میده
مرسی ولی شما مطمعنی ؟ آخه من شنیده بودم فقط رو slim جواب میده یا سرعت psp میاد پایین ؟
یه جا هم خوندم psp تا 64 گیگ هم ساپورت می کنه :shocked:(سونی هنوز 16 بیشتر نداده)
برای همین یخورده گیج شدم

31m1II93qcL._SL500_AA280_.jpg

من میخوام اینو بگیرم چون هم ارزون تره هم سرعتش بیشتره

مرسی ولی شما مطمعنی ؟ آخه من شنیده بودم فقط رو slim جواب میده یا سرعت psp میاد پایین ؟
یه جا هم خوندم psp تا 64 گیگ هم ساپورت می کنه (سونی هنوز 16 بیشتر نداده)
برای همین یخورده گیج شدم
اون قضیه ای که شما شنیدین برای فریمور های قبل از 3.90 بود که سونی بعد از 3.90 قابلیت ساپورت این رم هارو به psp اضافه کرد.;)

مرسی از لطف همتون ........... رو Screen PSP من یه pixel سوخته به رنگ ابی هست هر کارییم میکنم نمیره
باید چیکارش کنم
یه برنامه برای اینکار وجود داره,اما تجربه ثابت کرده هیچکس و هیچوقت جواب نگرفته از این برنامه

من چند وقت پیش که یه اسلیم خریده بودم به دلیل اینکه یه خش داشت مجبور شدم پس بدم ...یعنی به فاصله دو روز و البته با ضرر ...
متاسفانه به نظرم دست دوم میومد.
جدا از بعضی دوستان که مطمئن هستن برای خرید ...می خواستم ببینم راه حلی هست که از آکبند بودن دستگاه مطمئن شد ...برچسب هولوگرامی یا چیزی به این شکل تو خود دستگاه نیست که حالت پلمپ پیدا کنه؟
فکر کنم آقا هومن هم جایی گفتن الان تمام فت های بازار رفرش شده ان ...
واقعا کار برای خرید یک دستگاه مصیبت شده...
ممنون می شم کمک کنید/
با تشکر

سلام​
من یه PSP slim 2 ماه پیش خریدم بun از مدتی خراب شد (چون فصل امتحانا بود رو هم دیگه با 3 ساعت بازی نکردم) 2 هفته پیش دادم که درستش کنن مثلا, اما نتونستن. وقتی دستگاه رو روشن می کنی اون نوشته ی sony entertainment می یاد اما بعدش که که اون خطا میان که بالا پایین میرین پواش می شه بعد گیر میکنه ( نتیجه اینکه اصلا دستگاه بالا نمی اد) اما اگر بری تو Recovery و از اونجا boot کنی سیستم بالا می یاد اما هنوز یه بد بختی دیگه هم دارم وقتی بخوام بازی اجرا کنم اون آرم PSP می یاد اما بازم گیر می کنه و دیگه هیچ کاری نمیشه کرد فقط بزور خاموش میشه.​
من دستگاه رو upgrade down grade, و brick کردم اما بازم همون جوره​
من فکر کنم مشکلش سخت افزاری است کسی می تونه راهنمایی بکنه بگه این چشه لطفا​

سلام.ببخشید من دیروز دادم psp رو کپی خور کردن.یکی از فامیلای دوستم بود.فقط یک مموری با یه باطری دیگه گذاشت تو psp سه دقیقه ای تموم شد.فقط الان دکمه select رو که میزنی میره تو یه منویی طرف گفت هیچ کدوم از گزینه هارو عوض نکن.درست کپی خور کرده؟مرسی

سلام.ببخشید من دیروز دادم psp رو کپی خور کردن.یکی از فامیلای دوستم بود.فقط یک مموری با یه باطری دیگه گذاشت تو psp سه دقیقه ای تموم شد.فقط الان دکمه select رو که میزنی میره تو یه منویی طرف گفت هیچ کدوم از گزینه هارو عوض نکن.درست کپی خور کرده؟مرسی
آره درست كپي خور كرده.
اون منويي كه با زدن select باز ميشه هم براي تغيير دادن سرعت cpu و تغيير دادن UMD iso mode وهمچنين reset‌ كردن دستگاهه (به گزينه reset هيچ وقت دست نزن)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or