براي اجراي UMD Video بايد از برنامه هايي مثل UMD Emulator استفاده كني.می خواستم بدونم با ir-shell چطوری میشه ایمیج umd video را اجرا کرد؟
راستش من خودم اين روش رو تست نكردم كه 100 درصد بهت جواب بدم ولي روش كليش همونه كه گفتم.میشه بیشتر توضیح بدی:confused:
سوالت يه جورايي غلطه. اگه منظورت اينه كه قيمت فريمورهاي (ورژن) مختلف فرق ميكنه اين جور نيست.جديدترين ورژن PSP چيه و قيمتش چنده ؟
آيا فقط بازي هايي كه كپي UMD مي خواد يا بازي هاي orginal هم مي خواد ؟
نميدونم والا از خودش مي پرسيدي!یک سوال دیگه من دیدم که یکی از فرشنده های پی اس پی یک مموری داشت که ورژن های بالای 3.10oe-a را به 3.10oe-a تبدیل میکرد جریان این چیه؟
UMD Emulator از کجا گیر بیارم؟
براي ورود به منوي ريكاوري هم دستگاه رو به طور كامل خاموش كن (پاور رو 3 ثانيه بالا نگهدار) بعد R رو نگهدار و دستگاه رو روشن كن.PSP من ورژن OE-B 3.2 روشه وقتی بازی Driver 76 یا Virtual tennis 3 رو میریزم اجرا نمیشه و پیغام 80020148 رو صفحه ظاهر میشه
دلیلش چیه؟
باید آپدیتش کنم؟
به 3.52M33 آپديت كن احتمال خيلي زياد درست ميشه.PSP من ورژن OE-B 3.2 روشه وقتی بازی Driver 76 یا Virtual tennis 3 رو میریزم اجرا نمیشه و پیغام 80020148 رو صفحه ظاهر میشه
دلیلش چیه؟
باید آپدیتش کنم؟
سلام دوست عزيزسلام
ورژن دستگاه من 3.52M33 Update2 میباشد
بعضی از بازیها مانند GTA Liberty City Stories و Tekken Dark Resurrection و .... رو که در پوشه ISO کپی میکنم رو نشان نمیده و اصلا آیکون بازی رو در پوشه Game در XMB نشان نمیده
البته من در دیگر فریمورهای OE هم همین مشکل رو داشتم
با Devhook هم که میخوام بازی رو اجرا کنم Disk Read Error میده و UMD رو در فریمور اجرا شده توسط Devhook نمیتونه بخونه !
با تشکر