این طور که من میدونم اگر 3.50 سونی را نصب کنی دیگه حالا حالا باید دور دانگرید کردن را خط بکشی چون ای فریم ویر را سونی داده تا از کپی خور کردن PSP ها جلوگیری کنهاگه 3.11 رو بخوای کپی خور کنی باید اول آپدیت اصلی 3.50 سونی رو نصب کنی بعد 3.50 رو کپی خور کنی که UMD بازی Lumines رو هم میخواد.
برو مرکز کامپیوتری غرب فروشگاه البرز...اونجا دانگرید میکنهخدایی ترکوندید:laughing: خودم میدونم چجوری کپی خور میشه umd بازیه Lumines رو ندارم دوست ندارم psp بریک شده رو دستم بمونه من فقط پرسیدم کجا همچین کاری میکنه
ممنون
نه هرجا بری دانگرید میکنن ولی مسولیت بریک شدنش با خودتههمین طوری که دانگرید نمی کنن؟باید psp تو از اونجا خریده باشی؟یا با پول می شه دانگرید کرد؟
نه خير كسي مجاني دانگريد نميكنه.یعنی مجانی؟من هر جا برم همین طوری بدم بهشون اونام دانگرید میکنن؟
یه سواله دیگه وقتی از طریق psp تو اینترنت باشیم میتونم برنامه یا هر چیزی دانلود کنم؟
به تاپيك زير مراجعه كنيد:salam mishe begid chejori mishe ba psp be internet vasl shod ? age mishe kamel benevisid mamnoon misham
با كابل USB نميشه. حتما بايد از Wifi استفاده كني.ُسلام مهدی جان میشه توضیح بدی از طریق شیر کردن چجوری به انترنت وصل بشم ؟از طرف کامپیوتر کارا رو ردیف کردم فقط با پی اس پی چیکار کنم؟ wifi هم ندارم با کابل usb