Masoud_007
عضو جدید
این پیغام برای اجرا بازیهای فلش تو قسمته اینترنت PSP هست.باسلام به تمام دوستان خوبم میشه یکی بهمن بگه معنای متنهای زیر چی میشه وچه کاری باید انجام داد تا از شرش خلاس شد.خییییییییییییییلی ممنون میشم
there is not enough memory. close ataborgot[tools]>[settings]>[view settings]and set [conservememory]to[on].the[conservememory]feature may helpinsomecases
do you wanttorun the plugin embedded in thispage?
بله اجرا میشه ولی به شرطی که فقط به فرمتهای ISO CSO DAX فشرده کنی.سلام دوستان
یه سوال داشتم بازی های iso رو قبل از این که بریزیم تو psp اگه با نرم افزار های مربوطه فشردشون کنیم بعد بریزیم تو psp میشه اجراشون کرد؟
یه سوال دیگه مثلا بازیه locoroco حجمش 511 mg هست فشردش کنیم چقدر میشه؟
این سوالو باید تو تایپک خودش بپرسیسلام
منم یه سوال داشتم از اگه میشه هر کی ps3 داره بگه
من یه ps3 60 خریدممی خواستم ببینم تو قسمت system information من با اینکه هیچی توش نریختم زده free space 47/55 gig اگه میشه کمکم کنید
فکر کنم باید با برنامه Winrar فایلهارو Extraxt کنی .من یک بازی خریدم که نمیتونم بریزم چون یک چیزی نزدیک به 50 تا فایله Psp Common واسم بازی یعنی Ape_game کسی میتونه به من کمک کنه
با برنامه irshell میتونی این کار رو بکنیچطور می شه یک بازی رو از یک Psp به یک Psp دیگه به طور مستقیم ریخت ؟
همشون ولی آخرین ورزنش امکاناتش بهتره.fw من 3.51-6هست کدوم Irshell بهش می خوره ؟
لطفاً لینکش رو هم بدید
با برنامه IRshel میتونی فایل های PDF رو اجراع کنه با سرعتشم عالیهلطفاً يه برنامه که راحت و با کيفيت بالا اين کارو بکنه رو معرفی کنيد.و توضيح بدين که تو کدوم فولدر بريزم و چطور استفاده کنم . ممنون از لطف دوست عزيزی که اينکارو ميکنه .در ضمن اگه قبلاً معرفی شده بهم لينک بدين چون با سرچ نتونستم پيدا کنم. بازم ممنونم.
لطفاً يه برنامه که راحت و با کيفيت بالا اين کارو بکنه رو معرفی کنيد.و توضيح بدين که تو کدوم فولدر بريزم و چطور استفاده کنم . ممنون از لطف دوست عزيزی که اينکارو ميکنه .در ضمن اگه قبلاً معرفی شده بهم لينک بدين چون با سرچ نتونستم پيدا کنم. بازم ممنونم.