siamak_42002
کاربر سایت
شما Enter Manually رو بزن و به قسمت DNS Setting برو و Manual رو انتخاب كن و DNS رو وارد كن به صورت دستي.همین کارو کردم ولی ارور میده Dsn
منظورت از IR Keyboard چي هست، اگه فكر كردي منظورشون از IR ايران هست اشتباه كردي چون اون منظورش Infra Red هست.آقا مهدی من یه فایل پیدا کردم مثل اینکه نوشته بود تو سایتش IR Keyboard رو ساپورت می کنه,و توش یه 2 تا فایل های EBOOT بود فکر کنم داره ... آیا این واقعیت داره؟
براي تبديل به 3.40 از لينك زير استفاده كن توضيحات به اندازه كافي داده شده.دوستان سلام . 2 تا از پیکسل های PSP من از کار افتاده (نسوخته) . زیرا زمانی که صفحه مشکی میشه پیکسل ها قابله دید شده و به یه رنگی تبدیل میشند . فرم ویر PSP من هم 3.40OE-A هست . اگه فرم ویر PSP را Update کنم ممکنه درست بشه ؟ راستی این کار را اگه خودم انجام بدم ممکنه با یه اشتباه PSP برک بشه .
نه اصلا ربطی نداره البته فکر کنمدوستان سلام . 2 تا از پیکسل های PSP من از کار افتاده (نسوخته) . زیرا زمانی که صفحه مشکی میشه پیکسل ها قابله دید شده و به یه رنگی تبدیل میشند . فرم ویر PSP من هم 3.40OE-A هست . اگه فرم ویر PSP را Update کنم ممکنه درست بشه ؟ راستی این کار را اگه خودم انجام بدم ممکنه با یه اشتباه PSP برک بشه .
بنداز به يکي بعد برو يکي بخر که بازي و برنامه رو اجرا کنه.
بابا من مردم وزژن دستگام 3.11 نه برنامه میخونه نه بازی اجرا میکنه umd هم که قیمتش معلومه و تو ایران هم پیدا نمیشه دانگرید هم که نمیشه یکی بگه باهاش چه کار کنم؟؟
سلام سيد :biggrin1:حاج مهدی سلام:biggrin1:
من با پلاگين پسورد گزاشتم رو دستگاه
بعد حالا که ميدونی اين پلاگين های scx ناقص هستند و دهن دستگاه رو سرويس ميکنه
بنابراين مجبور به disable کردنش شدم واسه اينکه دستگاه بالا بياد
حالا الان دوباره ميخوام از پلاگين استفاده کنم ، وقتی enable ميکنم پسورد ميخواد
منم پسوردی که گزاشته بودم يادم رفت
چيکار کنم که بتونم از پلاگينه هم استفاده کنم ؟ يه جوری پسورد رو نميشه دور زد بدون اينکه disable ش کنی ؟
دانگريد براي اين ورژن وجود نداره شما بايد منتظر باشي شايد اومد در آينده.this game can not be started
لینک دانگریدش کجس اونو برام بگزار