پیکسل های از کار افتاده
سلام امروز میخوام مطلبی در باره ی پیکسل های سوخته بگم شاید بدرد بخوره به امتحانش میرزه من خودم یک ساله PSP دارم بعد از چند ماه که از خرید PSP گذشته بود یکی از پیکسل های PSP از کار افتاد بعد فریمور دستگاه رو 3.03 کردم اما جواب نداد حتی پلاگین هم که نصب میکنی بازم فایده نداره خلاصه همین چند هفته پیش چند تا بازی جدید گرفتم که دو تا از بازیها اجرا نشد بعد به فکر آپدیت PSP افتادم تا شاید با تغییر فریمور بازیها اجرا شه فریمور 3.40 رو دانلود کردم نصبش خیلی راحت بود بعد از نصب :cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri خیلی حال بم داد نه تنها بازیها اجرا شد تازه تم اصلی و مخصوصا پیکسل های PSP درست شد بهتر از روز اول خلاصه حال داد دانلود فریمور 3.40 را با آموزش میزارم (فکر کنم عملی باشه).
M-O-BHAM
توجه:آموزش دوست عزیزمون M3hD1
نحوه ريختن جديدترين فريمور Open Edition عرضه شده 3.40OE-A
توجه:
- بهتر است قبل از انجام كار مموري را فرمت كنيد.
- شما بايد شارژ بالاي 75 درصد داشته باشيد و شارژر دستگاه در تمام مراحل بعدي متصل باشد اين گفته را كاملا جدي بگيريد چون در غير اين صورت ممكن است دستگاه شما بريك شود و عواقب كار با شما ميباشد.
مرحله 1.
اگر فريمور كنوني شما 1.5 است فايل زير را دريافت كنيد و به مرحله 3 برويد.
3.40OE Easy Install For 1.5
مرحله 2.
اگر هم اكنون از فريمور هاي OE يا SE استفاده ميكنيد فايل زير را دريافت كنيد.
3.40OE Easy Install For OE & SE
مرحله 3.
PSP را از طريق كابل USB به PC متصل كنيد.
مرحله 4.
فايلي كه دانلود كرديد را از حالت فشرده خارج كنيد و سپس اجرا كنيد و Browse را بزنيد و درايو PSP را انتخاب كنيد (شاخه اصلي را انتخاب كنيد، مثلا \:F ) و بر روي Extract كليك كنيد.
مرحله 5.
بعد از اينكه فايل كامل ريخته شد PSP را از PC جدا كنيد.
مرحله 6.
به قسمت Game سپس Memory Stick رفته و 3.40OE-A Firmware Install را اجرا كنيد.
مرحله 7.
براي ادامه كار ضربدر را بزنيد.
مرحله 8.
فايل هاي مورد نياز در حال بارگذاري هستند بنابراين به هيچ عنوان مموري و يا باطري را خارج نكنيد و يا PSP را خاموش نكنيد.
مرحله 9.
پس از اتمام كار از شما خواسته ميشود ضربدر را بزنيد.
مرحله 10.
بعد از اينكه ضربدر را در مرحله قبل زديد دستگاه خاموش ميشود، بنابراين دوباره آن را روشن كنيد و به قسمت Setting و سپس System Setting رفته و System information را انتخاب كنيد اكنون بايد 3.40OE-A را نشان بدهد.
مرحله 11.
به 3.40OE-A خوش آمديد.
موفق باشید.