سوالات و مشکلات PSP

من چند تا سوال دارم :
1- توی برنامه ی xid4psp بعضی فیلم ها بر عکس میشن چجوری باید درستش کرد ؟
2- توی همین برنامه وقتی dvd رو تبدیل میخام بکنم برای انتخاب زبان زیرنویس چه کاری باید بکنم ؟ ( منظورم اینه که اگر پیش فرض زیر نویس فیلم dvd انگلیسی هست و من اگر بخام که با زیرنویس فارسی تبدیل بشه چه کار کنم ؟)
3- جدیدا psp من وارد recovery نمیشه و روی یک صفحه ی سیاه میمونه ! وقتی هم میخام فریم ور رو دوباره بریزم همین حالت رخ میده ! نمیدونم چیکار کنم ؟

سلام دوستان خسته نباشيد , بي اس بي من 1 مشكل بيدا كرده , يك صفحه ابي مياد كه به جند زبان نوشته دايره را كليك كنم ولي همين كه داريره را كليك ميكنم دوباره برميكرده به همون صفحه ابي , شركت سوني تو تهران هم بردم و نتونستن درست كنن , كمك ك ك ك ك ك كنيد ؟

سلام
آره با همون گزاشتم
اتفاقاً اين راهی که گفتی درسته ، خودم قبلاً اينکار رو انجام داده بودم
اما اين سری يادم نبود که بايد کلاً پاک کنم و فايل های اصلی رو دوباره بريزم
اين سری از رو مموری پاک کردم و دوباره همونارو ريختم که خوب خاصيت خودش رو حفظ ميکنه و حذف نميکنه
دستت طلا ، مرسی
بدين ترتيب لقب God of PSP رو از روی هومن بر ميداريم روی تو قرار ميديم:biggrin1:

سلام سيد :biggrin1:

با پلاگينه SCEP پسورد گذاشتي؟

برو توي پوشه seplugins و هر چي فايل مربوط به اين پلاگين هست رو پاك كن و دوباره بريز. پسورد از بين ميره. بعد دوباره پسورد بذار.
.

سلام دوستان خسته نباشيد , بي اس بي من 1 مشكل بيدا كرده , يك صفحه ابي مياد كه به جند زبان نوشته دايره را كليك كنم ولي همين كه داريره را كليك ميكنم دوباره برميكرده به همون صفحه ابي , شركت سوني تو تهران هم بردم و نتونستن درست كنن , كمك ك ك ك ك ك كنيد ؟

شما فريمورت قبل از اينكه اين جوري بشه چي بود؟

دستگاه رو خاموش كن و بعد R رو نگهدار و روشن كن اگه به منوي ريكاروي رفت ميشه درستش كرد. اگه نرفت يعني اينكه دستگاه شما بريك شده.

تنها راهش اينكه مود چيپ روش نصب كني كه نميدونم تو ايران هست يا نه.

راه دوم هم تعويض مادربرد دستگاهت هست.

من چند تا سوال دارم :
1- توی برنامه ی xid4psp بعضی فیلم ها بر عکس میشن چجوری باید درستش کرد ؟
2- توی همین برنامه وقتی dvd رو تبدیل میخام بکنم برای انتخاب زبان زیرنویس چه کاری باید بکنم ؟ ( منظورم اینه که اگر پیش فرض زیر نویس فیلم dvd انگلیسی هست و من اگر بخام که با زیرنویس فارسی تبدیل بشه چه کار کنم ؟)
3- جدیدا psp من وارد recovery نمیشه و روی یک صفحه ی سیاه میمونه ! وقتی هم میخام فریم ور رو دوباره بریزم همین حالت رخ میده ! نمیدونم چیکار کنم ؟

1.نفهميدم يكم بيشتر توضيح بده تصوير Rotate ميشه؟

2.شما بايد زيرنويس فارسي رو قبليش با برنامه هايي مثل Vobsub از DVD خارج كني و بعد در قسمت Advanced و قسمت Subtitle اونو اضافه كني.

3.فريمورت چي هست؟ وقتي رفت توي اون صفحه سياه نور LCD رو بزن ببين درست نميشه؟

از اون اولم حاج مهدیgod of psp بود
تازه الان رو نمیکنه خودش اون راه درست کردن پی اس پی ها بدون
مودچیپ و مادربرد رو پیدا کرده
البته اين روزا حاج مهدي و برادر مهدي زياد توفيري نداره.
ما ميگيم برادر حاج مهدي !! :cheesygri
=======================================
مهدي جان يه سؤال دارم.
من يادمه قبلاً توي IR-Shell ، با زدن اون گزينه XMB به صورت موقتي از برنامه خارج ميشد و به XMB ميرفت و اگر توي IR-shell موزيكي رو گوش ميكردي، توي XMB هم اون موزيك شنيده ميشد.
ولي حالا ديگه اون اتفاق نميفته.، يعني اصلاً توي XMB هم نميره، صفحه سياد ميشه تا اين كه دكمه HOME رو بزني.
من حتي دانگريد كردم به 1.5 ،اما اينبار توي XMB رفت، ولي آهنگه رو موقع رفتن توي XMB قطع ميكنه ...
خلاصه نشد كه نشد ...
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

psp

salam man chandta soal dashtam age javab bedid mamnoon misham.akhe man350000 pool daram badan ham mikhastam ye psp khoobe japony bekharam hala nemidoonam chy kar konam yeky mige chiny behtare yeky mige japan. kij shodam. chanta soalam dashtam :1)-gheymate psp giga pack japan2)-gheymate valiu pack japan 3)-gheymate memory 2GB-high speed -behtarin rame 2GB-4)memory 4GB high speed -behtarinesh 5-)gheymate psp giga pack -china 6)-gheymate valiu pach -china7)-az hame mohem tar mikhastam bedoonam fargh japony ba chiny chie?kodomeshoon behtare ?age chin behtare pas chera arzoon tare?8)-aya rame 4GB BISHTAR HAM HAST?:(

سلام من دیروز رفتم توپ خونه بیشتر مغازه ها دوربین و جی پی اس Psp اوردن هر کدوم یه قیمت داشتن دوربینو از 58 تومان میگفتن تا 80 تومان.
جی پی اس رو هم از 75 تومان میگفتن تا 100 تومان.
میخواست ببینم قیمت واقعی اینا چنده
بعد اینکه توپ خونه چرا اینجوری فقط دوربین و جی پی اس نیست همه جنس هاشونو اینجوری میگن.
یکی میتونه از جی پی اس خودش یکم توضیح با عکس بزاره.ممنون

1.نفهميدم يكم بيشتر توضيح بده تصوير Rotate ميشه؟

2.شما بايد زيرنويس فارسي رو قبليش با برنامه هايي مثل Vobsub از DVD خارج كني و بعد در قسمت Advanced و قسمت Subtitle اونو اضافه كني.

3.فريمورت چي هست؟ وقتي رفت توي اون صفحه سياه نور LCD رو بزن ببين درست نميشه؟
ممنون آقا مهدی ولی بالاخره همین مشکل باعث بریک شدن psp شد. چون چیزی نمیدیدم موقع نصب فریم ور psp رو خاموش کردم و بریک شد .

درود بر همه god of psp ها
چه طوری میشه بین دو تا pspباwifi اطلاعات رد و بلد کرد.
میشه با هم chat کنند.
سلام.
با Wifi اگر بخواي اطلاعات ( حتي بازي ISO ) ردو بدل كني به نظر من IR-Shell بهترين برنامه هستش ...
لينكش هم توي تاپيك ((( بهترين برنامه هاي PSP و آموزش ))) بگردي پيدا ميكنيش.
چت رو هم نميدونم.
ولي فكر كنم بايد يه Key-Board اي چيزي بگيري براش، اطلاعات دقيقي ندارم.

salam man chandta soal dashtam age javab bedid mamnoon misham.akhe man350000 pool daram badan ham mikhastam ye psp khoobe japony bekharam hala nemidoonam chy kar konam yeky mige chiny behtare yeky mige japan. kij shodam. chanta soalam dashtam :1)-gheymate psp giga pack japan2)-gheymate valiu pack japan 3)-gheymate memory 2GB-high speed -behtarin rame 2GB-4)memory 4GB high speed -behtarinesh 5-)gheymate psp giga pack -china 6)-gheymate valiu pach -china7)-az hame mohem tar mikhastam bedoonam fargh japony ba chiny chie?kodomeshoon behtare ?age chin behtare pas chera arzoon tare?8)-aya rame 4GB BISHTAR HAM HAST?:(
آقا جون، قربون دستت، فارسي بتايپ.
بعدش اينكه الان همه دستگاه هاي موجود توي بازار چيني هستش ...
ژاپني هم به ندرت گير ميادش ...
بعدشم مال 95-99 درصد بچه هاي اينجا چيني هستش ...
هيچ توفيري ( = فرق ) هم با هم ندارن.
خدايي من تاحالا اندازه 10تا PSP به مال خودم كه چينيه فشار آوردم، ولي انصافاً آخ نگفته.
در مــــــــــــورد قيمتها، شما بورو به بازارچه، بعدش تاپيك (بهترين قيمتها براي كنسول ها را از من بخواهيد ) رو مطالعه كن ...
آقا هـــومـــن ( GROOSS ) قيمتهاي آپديت شده رو قرار ميدن، خودشون هم به بهترين قيمت فروشنده هستن.
اگر خواستي ميتوني ازشون بپرسي تا بهت قيمت بدن.
مموري هم 2 داره، 4 داره، آقا هومن هم همشون رو داره !
قيمتهاي مموري هم توي همون تاپيك هستش.

سلام من دیروز رفتم توپ خونه بیشتر مغازه ها دوربین و جی پی اس Psp اوردن هر کدوم یه قیمت داشتن دوربینو از 58 تومان میگفتن تا 80 تومان.
جی پی اس رو هم از 75 تومان میگفتن تا 100 تومان.
میخواست ببینم قیمت واقعی اینا چنده
بعد اینکه توپ خونه چرا اینجوری فقط دوربین و جی پی اس نیست همه جنس هاشونو اینجوری میگن.
یکی میتونه از جی پی اس خودش یکم توضیح با عکس بزاره.ممنون
به نظر من اصلاً طرف توپخونه نرو.
اونجا شارژر رو به اسم GPS به ملت غالب ميكنن !!
شما هم بورو با آقا هومن مشورت كن.

مهدي جان يه سؤال دارم.
من يادمه قبلاً توي IR-Shell ، با زدن اون گزينه XMB به صورت موقتي از برنامه خارج ميشد و به XMB ميرفت و اگر توي IR-shell موزيكي رو گوش ميكردي، توي XMB هم اون موزيك شنيده ميشد.
ولي حالا ديگه اون اتفاق نميفته.، يعني اصلاً توي XMB هم نميره، صفحه سياد ميشه تا اين كه دكمه HOME رو بزني.
من حتي دانگريد كردم به 1.5 ،اما اينبار توي XMB رفت، ولي آهنگه رو موقع رفتن توي XMB قطع ميكنه ...
خلاصه نشد كه نشد ...
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
از اولم نمیشد واسه این کار یه پلاگینه مخصوص داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or