سوالات و مشکلات و راهنمای درباره Wii U

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ببخشید اگه شخصی یا جایی رو میشناسید که wii u مدل بیسیک کارکرده تمیز و خوب حدود 700 تا 800 میفروشه ممنونم میشم بگید

خیلی ممنون

آخرین ویرایش:
دوستان مرورگر wiiu از فارسی پشتیبانی میکنه؟(نه اینکه کیبورد فارسی داشته منظورم اینه که سایت های فارسی رو درست نشون میده یا مثل کنسول های سونی هست)
برای خرید از eshop باید کارت هایی مثل کارت های PSN خرید؟این کارت ها رو از کجا میشه خرید؟

دوستان مرورگر wiiu از فارسی پشتیبانی میکنه؟(نه اینکه کیبورد فارسی داشته منظورم اینه که سایت های فارسی رو درست نشون میده یا مثل کنسول های سونی هست)
برای خرید از eshop باید کارت هایی مثل کارت های PSN خرید؟این کارت ها رو از کجا میشه خرید؟

فکر نکنم
بله یه سری کارت مخصوص خوده نینتندو هست
pm دادم

دوستان الان باندل ماریو 300 دلار قیمتش
مغازه دارا محترم دلارو چقد حساب میکنن که در میاد 1600 ؟)x

تازه خوبه که بعضی سایتا 1.800 گذاشتن برای فروش

چنتا راه هست یکی اینکه مسافری قراره بره امارات یا کشورا غربی بگی برات wii u بیاره

راه دوم اینکه فامیل داشته باشی بگی برات بفرسته

راه سوم اینه چند نفر جمع شن پول بزارن تعداد wii u بیارن که هزینه هاش کمتر شه

از بعضیا شنیدم به tnt یا dhl سفارش بدی خودش میخره میاره تو ایران دم خونه تحویل میده پولو میگیره کسی با این شرکت ها کار کرده؟

بعضی چیزا خیلی خوبن مثل wii باندل wii pary u و یا 3ds باندل ماریو 3d لند و ............

زودتر از من اقدام کردیا :d

پیشاپیش مبارک باشه :x

خیلی ممنون

نه آقا ما هنوز پولش رو نداریم تقریبا اما اگر با اون شرایط یعنی حدود 700 تا 800 واقعا بشه پیداکرد تمیز و سالمش رو احتمالا اگه بتونم بخرم میخرم

خیلی ممنون

آخرین ویرایش:
دوستان منم یدونه wiiu میخوام.کسی داشت خبر کنه...
اگر کسی از دستش میاد بیاد سه چهار نفر بشیم سفارش بدیم برامون بیارن فکر میکنم خیلی مناسب در بیاد.

به نظرم اگه e3 امسال mario galaxy 3 و zelda جدید و kirby جدید واسه wiiu معرفی شه خیلی فروشش بیشتر میشه
ولی خودمون این زلد خدایی عالیه...
اولین بار که زلدا بازی کردم بهمین wind waker بود که روی امولاتور بازی کردم و علی رقم اینکه بدم نیومد ولی زیاد حال نکردم باهاش ولی الآن نسخه ocarina of time رو روی 3ds و نسخه twilight princess رو روی Wii دارم همزمان میرم و هر دو فوق العاده هستند.گیم پلی عالی و محیط ها چشم نواز هستند و شخصیت لینک هم بسیار دوست داشتنی هست.

سلام بچه ها من قصد دارم به گروه wii u داران عزیز اضافه شم:d میگم اگه بخوام از دبی بخرم خوبه؟ اونجا ntsc دارن یا pal؟ چون در مورد خریدش که مطمئنم میگیرم فکر کنم دبی(یعنی امارات کلا:d) هم جای خوبی باشه

سلام بچه ها من قصد دارم به گروه wii u داران عزیز اضافه شم:d میگم اگه بخوام از دبی بخرم خوبه؟ اونجا ntsc دارن یا pal؟ چون در مورد خریدش که مطمئنم میگیرم فکر کنم دبی(یعنی امارات کلا:d) هم جای خوبی باشه

سلام
اونجا ntsc داره
فکر کنم قیمتش حدود1450 درهم باشه البته من این قیمت رو توی چند تا از سایتهای فروش دبی دیدم

nintendo-wii-u-vs-nintendo-wii-fight.jpeg

121107_wii_027-660x440.jpg

121107_wii_058-660x440.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or