سوالات و مشکلات و راهنمای درباره Wii U

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بله هست خونه ی ما :d
اصلا فکرشم نکن کی میاد دسته ی 700 هزار تومنی بده دست مشتری

آخه مثلا ps3 هست 360 هست

گفتم شاید جایی باشه که بزاره تست هم بکنیم !

در هر صورت ممنون

پس لابد باید پولهام رو جمع کنم و ببینم میتونم بخرم یا نه ؟ (فعلا که قد این کنسول پول نداریم)

چون من اگر حتی ندیده باشمش هم بازم میخرم اگر بتونم

آخه مثلا ps3 هست 360 هست

گفتم شاید جایی باشه که بزاره تست هم بکنیم !

در هر صورت ممنون

پس لابد باید پولهام رو جمع کنم و ببینم میتونم بخرم یا نه ؟ (فعلا که قد این کنسول پول نداریم)

چون من اگر حتی ندیده باشمش هم بازم میخرم اگر بتونم

جالب اینجاست کلوب ها بازی تو ایران جمع شدن اما تو تو انگلیس و ......... کلوب ها بازی با کنسول ها هنوز هست و خیلی طرفدار داره

اگه یکی کلوب بزنه فکر کنم کارش بگیره کنسولا جدید بیاره سیستم رقابتی امتیازی درست کنه

پول مول wii u که نداریم اما بخاطر mario 3d world و ماریو گلگسی که قراره ساخته بشه برای wii u حتما wii u میخرم

امیدوارم هک نشه wii u به این زودیا و وضع wii u بهتر بشه البته نمیدونم چرا نینتندو اشتباهات سگا تکرار کرد کنسول زودتر داد بازار بدون بازی حتی ds اومد بازار کلی بازی همراه کتسول لانچ شد از زمان لانچ که 2004 بود تا 2006 کلی بازی دیگه اومد

نینتندو عناوین انحصاریشو بده برای wii u و دو تا ip جدید خوب بده تو بازار دیگه فروشش عالی میشه یه زلدا انحصاری و ماریو ها جدید فروش wii u عالی میکنن

وضع کاریم خوب نیست وگرنه همین الان wii u خریده بودم

ببخشید میشه بازیهای GameCube و wii را با wii u به صورت کپی آورد ؟

روی خود گیم پد چی ؟ میشه ؟ (میشه مثلا بازی gamecube رو روی صفحه گیم پد اجرا کرد؟)

ممنون

ببخشید میشه بازیهای GameCube و wii را با wii u به صورت کپی آورد ؟

روی خود گیم پد چی ؟ میشه ؟ (میشه مثلا بازی gamecube رو روی صفحه گیم پد اجرا کرد؟)

ممنون

بله میشه بازی کرد برای اجرای بازی های گیم کیوب باید یک بازی ارجینال گیم کیوب داشت که بازی کپی رو بتونید verify کنید
جدیدا تست نکردم ببینم بازی گیم کیوب رو میشه روی گیم پد بازی کرد یا نه اما بازی های wii رو میشه روی گیم پد بازی کرد البته گیم پد فقط نقش مانیتور رو ایفا میکنه

بله میشه بازی کرد برای اجرای بازی های گیم کیوب باید یک بازی ارجینال گیم کیوب داشت که بازی کپی رو بتونید verify کنید
جدیدا تست نکردم ببینم بازی گیم کیوب رو میشه روی گیم پد بازی کرد یا نه اما بازی های wii رو میشه روی گیم پد بازی کرد البته گیم پد فقط نقش مانیتور رو ایفا میکنه

سلام
نمیشه برای بازی های wii تصویر رو انداخت روی tv ?
تمام بازی های wii رو اجرا میکنه ؟ حتی wiiware?

سلام
نمیشه برای بازی های wii تصویر رو انداخت روی tv ?
تمام بازی های wii رو اجرا میکنه ؟ حتی wiiware?
اون حالتی که شما می تونید,بازی رو روی گیم پد بفرستید,حالت اضافه هست.
در حالت اصلی بازی روی تلویزیون اجرا می شه.
فکر کنم بازی های wiiware هم اجرا می کنه.

با اجازه از تمامی دوستانی که ما رو بن کردند ادامه اخبار رو دنبال میکنیم :| ortegoli هستم
آخه بن کردید منو اونم دائم :( شاید دیگه نیام تا زمانی که ایدی منو از بن در بیارن اینم برای رفیقم مجیده دارم ازش استفاده میکنم

کارکتر waluigi هم به بازی super smash bros پیوست
630x.jpg

بازی sword & soliders که نسخه ی اصلی ان بر روی کنسول wii بود نسخه ی دومش در دست توسعه هستش

آخرین ویرایش:
دوستان گرافیک این کنسول دو سه سال دیگه مثل wii نسبت به ps3 و x360 هست؟
یه مقایسه بین سخت افزار wiiu با ps4 و xone بکنید ممنون میشم

سلام به همه

چنتا سوال درباره wii u دارم ممنون میشم جواب بدید

1. پک بیسیک بدون بازی تو بازار بود الان گیر میاد؟ قیمت نو و دست دومش چقدره؟ مشکلی نداره این پک؟

2. Wii U Premium 32GB محتویات پکش چیاس؟ چون چنتا عکس دیدم که یه گیم پید کلاسیک پرو هم همراهشه واقعا همراهشه یا نه ؟

البته این باندل خوبه ولی گیر نمیاد و بدیش اینه pal هست والبته 50 دلار گرونتره

x6130x-narenji-20131201.jpg.pagespeed.ic.BXw9vHvgG2.jpg

3 . من از باندل Wii Party U Bundle خیلی خوشم اومده مزیتش اینه هم دوتا بازی گروهی مفرح داره هم یه wiimote داره موشن پلاس داخلی اصل هست بدرد بازی کردن بازیا wii میخوره 210 هزار تومن جلو میفتی

x63230x-narenji-20131201.jpg.pagespeed.ic.9p6DiNfbe1.jpg

آیا این باندل تو ایران هست؟ قیمتش چنده؟ ارزش خرید داره بنظر شما؟ این باندل محتویاتش کمتر از باندلا دیگه اس؟ اخه تو unbox دیدم استند نداره

4. قسمت wii کنسول کپی خور شده کسی کپی خور کردنشو انجام میده؟ قیمت کپی خور کردنش چقدره؟ بازیا wii راحت اجرا میکنه؟ بازیا wii با چی اجرا میکنه هارد اکسترنال؟

5. ویموت ها wii روی wii u کار میکنن؟

6. حجم اپدیت هاش چند مگه؟ مثل 3ds میشه رفت شاپ دمو بازی دانلود کرد بازی کرد؟ محدودیت اجرا دارن؟ بازی رایگان هم داره مثل بازیا کلاسیک؟

و حرف اخر با کسایی که این کنسول دارن آیا ارزش خرید داره بخرم؟

آخرین ویرایش:
1 : آکبندش که گیر نمیاد . دست دومش هم حدود 700-800 می ارزه ( بستگی به فروشنده داره )

2 - نمیدونم ولی تو گوگل سرچ کنی میزنه چیا داره

3- کلا وی یو تو بازار کمه چه برسه پک مخصوص باشه . وگر اینکه سفارش بدی

4 - قسمت وی دستگاه هک شده که تو توپخونه انجام میدن ( یکی از دوستان به اسم مهدی ارتگلی هم انجام میده )

5 - بله جواب میده

6 - آپدیت هاش هم حدوا 200-300 مگ تا 50-60 مگ . بعضی بازیها فری هست که میشه رو دستگاه دانلود کرد

7 - بستگی به سلیقه داره . کلا اگه بخوای بازیهای فان و مخصوصا 4-5 نفره بازی کنی عالیه ( ماریو هاش - نینتندو لند - زامبی یو - دانکی کونک و .... عالیه )

1 : آکبندش که گیر نمیاد . دست دومش هم حدود 700-800 می ارزه ( بستگی به فروشنده داره )

2 - نمیدونم ولی تو گوگل سرچ کنی میزنه چیا داره

3- کلا وی یو تو بازار کمه چه برسه پک مخصوص باشه . وگر اینکه سفارش بدی

4 - قسمت وی دستگاه هک شده که تو توپخونه انجام میدن ( یکی از دوستان به اسم مهدی ارتگلی هم انجام میده )

5 - بله جواب میده

6 - آپدیت هاش هم حدوا 200-300 مگ تا 50-60 مگ . بعضی بازیها فری هست که میشه رو دستگاه دانلود کرد

7 - بستگی به سلیقه داره . کلا اگه بخوای بازیهای فان و مخصوصا 4-5 نفره بازی کنی عالیه ( ماریو هاش - نینتندو لند - زامبی یو - دانکی کونک و .... عالیه )

1 . میشه یه کاری کرد قیمت مناسبی داره بنظرت ارزش داره بگیرم؟

2 . تو چنتا عکس دیدم گیم پد کلاسیک پرو هم داره خواستم مطمعن بشم

3. پکش خوبه به نفع ادمه البته اتند نداره انگار میخوام بگم برام بفرستن اگه قطعی شد

4 . عالیه

5 . چه عالی

6. چه آپدیتا سنگینی . خیلی خوبه خودت تاحالا بازی مجانی دان کردی

7. فن نینتندو ام ناسلامتی :d فقط چون گرونه wii u و الان زیاد فروش نداشته یکمی سوال داشتم

ممنون از کمکت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or