سوالات و مشکلات و راهنمای درباره Wii U

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یکی بگه از کجا کنسولو بگیرم که ارزونتر بده و اینکه بازیاشو جایی هست بیاره؟(تا حالا کدوم بازیهای نینتندو اومده ایران که این یکی بیاد!:|)
و دیگه اینکه دیجیتالی بخوام بخرم کارت نینتندو رو از کجا باید بگیرم؟:-/
و پرسش آخر اینکه مثل آدم میشه آنلاین بازی کرد دیگه؟:d

یکی بگه از کجا کنسولو بگیرم که ارزونتر بده و اینکه بازیاشو جایی هست بیاره؟(تا حالا کدوم بازیهای نینتندو اومده ایران که این یکی بیاد!:|)
و دیگه اینکه دیجیتالی بخوام بخرم کارت نینتندو رو از کجا باید بگیرم؟:-/
و پرسش آخر اینکه مثل آدم میشه آنلاین بازی کرد دیگه؟:d

در مورد پرسش آخر شما بدون هزینه دادن میتونید آنلاین بازی کنید
من متئسفانه قیمت دقیق ندارم اما حدود 1400 delxue رو فروشگاه dcinpc داره
همون فروشگاه بازی هاش رو هم داره و فکر کنم سفارش هم بگیره

کارت دیجیتلی خرید هم داره dcinpc

البته شاید از dcinpc بهتر هم باشه که هست فکر کنم اما من دقیق نمیشناسم

ortegoli هم فرکر کنم بد نباشه قیمتشون

اما کلا من نمیتونم توصیه کنم حتما که چه شخص یا فروشگاهی بهتره

http://forum.persiantools.com/members/ortegoli.144967/

WiiU 32 گیگ بیشتر نیست دیگه درسته؟ پس احتمالاً 2 تا بازی دانلود کنی، پر میشه!
حجم بازیها که دیجیتالی میخریم چقدره معمولاً؟
بله 32GB هست اما می تونید از هارد و مموری هم استفاده کنید.
خیر به این راحتی ها پر نمی شه.
حجم بازی ها هم متغیر هستند,اما معمولا 7 گیگ هست.

من از کپی کردن قسمت Wii پشیمون شدم! به خودم گفتم توی این نسل، از بازی کپی خبری نیست![-x
ترجیح میدم اگر برای Wii بازی‌ای میخوام بگیرم، اصل باشه. البته اونقدری هم نیست. تنها بازی‌ای که خیلی دلم می‌خواد بازیش کنم، Red Steal 2 هست. Red Steal 1 که عالی بود. ولی 2 شو نتونستم بازی کنم.
ماریو گالاکسی 2 هم بدم نمیاد امتحانش کنم ولی با وجود دنیای 3بعدی ماریو برای WiiU، فکر نمیکنم دیگه سراغ گالاکسی 2 برم!
به هر حال ما که شانس ناریم. یهو کپی میکنیم، گند میخوره به کل دستگاه!:|

ببخشید باندل Wii Party U Bundle تو ایران هست؟ اگه هست چنده؟ اگه نیست چجوری میشه آورد؟

10848298-1381336777-114524.jpg

تو اینترنت گشتم این مشخصات پیدا کردم

Wii Party U Bundle

باندل Basic که اوایل عرضه کنسول 300 دلار قیمت داشت و البته چندان طرفدار هم نداشت این بار با موارد اضافه ای بازگشته که به نظر این بار برخلاف قبل پرطرفدار است. چندی پیش راجع به فروش این باندل در ژاپن برای تان گفتیم و همین موضوع ثابت می کند که بازی های گروهی چقدر برای ژاپنی ها ارزشمند هستند. این باندل شامل موارد زیر است:
کنسول سفید رنگ با 8 گیگابایت حافظه

گیم پد سفید رنگ

Wii Remote Plus سفید رنگ

Wii Party U و Nintendo Land هر کدام روی دیسک های جداگانه

آداپتور AC برای کنسول و گیم پد

سنسور بار

کابل HDMI

این باندل جایگاه شارژ گیم پد و استندها را کم دارد اما در عوض یک وی ریموت پلاس به همراه 2 بازی دارد که قیمت آن را نسبت به باندلهای اولیه بیسیک که هیچ کدام را نداشت تغییر نداده است

تو این سایت زده 249 دلاره

Wii U Wii Party U + Nintendo Land Basic Pack (LIMITED) Games Consoles | Nintendo UK Store

با مقایسه ای که کردم این باندل 4 تا مزیت داره

1. ویموت موشن پلاس داخلی اصل که تو چنتا سایت دیدم 210 هزار تومان قیمت دادن ( همون کاور ژله ای از پشت شهرداری پرسیدم دونه ای 20 هزار تومانه)

2 . داشتن 2 تا بازی اورجینال جدا فیزیکی که ارزش هر بازی فکر نکنم زیر 100 هزار تومان باشه چون نو هستن

3 . قیمش 50 دلار ارزونتره از پکا دیگه

4. سفیده ( سفید بنظرم قشنگتره و مثل سیاه ها لک نمیشه آخه چنتا عکس دیدم سیاه ها خیلی لک میشن و خط نشون میدن)

بدیش اینه استند و استند شارژ گیم پد نداره

نظر شما چیه؟ از چه راهی میشه آورد ارزون در بیاد؟

آخرین ویرایش:
من ندیدم این باندلو تو ایران.
برای خرید از سایتهای خارجی، راه هست. ولی خب ارزون در نمیاد. مخصوصاً اگه از آمریکا خرید کنی(مثل آمازون و eBay)
ولی سایتهایی که مرکزون توی چینه (مث سایت play-asia.com) ارسال مستقیم به ایران داره و ارزونتر در میاد(من احتمالاً بازیهامو از این سایت بگیرم).

من ندیدم این باندلو تو ایران.
برای خرید از سایتهای خارجی، راه هست. ولی خب ارزون در نمیاد. مخصوصاً اگه از آمریکا خرید کنی(مثل آمازون و eBay)
ولی سایتهایی که مرکزون توی چینه (مث سایت play-asia.com) ارسال مستقیم به ایران داره و ارزونتر در میاد(من احتمالاً بازیهامو از این سایت بگیرم).

این سایتا تو چین هستن معتبر هستن؟ ارسالشون چقدر طول میکشه دستمون برسه؟ هزینه حمل چقدر میشه؟

همین باندل ببین چند زدن به پول ما چقدر در میاد؟

دستت درد نکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or