سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ممنون از راهنماییت ولی شارژر من play & charge kit نیست و از همون اول که خریدمش وقتی گذاشتم تو شارژ بعد از نیم ساعت چراغ سبزش روشن شد و 1 ساعت که بازی کردم باتری خالی شد و دوباره که گذاشتم تو شارژ نیم ساعته پر شد و بعد از 1 ساعت دوباره باتری خالی شد
من هم دقیقا همین مشکلو دارم و بهم گفتن که باتری تقلبی بت انداختن!!!!!!:-"
حالا من تو فکرشم باتری قلمی شارژایبل بخرم. شما هم این کار کنی بهتره. دوستم یه دوراسل 25000 خریده یه ماهه داره بازی میکنه هنوز شارژ دسته رو خط دومه!!!!!!!!!!:eek::eek::eek:

سلام بر همه
آقا من ایکس باکسم مشکل پیدا کردعه و شدیدا نیاز به کمک شما دارم. لطفا در اسرع و قت بهم جواب بدین چون امشب دارم می رم شهرستان
من چند وقتی بود بعضی وقت های ایکس باکسم دیسک ها را به زور می خواند و ببعضی وقت ها وسط بازی تیک می زن. اما امروز وقتی دیسک رو داخل دستگاه می زارم اصلا نمی خونه. یعنی به حالت open tray باقی می مونه و دیسک حتی نمی چرخه.تو رو خدا بگین مشکلش چیه و این که در احتمالات مختلف چه قدر هزینه داره. و اگر بخواهم کلا درایور رو عوض کنم هزینش چه قدر می شه.

سلام بر همه
آقا من ایکس باکسم مشکل پیدا کردعه و شدیدا نیاز به کمک شما دارم. لطفا در اسرع و قت بهم جواب بدین چون امشب دارم می رم شهرستان
من چند وقتی بود بعضی وقت های ایکس باکسم دیسک ها را به زور می خواند و ببعضی وقت ها وسط بازی تیک می زن. اما امروز وقتی دیسک رو داخل دستگاه می زارم اصلا نمی خونه. یعنی به حالت open tray باقی می مونه و دیسک حتی نمی چرخه.تو رو خدا بگین مشکلش چیه و این که در احتمالات مختلف چه قدر هزینه داره. و اگر بخواهم کلا درایور رو عوض کنم هزینش چه قدر می شه.
احتمال 90% لنزتون خراب شده.
معمولاً علائم اش این طوریه که صدای تق تق می‌ده و فقط دیسک‌های با کیفیت مثل اوریجینال یا ورباتیم رو می خونه ولی بعد یک مدت که کار کنه و گرم شه بقیه رو هم می خونه. و بعد یه مدت هیچی نمی‌خونه.
درایو لازم نیست عوض شه لنز درایو رو با حدودد 20 هزار تومن عوض می کنند.
با تنظیم لنز هم شاید یه مدت کار کنه.

احتمال 90% لنزتون خراب شده.
معمولاً علائم اش این طوریه که صدای تق تق می‌ده و فقط دیسک‌های با کیفیت مثل اوریجینال یا ورباتیم رو می خونه ولی بعد یک مدت که کار کنه و گرم شه بقیه رو هم می خونه. و بعد یه مدت هیچی نمی‌خونه.
درایو لازم نیست عوض شه لنز درایو رو با حدودد 20 هزار تومن عوض می کنند.
با تنظیم لنز هم شاید یه مدت کار کنه.

این داستان open tray تقریبا واسه همه شده ! جدیدا من هم با این موضوع روبرو شدم ! اما واسه من خیلی عجیب شده ! بعد از آبدیت فرمور دستگاه به LT ورژن یک که قبل از عید آپ کردم مشکلات شروع شد! عجیبترین چیز این هست که درایور من با یک نوع دیسک به نام رد لایت یه همچین مارکی مشکل پیدا کرده و هر چی زور میزنه نمیتونه بخونه ! جالب ایجاست که همه دیسکها حتی دیسکهای شرکتی تو بازار رو هم میخونه فقط با این نوع دیک مشکل داره ! 3 تا بازی ائرجینال دارم که وقتی میزارم به هیچ وج مشکل ندارم ! من به خرابی درایور اعتقاد ندارم ! چون اگه درایو دستگاه خراب بود اصلا نباید سی دی رو بخونه ! جدیدآ هم تو بعضی از بازیها هی میگه دیسک رو پاک کن ! این مشکل از زمانی واسه من پیش اومد که LT ورژن 1 قبل از عید رو ریختم ! جالبتر اینکه دیسکهایی که از بازار میگیرم این دیسکهای جدید با هیچ کدوم مشکل ندارم و دستگاه خیلی راحت میخونه ! یکی از دوستان گفت ورژن جدید LT.1.1 رو بریزی دزست میشه !

این داستان open tray تقریبا واسه همه شده ! جدیدا من هم با این موضوع روبرو شدم ! اما واسه من خیلی عجیب شده ! بعد از آبدیت فرمور دستگاه به LT ورژن یک که قبل از عید آپ کردم مشکلات شروع شد! عجیبترین چیز این هست که درایور من با یک نوع دیسک به نام رد لایت یه همچین مارکی مشکل پیدا کرده و هر چی زور میزنه نمیتونه بخونه ! جالب ایجاست که همه دیسکها حتی دیسکهای شرکتی تو بازار رو هم میخونه فقط با این نوع دیک مشکل داره ! 3 تا بازی ائرجینال دارم که وقتی میزارم به هیچ وج مشکل ندارم ! من به خرابی درایور اعتقاد ندارم ! چون اگه درایو دستگاه خراب بود اصلا نباید سی دی رو بخونه ! جدیدآ هم تو بعضی از بازیها هی میگه دیسک رو پاک کن ! این مشکل از زمانی واسه من پیش اومد که LT ورژن 1 قبل از عید رو ریختم ! جالبتر اینکه دیسکهایی که از بازار میگیرم این دیسکهای جدید با هیچ کدوم مشکل ندارم و دستگاه خیلی راحت میخونه ! یکی از دوستان گفت ورژن جدید LT.1.1 رو بریزی دزست میشه !
بله اون باگ LT 1 هم هست. ولی فقط با یه سری دیسک ها هستش و این که اصلاً نمی‌خونه نه این که وسطش بیاد بیرون.
و همون طوری که گفتن توی 1.1 حل شده.

بله اون باگ LT 1 هم هست. ولی فقط با یه سری دیسک ها هستش و این که اصلاً نمی‌خونه نه این که وسطش بیاد بیرون.
و همون طوری که گفتن توی 1.1 حل شده.

خوب دوست من حق با شماست ! اگر اصلا نمیخونه داستان چیز دیگری هست ! ولی این دوست ما همین مشکل شما رو داشت !

خوب چند نکته مهم در مورد فرمور LT چیزی که ما در بازار تجربه کردیم به دوستان بگم :

دیروز تو بازار توبخونه بحث داغ بود و خیلی ها اومده بودن و از اروری که دستگاهاشون میداد میگفتن ! فروشنده میگفت که ارور چه هست ؟ بنده خدا ها مردم ! هی میگفت ارور مربوط open tray هست ! فروشنده میگفت اگر آخرین فرمور LT رو ریختی و مشکل داری لنز دستکاه آسیب دیده و باید لنز رو تعویض کنی ! اما نکته مهم این هست که کسانی فرمور LT ورژن 1 رو ریختن بیشتر دچار این مشکل هستند ! بنده خودم دیشب برای یکی از دوستان با آموزشهایی که تو سایت بود بلاخره بعد از 3 ساعت فرمور دستگاه رو از LT 1 به LT 1.1 بی مشکل تغییر دادیم ! دوست ما هم یه جاسپر آرکد داشت که بنده خدا 5 ماه بیشتر نبود خریده بود و داشت سکته میکرد که بابا من 5 ماه نیست این دستگاه رو خریدم ! چه طور میشه لنز خراب شده باشه ؟؟؟؟ پس از تغییر در فرمور دستگاه مثل اولش شد و دیگه تمام سی دی ها رو به مشکل اجرا کرد ! تو بازار هم اون بنده خدا با تغییر فرمور کارش درست شد و فروشنده به اصطلاح وارد صورتش کش اومد ! دوستانی که مشکل مشابه دارند اگر LT ورژن 1 روی دستگاشون هست آپ کنن به 1.1 ! بی شک مشکل حل میشه و بیخود به درایو دستگاه شک نکنند !

آخرین ویرایش:
یه راهی رو امتحان کنین ببینین جواب میده یا نه. حدودآ 1 ساعت , 1.5 ساعت که با 360 بازی کردین و یه کمی گرم شد , اون دیسکی که نمیخونه رو امتحان کنین !
اولین 360 من همین مشکل رو با Verbatim داشت ! به هیچ وجه این نوع دیسک رو نمیخوند و بقیه رو راحت اجرا میکرد. ولی وقتی یه کم گرم میشد و Verbatim رو میذاشتم توش , راحت کار میکرد !!

آقا من پروفایل قبلیم روی هاردم بود. الان هاردم را به کنسول جدید که میزنم نمیتونم پروفایل را اجرا کنم.

میگه Profile Crapted . کلی سیوی و گیم اسکور داشتم. یعنی همشون پر؟ باید پروفایل جدید بسازم یا باید کنسول را وصل کنم لایو برم تو قسمت Recore gametrag . اصلا اون چیه؟

ممنون میشم کمکم کنید که چطور مشکل را حل کنم

آقا من پروفایل قبلیم روی هاردم بود. الان هاردم را به کنسول جدید که میزنم نمیتونم پروفایل را اجرا کنم.

میگه Profile Crapted . کلی سیوی و گیم اسکور داشتم. یعنی همشون پر؟ باید پروفایل جدید بسازم یا باید کنسول را وصل کنم لایو برم تو قسمت Recore gametrag . اصلا اون چیه؟

ممنون میشم کمکم کنید که چطور مشکل را حل کنم

:-":-":-":confused::confused::confused::confused:

دوستان به یه مشکلی برخوردم. خواستم با فلش دیسک اپدیت 12 مگی ساپورت بازی های xbox رو بریزم. فلش رو وصل کردم و کنسول رو restart کردم و دیدم یهو ارور e71 میده. هیچی فلش رو دراوردم و دوباره restart کردم کنسول درست بالا اومد. (فریم ویرم LT هم روش نصبه) به نظرتون مشکل از کجا بوده؟
دوستان کسی نیست این سوال ما رو جواب بده؟:confused:

اقایون چن تا سوال حیاتی

چه طوری میتونم تمام سیو ها رو از هاردم پاک کنم

اگه بخام پروفایلم رو حذف/ یا پاک کنم چه کار باید بکنم

برای وصل کردن هارد xboxبه کامپیوتر از چه کابلی باید استفاده کنم
sata یا

esata

پیشاپیش از بابت راهنمایهاتون ممنونم

:bye::rose::praying:

سلام برادران عزیز :دی

من این هفته اکانت ( گُلد ) لایو گرفته هنوز شروع نکرده کلی مشکل دارم , ممنون میشم کمک کنید .
اول که امروز تنظیمات ID رو داشتم عوض میرکردم ( اسم شهرو اینا .. ) بعدش تو هر باززی رفتم دیگه وصل لایو نشد ارور میده که تنظیمات ID تون مشکل داره و ...

کلا ً یه راه حلی نیست همه تنظیماتو برگردوند به حالت اول ؟ ( گندش در اومده :biggrin1: )

مشکل بعدی هم اینکه رسما از خود دستگاه هیچ فایلی دانلود نمیشه ( به جر آپدیت ها ) ( Ultimate Team / Map ها یا هرچیو که Free هم بود تست میکنم میگه ارتباط با سرور امکان پذیر نمیباشد : دی )

اگه واضح نبود بگید با عکس یا ... ارور هارو کامل بگم چون الان کاملا اکانت بدون استفادست :|

ممنون ;)

سلام
xbox من مدتیه سه چراغ شده با کد مخفی 0200 .
کنسولمو کرمانشاه 15 تومن تعمیر میکنن . قیمت خوبیه؟
من زیاد به تعمیرکاره اظمینان ندارم . مثلا اگه بخواد خدایی نخواسته ، زبونم لال یه قطعه ای عوض کنه از کجا می تونم بفهمم؟

سلام بر بزرگان بازیسنتر
آقا من یه 360 جدید خریدم و میخوام هارد 360 قدیمم رو بزارم ولی وقتی هارد رو میزارم هارد رو میشناسه و اطلاعات هاردم رو هم نشون میده حتی پروفایل هام رو ولی پروفایلم رو نمیاره و انگار باید پروفایل جدید بسازی!!
اگه میشه راهنمایی کنین که چی کار کنم ؟
بازم ممنون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or