سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با عرض سلام من چند وقت پیش ایکس باکسم یک چراغه شد البته ریجنش پال بود اما وقتی که درستش کردم از اون موقع به بعد دیگه بازیهای پال رو نمیخونه نه قدیمی نه جدید درضمن التی هستش

با عرض سلام خدمت دوستان
من یه مشکلی با دسته دارو و اون اینه که زمانی که دستگاه رو به برق میزنم و با دسته روشن می کنم بدون هیچ مشکلی کار می کنه ولی وقتی دستگاه رو ریست و یا خاموش و روشن میکنم
دیگه دسته رو نمیشنامه و روی دسته تمام چراغها روشن و خاموش میشه و حتماً دستگاه رو باید از برق بکشم و 30 ثانیه بعد روشن کنم اونوقت درست میشه
میشه کمک کنید که مجبور نباشم برای ریست و یا روشن و یا خاموش کردن هی برق دستگاه رو بکشم
داداش اون دکمه کوچیک کنار البی واربی رو با اون دکمه کوچیک کنار مموری استیکهارو نگه دار تا اینکه دستگاه دسته رو پیدا کنه اگه پیدا نکرد احتمالا برای مدت طولانی از باطریهای معمولی استفاده کردی وبه مدار دسته اسیب زده

احتمالاً مشکل از دیسک بوده که تاب داشته. با دیسک‌های دیگه هم همین‌طور می‌شه؟
اگه دیسک تاب داره و خش می‌اندازه توی دستگاه نگذارید چون به لنز درایو آسیب می‌زنه.
نه تا حالا که نشده. ولی الان که دارم نگاه میکنم میبینم یکم تاب داره. ولی این دیسک مالزیایی بود. نمیدونم چرا این طوریه! 5 هزار تومن پول دادم برا این!!!!؟؟؟ دیسک هایی که 3 تومن خریدم از لحاظ قیافه سی دی محکم تر به نظر میاد!!!:confused:
پس با این دیگه بازی نکنم دیگه نه؟

یه مشکل دیگه هم دارم:
من رو دسته یه دست باطری شارژی هم گرفتم , ولی باطری فقط 15 دقیقه میره! در صورتی که رو جعبش نوشته 8 ساعت. مشکل از باطریه یا شارژ نمیشه درست؟

یه مشکل دیگه هم دارم:
من رو دسته یه دست باطری شارژی هم گرفتم , ولی باطری فقط 15 دقیقه میره! در صورتی که رو جعبش نوشته 8 ساعت. مشکل از باطریه یا شارژ نمیشه درست؟
باطری های شارژی باید 12 ساعت بذاری واسه شارژ
یه بار بذار اگه درست نشد حتما از باتریه

باطری های شارژی باید 12 ساعت بذاری واسه شارژ
یه بار بذار اگه درست نشد حتما از باتریه
نه من نذاشتم این قدر ولی وقتی میزارم زودی چراغش سبز میشه!
راستی فقط رو دستگاه باید شارژ شه؟ نمیشه رو شارژر گوشی بزارم؟ آخه گوشیم usb یه.

ببخشید این سوال رو واقعا نمیدونستم کجا بپرسم
میشه یه بازی رو از روی کول دیسک اجرا کرد؟ چه جوری؟

Last edited by a moderator:
ببخشید این سوال رو واقعا نمیدونستم کجا بپرسم
میشه یه بازی رو از روی کول دیسک اجرا کرد؟ چه جوری؟
الآن نه. ولی توی آپدیت بعدی که قراره همین بهار بیاد این امکان اضافه می‌شه که بازی رو توی فلش نصب کرد مثل هارد در هر صورت دیسک باید داخل دستگاه باشه.

یه مشکل دیگه هم دارم:
باطریهارو قبل از استفاده همون اول باید بذاری 8ساعت زیر شارژ تادرست کارکنه

سلام دوباره دستگاهموهم روشن کردم بازسه چراغ شدکدگیری کردم کد0130داد از چیه؟بعداز خاموش روشن دوباره درست میشه:mad:

Last edited by a moderator:
سلام من یه فایل avi و یه زیرنویس فارسی SRT رو داخل یک پوشه با یک اسم گذاشتم ......ولی داخل xbox 360 arcade زیرنویس نمایش داده نمیشه ! باید چیکار کنم تا زیرنویس هم نمایش داده بشه ؟
از چه باطری و شارژری برای دسته xbox360 استفاده کنم بهتره؟
چند روز قبل از عید یک( XBOX360 Power Bank (Battery and charger از توپخونه خریدم به قیمت 10000 تومان و عکسشم اینجا هستش http://www.diytrade.com/china/4/products/6529496/XBOX360_Power_Bank_Battery_and_charger.html از شانس بد من مشکی هستش و دسته ایکس باکس من سفیده واسه همین میخوام یه خوبشو بخرم و اینکه شما چی پیشنهاد می کنید؟
ممنون

دوستان یکی از بچه ها تو امضاش نوشته میشه ریجن رو فری کرد ! میشه جدا؟
البته به "مشکلات کنسول X360" که مربوط نمی‌شه.
ولی بله می‌شه البته تحت شرایطی (قدیمی بودن و آپدیت نبودن داشبورد) که در اون صورت با JTag خیلی کارهای جالب می‌شه انجام داد که یکیشون Free Region کردنه.

سلام دوستان.
امروز وقتی داشتم pure رو بازی میکردم یه دفعه موقع لودینگ چند تا مربع سبز ظاهر شد و حالتی به وجود آمد که انگار تصویر دچار اخلال شده ولی وقتی لودینگ تموم شد دیگه اثری نبود و بازی اجراشد.علت چیه؟
دستگاه من جاسپره و 1 ماهه خریدم.

آخرین ویرایش:
دیسک های رو باچی میشه تمیز کرد که راحت تر بازی ها اجرا شه مثلا الان من MW2 رو اصلا نمیتونم اجرا کنم به هر روشی نمیشه ! Help

بهترین روش تمیز کردن شستن با آب و مایع هست.ولی بعضی اوقات هم اینقدر خش ومش رو دیسک میفته که دیگه برای درایو قابل خوندن نیست.مثل MW2 شما به احتمال زیاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or