داداش اون دکمه کوچیک کنار البی واربی رو با اون دکمه کوچیک کنار مموری استیکهارو نگه دار تا اینکه دستگاه دسته رو پیدا کنه اگه پیدا نکرد احتمالا برای مدت طولانی از باطریهای معمولی استفاده کردی وبه مدار دسته اسیب زدهبا عرض سلام خدمت دوستان
من یه مشکلی با دسته دارو و اون اینه که زمانی که دستگاه رو به برق میزنم و با دسته روشن می کنم بدون هیچ مشکلی کار می کنه ولی وقتی دستگاه رو ریست و یا خاموش و روشن میکنم
دیگه دسته رو نمیشنامه و روی دسته تمام چراغها روشن و خاموش میشه و حتماً دستگاه رو باید از برق بکشم و 30 ثانیه بعد روشن کنم اونوقت درست میشه
میشه کمک کنید که مجبور نباشم برای ریست و یا روشن و یا خاموش کردن هی برق دستگاه رو بکشم
نه تا حالا که نشده. ولی الان که دارم نگاه میکنم میبینم یکم تاب داره. ولی این دیسک مالزیایی بود. نمیدونم چرا این طوریه! 5 هزار تومن پول دادم برا این!!!!؟؟؟ دیسک هایی که 3 تومن خریدم از لحاظ قیافه سی دی محکم تر به نظر میاد!!!:confused:احتمالاً مشکل از دیسک بوده که تاب داشته. با دیسکهای دیگه هم همینطور میشه؟
اگه دیسک تاب داره و خش میاندازه توی دستگاه نگذارید چون به لنز درایو آسیب میزنه.
باطری های شارژی باید 12 ساعت بذاری واسه شارژیه مشکل دیگه هم دارم:
من رو دسته یه دست باطری شارژی هم گرفتم , ولی باطری فقط 15 دقیقه میره! در صورتی که رو جعبش نوشته 8 ساعت. مشکل از باطریه یا شارژ نمیشه درست؟
نه من نذاشتم این قدر ولی وقتی میزارم زودی چراغش سبز میشه!باطری های شارژی باید 12 ساعت بذاری واسه شارژ
یه بار بذار اگه درست نشد حتما از باتریه
الآن نه. ولی توی آپدیت بعدی که قراره همین بهار بیاد این امکان اضافه میشه که بازی رو توی فلش نصب کرد مثل هارد در هر صورت دیسک باید داخل دستگاه باشه.ببخشید این سوال رو واقعا نمیدونستم کجا بپرسم
میشه یه بازی رو از روی کول دیسک اجرا کرد؟ چه جوری؟
باطریهارو قبل از استفاده همون اول باید بذاری 8ساعت زیر شارژ تادرست کارکنهیه مشکل دیگه هم دارم:
من رو دسته یه دست باطری شارژی هم گرفتم , ولی باطری فقط 15 دقیقه میره! در صورتی که رو جعبش نوشته 8 ساعت. مشکل از باطریه یا شارژ نمیشه درست؟

البته به "مشکلات کنسول X360" که مربوط نمیشه.دوستان یکی از بچه ها تو امضاش نوشته میشه ریجن رو فری کرد ! میشه جدا؟
دیسک های رو باچی میشه تمیز کرد که راحت تر بازی ها اجرا شه مثلا الان من MW2 رو اصلا نمیتونم اجرا کنم به هر روشی نمیشه ! Help