astatira
کاربر سایت
بله تا وقتی نکشی تاریخ میمونهيعني هميشه بايد ترانس تو برق باشه
بله تا وقتی نکشی تاریخ میمونهيعني هميشه بايد ترانس تو برق باشه
مشکل خاصی پیش نمیاد ولی اگه از برق بکشی خیلی بهتره چون برق اضافی تو ترانس جمع نمیشهآقا یه سوال
موقعی که بازی نمی کنیم ترانسو قطع کنیم یا بذاریم به حالت STAND BY باشه کدوم حالت بهتره ؟؟
اگه مثلا 2 روز نخاستیم بازی کنیم چطور مشکلی پیش میاد؟
مشکل خاصی پیش نمیاد ولی اگه از برق بکشی خیلی بهتره چون برق اضافی تو ترانس جمع نمیشه
با سلام !
دوستان من به مشکل عجیبی خوردم !!!
من زمانی که میخوام کنسول رو روشن کنم دکمه ایجکتو که میزم در درایو باز نمیشه !!! ولی دفعه دوم که میزنم باز میشه ! جالب اینجاست که فقط همون دفعه اول اینجوری میشه !!! و دیگه هیچ وقت طی بازی و یا تعویض دیسک مشکلی براش بوجود نمیاد !!! جالب تر اینکه وقتی کنسول 5 تا 6 ساعت خاموش هست باز که روشن میکنم مشکلی نداره ولی بیش از8 ساعت کنسول خاموش باشه همون سری اول باید دوبار کلید ایجکتو بزنم که درایو باز بشه ! پس از اون دیگه اصلا گیر نمیکنه و راحت بازو بسته میشه !!! به نظر شما مشکل چی هست ؟؟؟:confused::confused::confused:
درایوت سامسونگ هست؟
نه دوست من لایتونه !!!! حالا اگه سامسونگ باشه چه فرقی میکنه ؟
من یه مشکل با یک درایو سامسونگ پیدا کردم، اونم اینه که وقتی روشن میشه یه دفعه یه صدای تق میکنه و می ایسته، اصلا نمیشه باهاش بازی یا کار کرد، فکر کنم کم کم روی سی دی ها هم خش بندازه. کاریش میشه کرد؟
آخه سامسونگها معمولا اینطوری میشن. برای همین باید باز بشن و واشرشون را توی آب جوش بندازی، بعدش درست میشن.
ولی احتمالا مشکل شما چیز دیگه ای هستش، چون من تا حالا نشنیدم غیر از سامسونگ درایو دیگری اینطوری بشه.
اگر کسی راه این رو میدونست، ممنون میشم بگه.
دقیقا کنسول لانچ دوستم اینطور شد (اونم سامسونگ بود)
برد دادش nextgen واسه تعمیر بش گفت خاک گرفته و درست دیسک نمیچرخه همچنین اینکه لنزش را باید عوض کنیم.
خلاصه لنزش رو عوض کردن + تعویض یه مشت قطعه داخلیش که بالا پایین بشه و راحت دیسک بچرخه ، بعد از تعمیر درست شد. اما یک ماه بیشتر کار نکرد و دوباره دقیقا به همون شکل درومد و nextgen این بار گفتش چاره ایی جز تعویض درایور نیست (البته تعویض خیلی دردسر داره باید ست بشه با دستگاه)
با سلام !
دوستان من به مشکل عجیبی خوردم !!!
من زمانی که میخوام کنسول رو روشن کنم دکمه ایجکتو که میزم در درایو باز نمیشه !!! ولی دفعه دوم که میزنم باز میشه ! جالب اینجاست که فقط همون دفعه اول اینجوری میشه !!! و دیگه هیچ وقت طی بازی و یا تعویض دیسک مشکلی براش بوجود نمیاد !!! جالب تر اینکه وقتی کنسول 5 تا 6 ساعت خاموش هست باز که روشن میکنم مشکلی نداره ولی بیش از8 ساعت کنسول خاموش باشه همون سری اول باید دوبار کلید ایجکتو بزنم که درایو باز بشه ! پس از اون دیگه اصلا گیر نمیکنه و راحت بازو بسته میشه !!! به نظر شما مشکل چی هست ؟؟؟:confused::confused::confused: