سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا یه سوال
موقعی که بازی نمی کنیم ترانسو قطع کنیم یا بذاریم به حالت STAND BY باشه کدوم حالت بهتره ؟؟
اگه مثلا 2 روز نخاستیم بازی کنیم چطور مشکلی پیش میاد؟

ممنون که جواب دادید، ولی همچنان مشکل دارم، شماره ارور که بهم میده 0013 (رم خیلی داغ) است. بعد باز کردن کنسول چند ثانیه طول نمیکشه که دو چراغ میشه، ایکس باکس رو باز کردم و داریو رو گذاشتم کنار تا خنک باشه، الان چند دقیقه میمونه برای تست یکم گیم بازی کردم چند دقیقه بعد بازم دو چراغ شد، فکر نکنم روش کولینگی باشه که بهتر از باز کردن کنسول باشه، فکر کنم یه اشکالی تو قسمت رم داشته باشم، لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم

من یه مشکل با یک درایو سامسونگ پیدا کردم، اونم اینه که وقتی روشن میشه یه دفعه یه صدای تق میکنه و می ایسته، اصلا نمیشه باهاش بازی یا کار کرد، فکر کنم کم کم روی سی دی ها هم خش بندازه. کاریش میشه کرد؟

سلام بر همه بزرگان
آقا هنو راحی پیدا نشد مشکل آدمای مثل من حل بشه ؟
مشکل:
آقا من یه 360 جدید خریدم و میخوام هارد 360 قدیمم رو بزارم ولی وقتی هارد رو میزارم هارد رو میشناسه و اطلاعات هاردم رو هم نشون میده حتی پروفایل هام رو ولی پروفایلم رو نمیاره و انگار باید پروفایل جدید بسازی!!
اگه میشه راهنمایی کنین که چی کار کنم ؟

بازم ممنون.

آقا یه سوال
موقعی که بازی نمی کنیم ترانسو قطع کنیم یا بذاریم به حالت STAND BY باشه کدوم حالت بهتره ؟؟
اگه مثلا 2 روز نخاستیم بازی کنیم چطور مشکلی پیش میاد؟
مشکل خاصی پیش نمیاد ولی اگه از برق بکشی خیلی بهتره چون برق اضافی تو ترانس جمع نمیشه

با سلام !
دوستان من به مشکل عجیبی خوردم !!!
من زمانی که میخوام کنسول رو روشن کنم دکمه ایجکتو که میزم در درایو باز نمیشه !!! ولی دفعه دوم که میزنم باز میشه ! جالب اینجاست که فقط همون دفعه اول اینجوری میشه !!! و دیگه هیچ وقت طی بازی و یا تعویض دیسک مشکلی براش بوجود نمیاد !!! جالب تر اینکه وقتی کنسول 5 تا 6 ساعت خاموش هست باز که روشن میکنم مشکلی نداره ولی بیش از8 ساعت کنسول خاموش باشه همون سری اول باید دوبار کلید ایجکتو بزنم که درایو باز بشه ! پس از اون دیگه اصلا گیر نمیکنه و راحت بازو بسته میشه !!! به نظر شما مشکل چی هست ؟؟؟
:confused::confused::confused:

با سلام !
من زمانی که میخوام کنسول رو روشن کنم دکمه ایجکتو که میزم در درایو باز نمیشه !!! ولی دفعه دوم که میزنم باز میشه ! جالب اینجاست که فقط همون دفعه اول اینجوری میشه !!! و دیگه هیچ وقت طی بازی و یا تعویض دیسک مشکلی براش بوجود نمیاد !!! جالب تر اینکه وقتی کنسول 5 تا 6 ساعت خاموش هست باز که روشن میکنم مشکلی نداره ولی بیش از8 ساعت کنسول خاموش باشه همون سری اول باید دوبار کلید ایجکتو بزنم که درایو باز بشه ! پس از اون دیگه اصلا گیر نمیکنه و راحت بازو بسته میشه !!! به نظر شما مشکل چی هست ؟؟؟

درایوت سامسونگ هست؟

نه دوست من لایتونه !!!! حالا اگه سامسونگ باشه چه فرقی میکنه ؟

آخه سامسونگها معمولا اینطوری میشن. برای همین باید باز بشن و واشرشون را توی آب جوش بندازی، بعدش درست میشن.
ولی احتمالا مشکل شما چیز دیگه ای هستش، چون من تا حالا نشنیدم غیر از سامسونگ درایو دیگری اینطوری بشه.

اگر کسی راه این رو میدونست، ممنون میشم بگه.

من یه مشکل با یک درایو سامسونگ پیدا کردم، اونم اینه که وقتی روشن میشه یه دفعه یه صدای تق میکنه و می ایسته، اصلا نمیشه باهاش بازی یا کار کرد، فکر کنم کم کم روی سی دی ها هم خش بندازه. کاریش میشه کرد؟

آخه سامسونگها معمولا اینطوری میشن. برای همین باید باز بشن و واشرشون را توی آب جوش بندازی، بعدش درست میشن.
ولی احتمالا مشکل شما چیز دیگه ای هستش، چون من تا حالا نشنیدم غیر از سامسونگ درایو دیگری اینطوری بشه.

خوب من اونجوری که اذیت کنه باش مشکل ندارم ! و به راحتی کار میده ! فقط واسم عجیب هست ! احتمال داره که چرخ دندههاش یا واشری چیزی مشکل داشته باشه ؟ با مقداری روغن زدن به قسمتهای لولای درایو مشکل حل نمیشه ؟؟؟ (البته روغن مخصوص !)

اگر کسی راه این رو میدونست، ممنون میشم بگه.

دقیقا کنسول لانچ دوستم اینطور شد (اونم سامسونگ بود)

برد دادش nextgen واسه تعمیر بش گفت خاک گرفته و درست دیسک نمیچرخه همچنین اینکه لنزش را باید عوض کنیم.

خلاصه لنزش رو عوض کردن + تعویض یه مشت قطعه داخلیش که بالا پایین بشه و راحت دیسک بچرخه ، بعد از تعمیر درست شد. اما یک ماه بیشتر کار نکرد و دوباره دقیقا به همون شکل درومد و nextgen این بار گفتش چاره ایی جز تعویض درایور نیست (البته تعویض خیلی دردسر داره باید ست بشه با دستگاه)

دقیقا کنسول لانچ دوستم اینطور شد (اونم سامسونگ بود)

برد دادش nextgen واسه تعمیر بش گفت خاک گرفته و درست دیسک نمیچرخه همچنین اینکه لنزش را باید عوض کنیم.

خلاصه لنزش رو عوض کردن + تعویض یه مشت قطعه داخلیش که بالا پایین بشه و راحت دیسک بچرخه ، بعد از تعمیر درست شد. اما یک ماه بیشتر کار نکرد و دوباره دقیقا به همون شکل درومد و nextgen این بار گفتش چاره ایی جز تعویض درایور نیست (البته تعویض خیلی دردسر داره باید ست بشه با دستگاه)
با سلام !

این مشکل برای هر درایوی بعد از مدتی پیش میاد حتی دی وی دی درایو کامپیوتر و راه حلش تنها عوض کردن یه واشر یا تسمه لاستیکی سادست و و کاملا طبیعیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or