سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
دوستم وقتی بازی gta iv رو سیو میکنه بعد که میاد میبینه دوباره تو همون مرحله هست ! کلی هم رفته و قبلا درست بود . الان یه یکی دو روزی هست که این طوری شده .
چیکار باید بکنه ؟
ممنون

سلام
دوستم وقتی بازی gta iv رو سیو میکنه بعد که میاد میبینه دوباره تو همون مرحله هست ! کلی هم رفته و قبلا درست بود . الان یه یکی دو روزی هست که این طوری شده .
چیکار باید بکنه ؟
ممنون
سلام.
شما این موضوع رو باید توی تاپیک بازی مطرح میکردید ولی به هر حال جواب میدم:
علت اینکه این مسئله پیش میاد اینه که شما احتمالا کنسولتون رو از برق میکشید، یا به نوعی جریان برق در کنسول قطع میشه و تاریخ کنسول به حالت Default درمیاد، در نتیجه وقتی شما بازی رو سیو میکنید، بازی با تاریخی در سال 2005 سیو میشه و در نتیجه این مشکل پیش میاد.
برای جلوگیری از اینکار باید همیشه کنسول به برق وصل باشه تا تاریخ کنسول به هم نخوره...

خودم حدس می زدم دستگاهم دم مرگه!!چند وقت پیش که بدم برای آپگرید سخت افزاری,طرف بهم گفت خیلی باحال نگه داشتی که دستگاه زیفر دو ساله سه چراغه نشده.حالا دیروزز بردمش اونجا بهم گفت نمی دونه چی شده.چون چراغ قرمز هم نمی داد.در ضمن اونجا هم که تست کردیم گیر نکرد.خلاصه اینکه انگار هیچیش نبود.بعد بهش گفتم که برمی داره دستگاهو یکی جدید بده,گفت آره فقط باید قیمت کنه!حالا من امروز می خوام برم دستگاه را بفروشم یه دستگاه جدید بگیرم.برای همین این سوال ها را می پرسم.اگر می شه فوری جواب بدید که سرم کلاه نره:
1-دستگاهم حدودا چند می ارزه؟پریمیوم,تاحالا سه چراغه نشده,هارد 20 گیگ,آپتو دیت فریمور 1.61,آخرین آپتو دیت داشبرد.با وساسل کامل(دسته و کابل برق و ....)خود طرف گفت 80 تا 100 می گیره
2-الان جدیدترین مدل اسمش چیه؟اسم مادربردش چیه؟ساخت چه تاریخیه؟هارد چند داره؟قیمتش حدودا چنده؟
3-چه جوری باید سیو ها را به هارد دیگر منتقل کنم؟می تونم مستقیم به هارد دستگاه جدید بفرستم یا باید بریزم رو مموری کارت؟اگر مجبورم بریزم رومموری,مموری کارت چنده الان؟و آیا گیم اسکور هام هم منتقل می شه؟
ببخشید زیاد شد.فقط اگر می شه سریع!
دوستان جون من!!آقا یکی بیاد دو تا سوال دیگه هم جواب بده دیگه!(با تسکر از iman_mi2002)

دوستان یه مشکله دیگه برام پیش اومده.
ببینید روی این ایکس باکس جدید (همین جسپره) داشبورد 7 مگی ریخته شده ولی داشبورد 80 مگی رو نمیتونه از رو cd بخونه.
من با همون cd قبلا آپدیت کردم میدونم باید ریستارت کرد.
به نظرتون باید system update خود ایکس باکس رو پاک کنم؟
در مورد یکسان نبودن سریال پشت با داخلی هم ممنون میشم کمک کنین

آقا تورو خدا جواب ما رو هم بدین داره spam هامون زیاد میشه.

خودم حدس می زدم دستگاهم دم مرگه!!چند وقت پیش که بدم برای آپگرید سخت افزاری,طرف بهم گفت خیلی باحال نگه داشتی که دستگاه زیفر دو ساله سه چراغه نشده.حالا دیروزز بردمش اونجا بهم گفت نمی دونه چی شده.چون چراغ قرمز هم نمی داد.در ضمن اونجا هم که تست کردیم گیر نکرد.خلاصه اینکه انگار هیچیش نبود.بعد بهش گفتم که برمی داره دستگاهو یکی جدید بده,گفت آره فقط باید قیمت کنه!حالا من امروز می خوام برم دستگاه را بفروشم یه دستگاه جدید بگیرم.برای همین این سوال ها را می پرسم.اگر می شه فوری جواب بدید که سرم کلاه نره:
1-دستگاهم حدودا چند می ارزه؟پریمیوم,تاحالا سه چراغه نشده,هارد 20 گیگ,آپتو دیت فریمور 1.61,آخرین آپتو دیت داشبرد.با وساسل کامل(دسته و کابل برق و ....)خود طرف گفت 80 تا 100 می گیره
2-الان جدیدترین مدل اسمش چیه؟اسم مادربردش چیه؟ساخت چه تاریخیه؟هارد چند داره؟قیمتش حدودا چنده؟
3-چه جوری باید سیو ها را به هارد دیگر منتقل کنم؟می تونم مستقیم به هارد دستگاه جدید بفرستم یا باید بریزم رو مموری کارت؟اگر مجبورم بریزم رومموری,مموری کارت چنده الان؟و آیا گیم اسکور هام هم منتقل می شه؟
ببخشید زیاد شد.فقط اگر می شه سریع!

دوست من این یارو مسلماً ساده گیرت آورده و میخواد روت سوار شه (شرمنده ها)
خود جعبه خالی دستگاه 20.000 تومنه
گیم پدش اگه سیمی باشه 45 اگه وایرلس باشه 55 تومنه
کابل اچ دی ام آی 25 تومنه
کابل 3 فیش 20 و کابل 5 فیش 30 تومنه
مموری کارتش 25 تومنه
هاردش 80 تومنه
آداپتورش 35 تومنه
خود دستگاهش اگه سالم باشه 200 اگه مرده باشه 100 تومنه

حالا خودت حساب کن که بهش بدی یا نه
من که میگم نده به هیچ عنوان :evil:

دوستان یه مشکله دیگه برام پیش اومده.
ببینید روی این ایکس باکس جدید (همین جسپره) داشبورد 7 مگی ریخته شده ولی داشبورد 80 مگی رو نمیتونه از رو cd بخونه.
من با همون cd قبلا آپدیت کردم میدونم باید ریستارت کرد.
به نظرتون باید system update خود ایکس باکس رو پاک کنم؟
در مورد یکسان نبودن سریال پشت با داخلی هم ممنون میشم کمک کنین

در مورد آپدیت داشبورد...باید بگم که باید چک کنید ورژن آپدیت داشبورد خودتون چند هستش و آپدیت داخل دیسک CD چند هستش.
تاپیک راهنما: http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=23585

باید ورژن آپدیت دورن CD از ورژن آپدیت داشبورد فعلی شما بیشتر باشه تا با Reset کردن آپدیت داشبورد شروع بشه

در مورد یکسان نبودن شماره سریال پشت کنسول و دو شماره سریال دیگه...باید بگم که معمولاً تنها توجیه ای که وجود داره برای چنین چیزی
اینکه که موقع کپی خور کردن کنسول ها تو فروشگاه قاب ها ممکنه جا به جا بشه که مورد عادی هستش و سابقاً هم گزراش شده.

ولی نظر احتیاطی این توجیه قابل قبول نیست...ولی اگر کنسول سالم هستش و مشخصات اون جسپر هستش میشه با این موضوع طوری کنار آمد.

مموری کارتش 25 تومنه
هاردش 80 تومنه
آداپتورش 35 تومنه

اینجوری که شما می گید دستاگهم حداقل 300 تومان می ارزه درحالی که دستگاه جدید هم طرف 310 می ده(الایت)فکر کنم یه زره قیمت دستگاهم میاد پایین!مثلا الان دسته ی WL نو 55 تومان!دسته ی من هم خراب نشده فقط نو نیست.فکر کنم بیاد پایین تر.یا مثلا هاردم!هارد بیست گیگ جدی 80 تومان؟
حالا می برم وست هم قیمت می گیرم ببینم چی می گه!

چند وقت پیش که بدم برای آپگرید سخت افزاری,طرف بهم گفت خیلی باحال نگه داشتی

آپدیت سخت افزاری....؟!؟!؟! یعنی چی کار کردند مثلاً

مشکلات فریز شدن کنسول...میتونه سه عامل داشته باشه RAM CPU GPU...وقتی که با X-Clamp هم سه چراغ قرمز نشده
پس میشه به سمت RAM رفت...(با X-Clamp میشه از کنسول نو سه چراغ قرمز گرفت کنسول خراب جای خودش رو داره دیگه)

مشکلات RAM هم کمی حساس هستش و نمیشه راحت از راه دور در موردشون صحبت کرد...ممکنه که با روش Reflow و یا penny fix مشکل حل بشه.

در مورد قیمت کنسول، این قیمت هایی که دوست مان قرار دادند..اکثراً قیمت های قطعات نو هستش که از فروشگاه ها میشه خرید.

قیمت دست دوم برای فروش اون هم تو فروشگاه ها...قیمت ها کمتر از اون چیزی هست که بشه 300 تومن
اگر بخواید تک فروشی کنید اون هم تو سایت (بخش بازارچه) به زور بتوانید 150 تومن اون رو برگردانید.

برد هم ظاهراً که مشکل داره...فریز میکنه...جز بردهای خراب حساب میشه..و قیمت زیادی نداره

برای خرید کنسول نو هم سری به این پست بزنید..نقل از پست صفحه ی قبل ام برای یکی از اعضا
برای اطمینان مشخصات کنسول یک سری به این پست بزنید..موارد کوتاه برای تشخیص کنسول رو نوشتم
http://www.bazicenter.com/forums/sho...postcount=2765

یک مورد رو هم بهش اضافه کنید...شماره سریال پشت کنسول، شماره سریال جلوی کنسول قسمت USB و همچنین شماره سریال تو داشبورد بخش System info رو چک کنید که هر سه تا یکی باشند.

به این معنی که قاب پلاستیکی، قاب فلزی و همچنین برد کنسول همگی یکی هستند و جا به جایی صورت نگرفته.

اینجوری که شما می گید دستاگهم حداقل 300 تومان می ارزه درحالی که دستگاه جدید هم طرف 310 می ده(الایت)فکر کنم یه زره قیمت دستگاهم میاد پایین!مثلا الان دسته ی WL نو 55 تومان!دسته ی من هم خراب نشده فقط نو نیست.فکر کنم بیاد پایین تر.یا مثلا هاردم!هارد بیست گیگ جدی 80 تومان؟
حالا می برم وست هم قیمت می گیرم ببینم چی می گه!

عزیزم تو مشخصات دستگاهتو و آخرین وضعیتشو برام تو پیغام خصوصی بنویس من برات از مکانش و خریدارش قیمت میکنم
اونی که بت قیمت داده یا خریدار نیست یا صد در صد کلاهبرداره
اون قیمت هایی رو که نوشتم برات قیمت تک تک فروشی دستگاهته نه همش باهم به هر حال تو برام پی ام کن ببیتم چیکار میتونم برات بکنم

آخرین ویرایش:
مموری کارتش 25 تومنه
هاردش 80 تومنه
آداپتورش 35 تومنه

خدا رو شکر شما فروشنده نیستی ! وگرنه هیچکس پول کافی برای خرید کنسول از شما رو نداشت :eek:

خدا رو شکر شما فروشنده نیستی ! وگرنه هیچکس پول کافی برای خرید کنسول از شما رو نداشت :eek:

اشتباه میکنی دوست من
من اگه فروشنده بودم اکس باس ارکید که الان به قیمت کاذب 340 تومن میفروشن به همون قیمت اصلیش که 280 تومنه میفروختم اون قیمتهایی رو که واسه داداشمون نوشتم قیمت هایی هستند که اگه بخوای بخری اون قیمت بهت قالب میکنن
داداشمونم میتونه تک تک بفروشه تقریباً حول وحوش همون قیمتها

هدف من کمک به دوستان هست که تا اونجایی که جا داره کلاه سرشون نره
تو همین فرومهای خودمون (فرومهای ایرانی) بچه ها خیلی به من کمک کردند منم دارم همین کار رو میکنم

من تا اوجایی که ممکنه به همه بچه های این فروم کمک خواهم کرد :love:

با سپاس :love:

بهترین مدل فعلا الایت 120 گیگ مادربورد جاسپر تاریخ تولید 2009/6 به بعد
قیمتش هم حدودا 380 تومنه

قیمتها خیلی اومده بالا رفیق این لینکو ببین قیمت روز 430 تومنه:-"
http://www.rayansaba.com/index.php?productID=3383

Last edited by a moderator:
KAI جان، عضویت شما رو در سایت بازی سنتر تبریک عرض میکنم.

میشه بفرمایید قیمت نو اون قطعات که لیست کردید، چند هستند...که اون قیمت ها رو برای ایشون قرار دادید

در مورد قیمت Elite هم اگر بخوایم از اهلـش بخریم، بین 380 تا 400 تومن متغیر هستش
سایت رایان صبا هم تا الان اینجا ملاک قیمت کف بازار نبوده

در این سایت و این فروم تنها هدف مهم نیست...بلکه داشتن دانش و اطلاعات نیز مهم هستش و گرنه ممکنه باعث کم رنگ شدن هدف بشود.

امیدوارم که این مورد رو بیش از پیش در هدف خود پر رنگ کنید

حق نگهدار

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or