hosseintdk775
کاربر سایت
ممنون ولی من عکس از باز بودن دستگاه می خوام
سلام.
همین الان xboxم برای دومین بار 3 چراغ شد و حدودا یک ماه و نیم هست که فرستاده بودم نکست جن تعمیر کنه.
می تونید بگید مشکل xbox من چیه؟
حدودا 2 یا 3 روز بود بازی نکرده بودم .وقتی روشن کردم 3 چراغ شد(البته تو دفعه ی دوم اول چراغ 3 روشن شد).دفعه ی اول هم دقیقا همین طور شد.
میشه راهنماییم کنید که مشکل چیه؟
به نظر من اگه گارانتی نداره دوباره تعمیر کن :confused:سلام.
همین الان xboxم برای دومین بار 3 چراغ شد و حدودا یک ماه و نیم هست که فرستاده بودم نکست جن تعمیر کنه.
می تونید بگید مشکل xbox من چیه؟
حدودا 2 یا 3 روز بود بازی نکرده بودم .وقتی روشن کردم 3 چراغ شد(البته تو دفعه ی دوم اول چراغ 3 روشن شد).دفعه ی اول هم دقیقا همین طور شد.
میشه راهنماییم کنید که مشکل چیه؟
یواش یواش من هم دارم از xbox نا امید می شمبه نظر من اگه گارانتی نداره دوباره تعمیر کن :confused:

استاد روشن می شه و سه چراغ قرمز نشون می ده ولی از تصویر و اروری خبری نیست.شما هم الان کد خطای کنسول رو پیدا کنید، که بشه نظر داد
استاد روشن می شه و سه چراغ قرمز نشون می ده ولی از تصویر و اروری خبری نیست.
درست مثل دفعه ی قبل.:confused:
شما هم الان کد خطای کنسول رو پیدا کنید، که بشه نظر داد
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=14734
با سلام خدمت شما دوستان عزیز و زحمتکش . من جدیدآ با ی مشکل عجیب برخورد کردم که دلیلشو نمیدونم .
1 هفته پیش من دستگاهمو ( آرکید ) از طریق لایو آپدیت کردم . بعد یه مدت بعضی دیسکهارو نمیخوند و کم کم هیچکودومو نخوند .
حالا نمیدونم اصلآ به آپدیت مربوط میشه یا نه ؟ کنسول من در حال حاضر نه دیسک کپی رو میخونه نه دیسک اوریجینال , ولی دی وی دی فیلم رو به راحتی نشون میده .
در ضمن کنسولم بن هم نشده . لطفآ منو راهنمایی کنید واسه حل مشکل .
دوستان سلام.
من تو تابستون ایکس باکسم سه چراغ داده بود اینجا مطرح کرده بودم و به پیشنهاد شما بردم پیش آقا میثم.
ایشون درستش کردن ولی خودشونم درباره وضعش اطلاعات کاملی نداشتن فکر کنم این فتحی دزد گند زده بود بهش.
الان یه ماهه که درست شده ولی امروز که روشن کردم بعد از 45 دقیقه فریز شد.
الان بعد از همین زمان فریز میشه.
داره سه چراغ میشه نه؟
راهی هست که نشه؟
اگه سه چراغ شد به نظرتون بهتره بدم دوباره تعمیر یا یکی دیگه بگیرم؟
از کی بخرم بهتره؟
و اینکه ایکس باکس با این وضع رو جایی میخرن؟
چند حدودا؟
و آخرین سوالم اینکه آخرین قیمت آرکید جسپر چنده؟
ممنون میشم جواب بدید...