سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان

یه سوال

چون به دلیل کم بود کنسول و قیمت پایین تر این کنسول من مجبور شدم برای مشتری ریجن uc بخرم حالا سر یه بازی این میخواد ریجن بازی براش تغییر بدم به پال

من از یه نفر که کارش همین بوده پرسیدم میگه سیو بازی ها بهم می ریزه ویا اینکه سیو نمیکنه
درسته این حرف ؟

با سلام خدمت شما دوستان عزیز و زحمتکش . من جدیدآ با ی مشکل عجیب برخورد کردم که دلیلشو نمیدونم .
1 هفته پیش من دستگاهمو ( آرکید ) از طریق لایو آپدیت کردم . بعد یه مدت بعضی دیسکهارو نمیخوند و کم کم هیچکودومو نخوند .
حالا نمیدونم اصلآ به آپدیت مربوط میشه یا نه ؟ کنسول من در حال حاضر نه دیسک کپی رو میخونه نه دیسک اوریجینال , ولی دی وی دی فیلم رو به راحتی نشون میده .
در ضمن کنسولم بن هم نشده . لطفآ منو راهنمایی کنید واسه حل مشکل .

سلام.
همین الان xboxم برای دومین بار 3 چراغ شد و حدودا یک ماه و نیم هست که فرستاده بودم نکست جن تعمیر کنه.
می تونید بگید مشکل xbox من چیه؟
حدودا 2 یا 3 روز بود بازی نکرده بودم .وقتی روشن کردم 3 چراغ شد(البته تو دفعه ی دوم اول چراغ 3 روشن شد).دفعه ی اول هم دقیقا همین طور شد.
میشه راهنماییم کنید که مشکل چیه؟

سلام.
همین الان xboxم برای دومین بار 3 چراغ شد و حدودا یک ماه و نیم هست که فرستاده بودم نکست جن تعمیر کنه.
حدودا 2 یا 3 روز بود بازی نکرده بودم .وقتی روشن کردم 3 چراغ شد(البته تو دفعه ی دوم اول چراغ 3 روشن شد).دفعه ی اول هم دقیقا همین طور شد.

این میتونه علت باشه
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=746802&postcount=169

شما هم الان کد خطای کنسول رو پیدا کنید، که بشه نظر داد
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=14734

ولی خرابی سه چراغ قرمز بعد از تعمیر معمولاً همیشه تکرار میشه و دوباره سطح خرابی در BGA برمیگرده
با تعمیر معمولی دوباره...بازم کنسول برای مدتی کار میکنه ولی بازم دوباره در زمان کمتری نسب به قبل کار خواهد کرد.

تو اون لینک اول توضیحات بیشتری دادم

سلام.
به نظر من اگه گارانتی نداره دوباره تعمیر کن :confused:

به نظر من اگه گارانتی نداره دوباره تعمیر کن :confused:
یواش یواش من هم دارم از xbox نا امید می شم:dots:
استاد روشن می شه و سه چراغ قرمز نشون می ده ولی از تصویر و اروری خبری نیست.
درست مثل دفعه ی قبل.:confused:

استاد روشن می شه و سه چراغ قرمز نشون می ده ولی از تصویر و اروری خبری نیست.
درست مثل دفعه ی قبل.:confused:

عزیز من فارسی که بلد هستید....بخوانید خوب توضیح دادند که چطور میشه کد سه چراغ قرمز رو در آورد

لینک رو هم تو پست قبل قرار داده بودم

سلام

دوستان من یه ایکس بوکس 360 مدل ارکید دارم یعنی داداش کوچکترم داره یه چند ماه قبل خراب شد بعد از ایران رفت حالا این افتاه گوشه خونه ارورشم تا جایی که یادمه همش دو چراغ میده یعنی یه مدتی میشه بازی کرد مثلا یه چند دقیقه بازی میکنم بعد یهو صذای فن زیاد میشه بعدم دو چراغ میده ؟ جایی هست ببرم تعمیر کنم خودم زیاد سر در نمی ارم ? البته بر دیم نکس جن برای تعمیر نتونست کاری کنه لطفا راهنمایی کنید ؟؟

HELP

دوستان سلام.
من تو تابستون ایکس باکسم سه چراغ داده بود اینجا مطرح کرده بودم و به پیشنهاد شما بردم پیش آقا میثم.
ایشون درستش کردن ولی خودشونم درباره وضعش اطلاعات کاملی نداشتن فکر کنم این فتحی دزد گند زده بود بهش.
الان یه ماهه که درست شده ولی امروز که روشن کردم بعد از 45 دقیقه فریز شد.
الان بعد از همین زمان فریز میشه.
داره سه چراغ میشه نه؟
راهی هست که نشه؟
اگه سه چراغ شد به نظرتون بهتره بدم دوباره تعمیر یا یکی دیگه بگیرم؟
از کی بخرم بهتره؟
و اینکه ایکس باکس با این وضع رو جایی میخرن؟
چند حدودا؟
و آخرین سوالم اینکه آخرین قیمت آرکید جسپر چنده؟

ممنون میشم جواب بدید...

ببخشید دوستان , یعنی بعد 48 ساعت کسی نیست جواب منو بده ؟

با سلام خدمت شما دوستان عزیز و زحمتکش . من جدیدآ با ی مشکل عجیب برخورد کردم که دلیلشو نمیدونم .
1 هفته پیش من دستگاهمو ( آرکید ) از طریق لایو آپدیت کردم . بعد یه مدت بعضی دیسکهارو نمیخوند و کم کم هیچکودومو نخوند .
حالا نمیدونم اصلآ به آپدیت مربوط میشه یا نه ؟ کنسول من در حال حاضر نه دیسک کپی رو میخونه نه دیسک اوریجینال , ولی دی وی دی فیلم رو به راحتی نشون میده .
در ضمن کنسولم بن هم نشده . لطفآ منو راهنمایی کنید واسه حل مشکل .

مشکل خوندن بازی ها

سلام به همه اساتید
من یه مشکل بزرگ دارم با دستگام که یه کم عجیبه و واقعا اعصابمو خورد کرده
من بازی رو که می زارم تو دستگاه اگه نصب نکنم روی هارد و اجرا کنم همون ارور معروف که باید دیسکتو تمیز کنی و ... رو میده اگرم بخوام نصب کنم بازم همین ارورو میده .نکته عجیبش اینجاست که باید چند بار دستگاهو خاموش یا روشن کنم یا DVD بازی رو در بیارم تا بالاخره بخونه اون وقت که دستگاه برای بار اول خوند دیگه هیچ مشکلی نداره صد تا DVD با هر کیفیتی هم بزارم می خونه و هیچ مشکلی نیست اما دوباره روز بعد که دستگاهو روشن می کنم ههین بساطو دارم ... واقعا اعصابمو خورد کرده .
خواستم لنزو نتظیم کنم با مولتی متر دیجیتال تست کردم مقاومت 6.4 بود که واسم عجیب بود اوردمش پایین بهتر نشد که هیچ بدترم شد و دیگه اصلا نیمی خوند تحته هیچ شرایطی . منم بر گردوندم سر جاش .لنز پاک کردم .افقی و عمودی گزاشتم بازم همین جوری بود .
من اکثرا از دیسک های ورباتیم استفاده می کنم .
دستگاه من ارکیده جاسپره و درایوشم همون لایت ان سری اولیاست 748...
تو فکرمه که درایو عوض کنم اما key اصلیه درایو رو ندارم چون دستگامو که گرفتم کپی شده بود .1.51 روش بود که خودم کردمش 1.60 . حالا نمی دونم با این Key که از درایو در آوردم می تونم درایو رو عوض کنم یا نه ؟ و آیا حتما باید همون مدل درایو بزارم یا می شه مدل دیگه هم گذاشت ؟
اگه بشه کاری کرد که درایو عوض نشه و همین مشکلش حل بشه همتونو دعا می کنم :biggrin1:

HELP

دوستان سلام.
من تو تابستون ایکس باکسم سه چراغ داده بود اینجا مطرح کرده بودم و به پیشنهاد شما بردم پیش آقا میثم.
ایشون درستش کردن ولی خودشونم درباره وضعش اطلاعات کاملی نداشتن فکر کنم این فتحی دزد گند زده بود بهش.
الان یه ماهه که درست شده ولی امروز که روشن کردم بعد از 45 دقیقه فریز شد.
الان بعد از همین زمان فریز میشه.
داره سه چراغ میشه نه؟
راهی هست که نشه؟
اگه سه چراغ شد به نظرتون بهتره بدم دوباره تعمیر یا یکی دیگه بگیرم؟
از کی بخرم بهتره؟
و اینکه ایکس باکس با این وضع رو جایی میخرن؟
چند حدودا؟
و آخرین سوالم اینکه آخرین قیمت آرکید جسپر چنده؟

ممنون میشم جواب بدید...

اقا توروخدا جواب ما رو هم بدین...
خیلی ضروریه.
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or