سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر کنسول بن شده باشه و نخوای بازی هارو روی هارد کپی کنی (که این کار نمیشه) در اجرای هیچ بازیی مشکل نداره؟

خوشم میاد که به هیچ چیز در هیچ شرایطی توجه نمیکنید

Your Banned 360:
* Cannot go on Xbox Live
* Cannot install games to the HDD
* Cannot use Windows Media Centre extender
* Cannot be used to get achievements from backups without corrupting your profile​

این لیست بالا که تو پست قبل هم قرار دادم، قابلیت هایی هستش که از کنسول گرفته میشه بعد از BAN، در بین اینها چیزی به عنوان مشکل در اجرای بازی ها وجود ندارند.

سلام
به نظرتون fwکنسول من چیه؟
اخرین بازی که تونستم اجرا کنم
dragon age&gta iv
ولیteeken&codرو اجرا نمیکنه

اگه درايوت بنكيو باشه احتمالا 1.6 هستش بايد با ديسك اكتيو فكر كنم اجرا بشه يا 1.61 بريز كه بدون ديسك اكتيو اجرا ميشه راحت

sharmande injoori type mikonam,win avaz kardam farsi hanooz narikhtam,be ye moshkel barkhordam,driveram baz nemishe,yani mogheE ke mizani open baz nemishe,na ba daste na ba khode kilide roo console,moshkel az chie?a

منم همين مشكل رو دارم منتهي بهترين كار اينه كه يه بازي هميشه داخلش باشه كه اينجوري نشه احتمالش هست تسمه شل شده باشه همون كه در رو باز بسته ميكنه من دادم ديروز تعمير كردند منتهي بازم همين شكليه

من GTA ، COD، Tekan 6 رو بدون Hard اجرا کردم نمیدونید چرا؟ و چجوری؟ چرا بدون هارد اجرا میشه بازی ها ... من Lite-on دارم Premium ورژن هم 1.6 باید باشه ...

آقا من یک XBOX360 ، elite از دوستم گرفتم تا این چند روزه تعطیلی باهاش بازی کنم ... دوستم میگه Update نشده ولی COD و GTA جدید رو اجرا میکونه؟ فکر کنم DVD*patch شده درسته؟ یه سوال دیگه اگر 1.61 باشه دوباره Update بشه مشکلی پیش میاد؟

Last edited by a moderator:
SMACK DOWN 2007

سلام دستگاه من تا قبل از اینکه 1.61 روش نصب بشه بازی smack down vs raw 2007 را راحت میگرفت الان تا میزارم تو DVD ROM دستگاه پس از چند ثانیه مارک XBOX360 میاد بالا :mad: چرا این طوری میشه :wallbash:

سلام . آقا من فیش برق رو از پشت کنسول کشیده بودم . بعدا اومدم فیشو وصل کردم کنسول رو زدم روشن شد یهو دیدم اون سه چراغ مادر... شروع به چشمک زدن کردن .هول شدم نمیدونم من زدم خاموش شد یا خود دستگاه خاموش شد :confused: بعد یکم با آداپتور ور رفتم چراغ آداپتور قرمز اینا میشد بعد فیش برق رو فشار دادم بشت کنسول یه صدایی شبیه صدای چفت شدن داد بعد دستگاه رو روشن کردم دیگه 3 چراغ نشد و خوب اجرا شد. میخوام بدونم این سه چراغ که یه بار به من داد مشکلی که پیش نمیاره. دستگاه رو تازه خریدم .الیت-جاسپر-2009/7 ممنون میشم اگه جواب بدین .

سلام . آقا من فیش برق رو از پشت کنسول کشیده بودم . بعدا اومدم فیشو وصل کردم کنسول رو زدم روشن شد یهو دیدم اون سه چراغ مادر... شروع به چشمک زدن کردن .هول شدم نمیدونم من زدم خاموش شد یا خود دستگاه خاموش شد :confused: بعد یکم با آداپتور ور رفتم چراغ آداپتور قرمز اینا میشد بعد فیش برق رو فشار دادم بشت کنسول یه صدایی شبیه صدای چفت شدن داد بعد دستگاه رو روشن کردم دیگه 3 چراغ نشد و خوب اجرا شد. میخوام بدونم این سه چراغ که یه بار به من داد مشکلی که پیش نمیاره. دستگاه رو تازه خریدم .الیت-جاسپر-2009/7 ممنون میشم اگه جواب بدین .
نه هیچ مشکلی نداره.
این به دلیل وصل نکردن صحیح اتصالات بود!

سلام
شرمنده که این موضوع رو اینجا بیان میکنم واقعا شرمنده....
ولی خواستم بگم میشه هارد 20 گیگ مال خود Xbox 360 رو به 120 یا 250 ارتقا داد.
با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or