سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام.من مدتی بود که درایوم هر دیسکی توش میزاشتم open trey میداد.بعدش یکم دسکاریش کردم درست شد.الان دوباره open trey میده اما 2 تا بزنم تو سرش درست میشه!ولی نمیخام بزنم تو سرس! باید چی کار کنم؟
راستی رویه درایوم نوشته Hitachi-LG,
درایو من چیه؟
ممنون

سلام.من مدتی بود که درایوم هر دیسکی توش میزاشتم open trey میداد.بعدش یکم دسکاریش کردم درست شد.الان دوباره open trey میده اما 2 تا بزنم تو سرش درست میشه!ولی نمیخام بزنم تو سرس! باید چی کار کنم؟
راستی رویه درایوم نوشته Hitachi-LG,
درایو من چیه؟
ممنون

چند حالت وجود داره، یکیش استفاده از دیسک های بی کفیت لنز درایور ضعیف شده
و به ترتیب حالت های کار ابتدا نتظیم لنز، تعویض لنز و یا تعویض درایور نیاز دارد.

حالت دیگری هم هستش که شاید طی این مدت لنز کثیف شده شده و یا دیسک ها
بی کیفیت هستند و بهتره از دیسک های رایتی verbatim که کیفیت بهتری دارند استفاده کنید.

در مورد درایور هم سری هیتاچی ال جی ورژن های مختلفی داره از 32 تا 79 که 8 مدلی هستند ( اگر درست یادم بوده باشه )

ورژن اون رو روش نوشته http://www.xbox360-hacks.com/images/hitachi-lg-fw.jpg

میگم این درسته که کنسول های الان فقط با درایور لایتون تولید میشن؟

کلا درایور لایتون مزیتی هم نسبت به سری ها قبلی داره؟

یک سال ـو چند ماهی میشه که درایور لایتون جای گزین سایر درایور ها شده
و فقط از این سری دو سه مدل بیشتر ساخته نشده

HW Ver: A0A1
FW Ver: 74850C

HW Ver: A0A2
FW Ver: 74850C

HW Ver: A0A2
FW Ver: 83850C

دو مدل آخر بخصوص آخری چند وقتی هستش که به صورت محدود در برخی از کشور ها بخش شده

درایور لایتون درایور خوبی هستش، میشه جزء درایور های خوب متوسط به بالا اون رو حساب کرد
ولی به خوبی برخی از سری هیتاچی نیست.

نظر دادن در مورد versus درایور ها رو باید متخصص که کارشون با کنسول هستش باید نظر بدهند
نمیشه با بازی کردن ساده با درایور در موردش نظر داد.

ولی اکنون که قابلیت اجرای بازی از روی هارد کنسول فراهم شده، مشکلات درایور به مراتب کمتر می شود.

دوستان من قبلا تو همین تاپیک پست داده بودم :

من همراه کنسول یعنی همون 12 ماه قبل 5 تا بازی خریدم
که 4 تاش رو aone بود و یکی رو verbatim
اینها رو aone بود :
Grid
Gears Of War
Condemend 2
Bioshock

و این رو verbatim بود
grand therft auto 4

امروز تک تک اون 4 تا بازی رو دوباره زدم به دستگاه
تمام بازی هایی که رو aone بودن بعد از این که logo های سازنده ها تمام میشد
can not read the disk میدادن و میگفت که تمیز کنید و دوبازه بزارید
مثلا بازی grid اول که میخواستی new game رو بری تو صفحه loading این error رو میداد
هنگ یا freeze نمیکرد
بعد که دیسک رو در اوردم تمیز کردم کامل و دوباره گذاشتم این بار intro بازی رو نشون داد و حالا تو خود بازی مثلا سر یک پیچ یا یک جایی از race دوباره اون error میاد
در حالی که بازی پشت صفحه در حال اجراست
تمام این 4 تا رو دونه دونش رو تمیز کردم ولی باز هم همین که میخوای new game رو بزنی این طوری میشن :eek:

gta 4 که رو verbatim بود خیلی راحت اجرا میشد

بقیه 70 تا بازی هام رو تست کردم همه سالمن
فقط این 4 تا که اولین سری بودن و رو aone بودن این طورین
دیسک ها از نظر سطح سالمه سالم هستن و کوچکترین خطی ندارن
حدودا هم 5 ماهی میشد که هیچ کدومشون رو دیگه استفاده نکرده بودم

دورو برم هیچ کسی 360 نداره که اونجا امتحان کنم
میخواستم بدونم از نظر شما مشکل از درایو هست ؟
یا اون 4 تا دیسک که دیگه به قول معروف پوسیدن ؟

ویرایش

الان gird روگذاشتم نصب بشه
تا 42 درصد راحت رفت و از 42 تا 60 خیلی سنگین رفت و صداهای عجیبی هم میداد درایو و از 60 تا اخرش دوباره راحت رفت
و بازی نصب شد
و حالا راحت داره اجرا میشه و دیگه نه ارروری هست نه clean disk
:confused:

امروز بعد از حدود 1 ماه دوری از کنسول رفتم سر وقتش
البته تو این 1 ماه داداشم هر چند روز یک باز روزی 2 ساعت mass effect که تو هارد بود رو بازی میکرد

امروز رفتم اون 4 تا بازی که قبلا unreadable میدادن اجرا شدن
یعنی grid و dmc 4 رو کلی بازی کردم بدون مشکل
و بازی condemend 2 که اصلا اجرا نمیشد و بعد از خارج شدن از dashboard سیاه میشد هم رفت تو بازی و یکی دو مرحله بازی کردم

اما بازی gears of war که قبلا تا روی new game که میرفتم clean disk میداد

امروز تونستم تا اخر های مرحله 1 برم اما اخر هاش دوباره error داد اما اون 3 تای دیگه اجرا شدن

حالا سوالم اینه که ایا ضعیف شدن یا خراب شدن و کثیف شدن لنز مقطعیه و کم و زیاد میشه ؟ :biggrin1:

سلام یه مشکل بزرگ داریم
پسر عموم دو روزی نمی شه یک xbox 360 خریده می گه از وقتی که وسط بازی مموری کارت رو گذاشتم تو دستگاه یک پنجره باز می شه می گه ری استارت کن بعد وسط بازی هم هی گیر می کند کمک کنید لطفا

مشکلات کنسول Xbox360

سلام.من مي خوام 2 تا سوال بپرسم!
1-پدر دوستم از استراليا براش هارد 120 اورده.مي گه توش يه cd هم هست.ميگه وقتي مي خوام نصبش كنم مي گه بايد به xbox live وصل بشي.مي شه شما توضيح بديد كه چطور مي شه با استفاده از كابل انتقال سيو هارو از 20 بزنه به 120؟و همين طور كار اون cdه.
2-من چطور مي تونم آهنگ هارو از dvd بزنم به هاردم.
ممنون.

سلام یه مشکل بزرگ داریم
پسر عموم دو روزی نمی شه یک xbox 360 خریده می گه از وقتی که وسط بازی مموری کارت رو گذاشتم تو دستگاه یک پنجره باز می شه می گه ری استارت کن بعد وسط بازی هم هی گیر می کند کمک کنید لطفا
مشکلتون اینه که مموری کارت را وسط بازی گزاشتید
کنسول رو خاموش کنید و بعد مموری کارت را بزارید و کنسول را روشن کنید.

با سلام به دوستان
من وقتی میخوام رزولوشن (optimal resolution) دستگامو انتخاب کنم نمیشه البته یک بار شد ولی دیگه نمیشه دستگاه رو هم با کابل hdmiبه مانیتور مدل ال جی w2261v زدم .لطفاً راهنمایی کنید.

آخرین ویرایش:
چند حالت وجود داره، یکیش استفاده از دیسک های بی کفیت لنز درایور ضعیف شده
و به ترتیب حالت های کار ابتدا نتظیم لنز، تعویض لنز و یا تعویض درایور نیاز دارد.

حالت دیگری هم هستش که شاید طی این مدت لنز کثیف شده شده و یا دیسک ها
بی کیفیت هستند و بهتره از دیسک های رایتی verbatim که کیفیت بهتری دارند استفاده کنید.

در مورد درایور هم سری هیتاچی ال جی ورژن های مختلفی داره از 32 تا 79 که 8 مدلی هستند ( اگر درست یادم بوده باشه )

ورژن اون رو روش نوشته http://www.xbox360-hacks.com/images/hitachi-lg-fw.jpg

حالا من میخام یه درایو بگیرم. باید حتما ورجنش همون باشه که درایو منم اونه یا فقط هیتاچی باشه کافیه؟ میشه اصلا یه مدل دیگه مثل BenQ بندازم؟درضمن من از دیسک های Westgame استفاده میکنم و به نظر خوب میاد

آقا مرسی دستت درد نکنه یعنی اگر این کار رو بکنم درست میشه و چه مدت دیگه باید این کار را بکونم؟ اگه اینم جواب بدی ممنون میشم

حالا من میخام یه درایو بگیرم. باید حتما ورجنش همون باشه که درایو منم اونه یا فقط هیتاچی باشه کافیه؟ میشه اصلا یه مدل دیگه مثل BenQ بندازم؟درضمن من از دیسک های Westgame استفاده میکنم و به نظر خوب میاد

سلام
هر درايوي دوست داري بنداز روش.هر چي عشقته.
يا حق

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or